موشن گرافی | یاران رضا (ع) | سردار سرلشکر شهید محمود کاوه زنگ کتاب مهر در دبیرستان دخترانه فرهیختگان مشهد نواخته شد زنگ نماز در مشهد نواخته شد شهید غلامعلی رجبی؛ «مداح جبهه‌ها» و نماد پیوند عاشورا با دفاع مقدس رهبر صوفیان پاکستان: حضور در بارگاه امام رضا(ع) برایم سرشار از آرامش و معنویت بود ویژه‌برنامه «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» میزبان بانوان رضوی شورای اجرای سند توسعه مهدویت و انتظار در وزارت فرهنگ تشکیل می‌شود پیام تقدیر سردار کارگر از قهرمانان کشتی ایران «سه‌شنبه‌های مهدوی» در مدارس خراسان رضوی برگزار می‌شود فضاسازی شهر مشهد با حال‌وهوای دفاع مقدس زمان آزمون کارگزاری حج تمتع ۱۴۰۵ اعلام شد دفاع مقدس پیام ایثار و آزادگی را به جهان مخابره کرد. افتتاح نمایشگاه نقاشی «چلچراغ» در موزه ملی دفاع مقدس مراسم بزرگداشت استاد فقید آیت‌الله الهی‌خراسانی در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار می‌شود اکران ۱۲۸ فیلم سینمایی در هفته دفاع مقدس در سراسر کشور چه کنیم از مرگ نهراسیم؟ برگزاری ۸۵ عنوان برنامه در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) در هفته فرهنگی ری معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: کانون‌های فرهنگی مساجد محور حل مشکلات اجتماع باشند عکس‌های جوان‌ترین عکاس و خبرنگار دفاع مقدس به نمایش گذاشته می‌شود سلام بر دانش | بررسی دستورات اهل بیت (ع) درباره فراهم‌آوردن زمینه علم آموزی مطلوب
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: روحیه مقاومت در برابر مستکبران هیچ‌گاه از بین نخواهد رفت

  • کد خبر: ۳۰۶۸۰۵
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۱
تولیت آستان قدس رضوی: روحیه مقاومت در برابر مستکبران هیچ‌گاه از بین نخواهد رفت
تولیت آستان قدس رضوی گفت: تفکری که از عمق اسلام برخاسته، با هیچ جنایت و تخریبی از بین نخواهد رفت؛ تفکر مقاومت روز به روز روشن‌تر، قوی‌تر و تأثیرگذارتر خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام احمد مروی  در دیدار با همسران سرداران شهید کشور در مشهد، افزود: فرازونشیب‌ها همیشه وجود دارند و گاهی اتفاقاتی رخ می‌دهد که ممکن است برخی افراد را دچار تزلزل کند، اما باید دانست که روحیه مقاومت در برابر مستکبران هیچ‌گاه از بین نخواهد رفت.

وی افزود: ممکن است با بمباران‌ها ساختمان‌ها را ویران کنند، انسان‌ها را به شهادت برسانند، اما اندیشه‌ای که به برکت خون شهدا در قلب‌ها زنده شده، هیچ بمبی نمی‌تواند آن را نابود کند.

تولیت آستان قدس رضوی بیان کرد: دشمنان در کربلا تصور می‌کردند با شهادت امام حسین (ع)، اسلام نابود خواهد شد. یزیدیان از درک این حقیقت عاجز بودند که شهادت امام حسین (ع) نه تنها اسلام را نابود نمی‌کند، بلکه باعث احیای دوباره آن می‌شود.

وی ادامه داد: عزیزانی که در سوریه و لبنان به شهادت رسیدند، با خون خود اسلام و آرمان‌های اهل بیت (ع) را دوباره زنده کردند.

حجت‌الاسلام مروی گفت: ممکن است حوادث تلخی رخ دهد، اما چیزی که در نهایت باقی می‌ماند، اندیشه مقاومت و عزم استقامت در برابر ستمگران و ظالمان است.

وی، مقاومت را جریانی زنده برای همیشه تاریخ خواند و افزود: اگر قرار بود اسلام با مصائب از بین برود، عاشورا باید آخرین روز اسلام می‌بود و خون‌های پاک شهدای کربلا باید هدر می‌رفت و آرمان‌های امام حسین (ع) به فراموشی سپرده می‌شد. اما حقیقت این است که هر یک از این شهادت‌ها و هر یک از این فراز و نشیب‌ها، نه تنها جریان حق را تضعیف نکرد، بلکه آن را تقویت کرد.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه خانواده‌های شهدا از بزرگ‌ترین خادمان حقیقی حضرت رضا (ع) هستند، اظهار کرد: خانواده‌های شهدا، بزرگ‌ترین خادمان امام رضا (ع) به شمار می‌آیند؛ چراکه عزیزترین افراد خانواده خود را در مسیر دفاع از دین خدا و آموزه‌های حضرت زهرا (س) و امام رضا (ع) نثار کرده‌اند.

وی گفت: خانواده‌های معظم شهدا و شهدای عزیز، با فداکاری‌ها و ایثار‌های بی‌بدیل خود، راه و رسم ائمه اطهار (ع) را در جامعه زنده نگه داشتند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->