آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله خونین مرد روانی به مادرش

  • کد خبر: ۳۰۶۰۸۵
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹
حمله خونین مرد روانی به مادرش
فردی که شبانه مادرش را با چاقو زخمی کرده بود، خودش را کشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یک بیمار اعصاب‌و روان که با مادر پیرش در یک خانه زندگی می‌کرد، در حادثه‌ای هولناک با چاقو به مادرش حمله کرده و او را زخمی کرد و در ادامه با چند ضربه چاقو به قلب خودش، به زندگی‌اش پایان داد.

ماجرای این پرونده به روز‌های سرد برفی بازمی‌گردد؛ جایی که زن جوان تا پاسی از شب در خانه مادرش بود. او کار‌های روزمره مادر و برادر میان‌سالش را انجام داد و داروهایشان را داد و ناهار فردا را هم آماده کرد و دیروقت از آنها جدا شد.

صبح فردا زن جوان به مادرش زنگ زد تا حالش را بپرسد که با دیالوگ مادر که فقط گفت: «نمی‌توانم صحبت کنم، حالم وخیم است، اورژانس خبر کنید»، وحشت تمام وجودش را گرفت. زن سراسیمه به‌سمت خانه مادرش در بولوار فکوری رفت، وقتی وارد خانه شد دید مادرش مثل همیشه روی تختش خوابیده و برادرش نیز پتو را روی سرش کشیده و ظاهرا خواب است.

زن بالا‌سر مادرش رفت و دید که تختخوابش غرق در خون است و دچار خون‌ریزی شدید شده است. وقتی موضوع را پرسید، پیرزن به‌سختی گفت که برادرش نیمه‌شب با چاقو به او حمله کرده است. زن جوان به سراغ برادرش رفت که مثل همیشه زیر پتو خواب بود و وقتی پتو را کنار زد، متوجه شد تختخواب او هم غرق‌خون است و برادرش نیز از ناحیه سینه زخمی شده است.

اعلام یک ماجرای خونین

زن بلافاصله موضوع را به اورژانس ۱۱۵ و پلیس اعلام کرد. با حضور تکنسین‌های اورژانس در محل و معاینات اولیه مشخص شد که چاقو به سینه پیرزن اصابت کرده و قسمتی از ریه او را نیز بریده است که بلافاصله مصدوم به بیمارستان منتقل شد. بررسی وضعیت مرد میان‌سال نیز نشان داد که بر اثر اصابت چاقو کشته شده است.

با حضور مأموران انتظامی و اعلام مرگ مرد میان‌سال، بلافاصله موضوع به بازپرس وحید خاکشور، قاضی ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ مشهد اعلام شد. باوجود بارش برف سنگین در مشهد و هوای بسیار سرد، بازپرس جنایی با گروهی از کارآگاهان، راهی محل شدند.

عصیان مرد روانی در نیمه شب

بررسی‌های ابتدایی نشان داد که مردی پنجاه‌و‌هفت‌ساله مبتلا به بیماری اعصاب و روان، با مادر پیرش در یک خانه زندگی می‌کرده است. در شب حادثه خواهر این فرد تا ساعت ۲۲ مراقب آنها بوده و بعد به خانه خودش رفته است؛ اما نزدیک نیمه‌شب ناگهان این مرد با در‌دست‌داشتن چاقو، بالاسر مادرش ظاهر شده و به پیرزن حمله کرده است. زن کهن‌سال سعی کرده از خودش دفاع کند که دستانش زخمی می‌شود؛ اما پسر با کنار‌زدن مقاومت مادر، دو ضربه به سینه او وارد می‌آورد. مرد بعد از این اقدام روی تخت خودش برگشته و سه ضربه چاقو روی قلبش زده و همان لحظه به‌علت شدت جراحات و خون‌ریزی، جان باخته است.

ضارب تازه از بیمارستان ترخیص شده بود

با حضور تیم جنایی در بیمارستان ولایت و بررسی وضعیت مادر، مشخص شد که چاقو به ریه او برخورد کرده است که برای درمان بستری شده بود. او نیز روایت دخترش مبنی بر حمله مرد میان‌سال را تأیید کرد.

در ادامه تیم جنایی برای مستند‌کردن پرونده و پی‌بردن به اصل قضیه، پرونده پزشکی ضارب را بررسی کرد و متوجه شد که این فرد از سال‌ها قبل دچار بیماری اعصاب و روان بوده و بار‌ها در بیمارستان ابن‌سینا بستری بوده است.

آخرین پرونده تشکیل‌شده در این بیمارستان به دو هفته قبل بازمی‌گشت که این مرد برای آخرین بار در این بیمارستان بستری شده بود. با‌وجود اقدامات درمانی گسترده، این فرد بهبود نیافته بود و تلاش کادر درمان برای بازگرداندن سلامت این فرد مؤثر نبوده است؛ تاجایی‌که این فرد ترخیص شده است. بررسی‌های تیم جنایی در این پرونده برای مشخص‌شدن دیگرابهامات پرونده ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->