تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع)
سرخط خبرها

تشرف ۷۰ شیعه استرالیایی به حرم مطهر رضوی در جشنواره بزرگ قرآنی «فی رحاب القرآن»

  • کد خبر: ۳۰۸۳۰۸
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۲
تشرف ۷۰ شیعه استرالیایی به حرم مطهر رضوی در جشنواره بزرگ قرآنی «فی رحاب القرآن»
مراسم ویژه جشنواره بزرگ قرآنی «فی رحاب القرآن» با حضور ۷۰ نفر از شیعیان کشور استرالیا در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، جشنواره بزرگ قرآنی «فی رحاب القرآن» با هدف تشرف زائران غیرایرانی به حرم مطهر رضوی و قرائت قرآن و آشنایی با مفاهیم دینی، به همت مدیریت زائرین غیرایرانی آستان قدس رضوی امروز با حضور ۷۰ نفر از زائران شیعه استرالیایی در رواق دارالرحمه برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سلیمانی به عنوان سخنران این مراسم، به تفسیر آیه شریفه ۴ سوره فتح پرداخت که در آن خداوند می‌فرماید: «هُوَ الَّذِی أَنْزَلَ السَّکِینَةَ فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ لِیَزْدادُوا إِیمَاناً مَعَ إِیمَانِهِمْ» پرداخت و تأکید کرد: آرامش روحی انسان تنها در سایه الطاف الهی تحقق می‌یابد و هیچ فرد یا پدیده‌ای نمی‌تواند این آرامش را به انسان هدیه کند.

سلیمانی همچنین به نکته‌ای مهم در این آیه اشاره کرد و گفت: عبارت «لِیزْدادُوا إِیمَاناً مَعَ إِیمَانِهِمْ» نشان‌دهنده این است که ایمان درجاتی دارد و قابل کاهش و افزایش است. به عنوان زائر امام رضا علیه‌السلام، یکی از خواسته‌های ما باید افزایش سطح ایمانمان باشد.

وی افزود: افزایش ایمان نه تنها به آرامش روحی کمک می‌کند، بلکه زمینه‌ساز دریافت و کسب هدایت الهی است تا در عرصه‌های مختلف زندگی بتوان بهترین انتخاب را انجام داد. به همین دلیل، باید از حضرت امام رضا علیه‌السلام خواست تا با افزایش سطح ایمان و دریافت هدایت مستمر الهی، به تلاش در راستای دستیابی به یک سبک زندگی دینی و قرآنی مطلوب اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام بپردازیم.

این سخنران به حاضران یادآوری کرد که ایمان و آرامش روحی، گمشده‌های هر انسان مؤمنی هستند و باید با تمام وجود در پی آنها تلاش کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->