توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روسیه دوباره به تاسیسات انرژی اوکراین حمله کرد

  • کد خبر: ۳۰۸۶۶۱
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۴
روسیه دوباره به تاسیسات انرژی اوکراین حمله کرد
وزارت دفاع سوریه از حمله به تاسیسات انرژی در در اوکراین که از مجتمع نظامی و صنعتی کی یف پشتیبانی می کند خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، در ۲۴ ساعت گذشته از نیروی هوایی، پهپاد، موشک و توپخانه برای حمله به تاسیسات انرژی، فرودگاه‌های نظامی، نیرو‌های نظامی اوکراین در چندین مکان مختلف استفاده کرده است.

رویترز نوشت: این خبرگزاری نمی‌تواند به طور مستقل دامنه این حملات و میزان خسارات را تایید کند.

این رسانه افزود، روسیه به طور مداوم گزارش‌هایی را از این حملات منتشر می‌کند و به تازگی این حمله را به تلافی استفاده کی یف از موشک‌های تامین شده از سوی غرب برای حمله به عمق خاک روسیه اعلام کرد.

وزارت دفاع روسیه همچنین گزارش داد که نیرو‌های این کشور جنگنده سوخو ۲۷ اوکراین، ۹۷ پهپاد و ۶ موشک هیمارس را که غرب در اختیار کی یف قرار داده است، شبانه سرنگون کرده‌اند.

پیش بینی کارشناسان: ۲۰۲۵ سال بدی برای اوکراین است

در همین حال تارنمای ان بی سی نیوز به نقل از کارشناسان پیش بینی کرد که با توجه با پیشرفت روسیه در جنگ و ریاست جمهوری دونالد ترامپ، ۲۰۲۵ سال بدی برای اوکراین خواهد بود.

این رسانه آمریکایی افزود: پس از بیش از ۱۰۰۰ روز جنگ، اوکراین با کمبود نیروی انسانی مواجه است در حالی که کرملین بمباران شهر‌ها و زیرساخت‌ها را تشدید کرده و موشک ها، پهپاد‌ها و گلوله‌های توپخانه را به سمت اهداف غیرنظامی پرتاب کرده است.

این گزارش افزود، نزدیک به یک پنجم خاک اوکراین در حال حاضر در اختیار نیرو‌های روسیه است، اگرچه تلاش‌های ضدتهاجمی اوکراین نبرد را به سرزمین روسیه سوق داده است، جایی که بخش‌های وسیعی از خاک در منطقه مرزی کورسک تصرف شده است.

در حالی که این کشور با موفقیت، تعدادی از حملات هوایی را در ماه‌های اخیر دفع کرده است، الکساندر سیرسکی، فرمانده ارتش اوکراین، در برنامه پیام رسان تلگرام اذعان کرد که نیرو‌های روسی در چند ماه گذشته به طور قابل توجهی در منطقه دونتسک شرقی پیشروی کرده‌اند. منطقه پوکروفسک، یک محور دفاعی اوکراینی، می‌تواند به‌ویژه راه را برای تصرف بخش‌هایی از قلمرو مسکو هموار کند.

آن دیلی، محقق سیاسی اندیشکده شرکت رند، مستقر در کالیفرنیا، گفت: چالش بزرگ‌تر زلنسکی در حال حاضر تضمین ادامه کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین است.

از طرف دیگر، ترامپ به صراحت گفته است که از جنگ کی یف علیه نیرو‌های ولادیمیر پوتین با تمام وجود حمایت نمی‌کند.

ترامپ بسیاری از برنامه‌های خود برای پایان دادن به جنگ را فاش نکرده، اگرچه کیت کلوگ، نماینده آمریکا در اوکراین، در آوریل یک طرح صلح را به ترامپ ارائه کرد، طرحی که شامل فشار بر دو طرف از طریق قطع کمک نظامی است. کمک به اوکراین در صورت عدم موافقت با مذاکرات و گسترش محموله‌های تسلیحاتی به کی یف در صورت امتناع مسکو روی میز مذاکره قرار دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->