لغو پرواز‌های ایران تا ساعت ۱۴ امروز (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) حمله صهیونیست‌ها به ایران (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) ترکیه به حمله رژیم صهیونیستی به صدا و سیما واکنش نشان داد عملیات وعده صادق ۳ | موج جدید موشک‌های ایرانی در راه شهر‌های اسرائیل (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) توانایی دفاع موشکی اسرائیل تنها ۱۰ تا ۱۲ روز دیگر دوام خواهد آورد عیادت محمد مخبر، رئیس دفتر رئیس جمهور و جمعی از نمایندگان مجلس تهران از مصدومان حمله دشمن صهیونیستی آتشی که نتانیاهو روشن کرد دامان اسرائیل را گرفت | خسارت‌های فراوان جنگ به صهیونیست‌ها دستگیری جاسوسان موساد در شهرستان بهارستان (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) انصارالله یمن: از ایران همانند غزه حمایت می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواستار توقف جنگ ایران و اسرائیل از طریق دیپلماسی است ابراز نگرانی شدید دبیرکل سازمان جهانی بهداشت درباره حملات ددمنشانه اسرائیل به مردم ایران اطلاعیه شماره ۹ سپاه پاسداران: پایگاه‌های هوایی مبدا تعرض گستاخانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران هدف قرار گرفتند هشدار وزارت خارجه روسیه درباره جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران: حملات اسرائیل جهان را به سمت فاجعه هسته‌ای سوق می‌دهد وزیر خارجه روسیه: حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران غیرقانونی است ‌‌دستگیری عوامل اسرائیل در زنجان | کشف پهپاد از خانه تیمی مزدوران بازدید شبانه وزیر راه و شهرسازی از ترمینال مسافربری جنوب پایتخت گزارش رسانه آمریکایی درباره تقلای اسرائیل برای ورود آمریکا به جنگ ویدئو| جاسوسی یک تبعه خارجی از نیروگاه اتمی بوشهر درخواست مصر برای از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا اطلاعیه دفتر احمدی نژاد درباره شایعه ترور او (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) دموکرات‌های آمریکا طرف ایران را گرفتند | ارائه طرح سناتور آمریکایی به کنگره برای مهار ترامپ جنایتکار رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف آلمان دوباره از اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی حمایت کرد بیانیه شدید اللحن جنبش عدم تعهد در محکومیت حمله اسرائیل به ایران ایروانی: اگر شورای امنیت اقدام قاطع نکند، ایران با قاطعیت به دفاع ادامه خواهد داد قطر: هدف قرار دادن تأسیسات اقتصادی ایران باعث فاجعه منطقه‌ای و بین‌المللی می‌شود گزافه گویی تازه ترامپ علیه ایران
سرخط خبرها

شهردار مشهد در دیدار سرپرست فرمانداری شهرستان مشهد: به کمک مدیران شهری و استانی می‌آییم

  • کد خبر: ۳۰۸۸۹۳
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲
شهردار مشهد در دیدار سرپرست فرمانداری شهرستان مشهد: به کمک مدیران شهری و استانی می‌آییم
قلندرشریف با تاکید بر ضرورت تعامل مداوم میان شهرداری و فرمانداری گفت: در مشهد صرفا به شهرداری نگاه نمی‌کنیم و در خیلی از حوزه‌ها به کمک مدیران شهری و استانی می‌آییم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندرشریف شهردار مشهد و جمعی از معاونین وی با سید‌حسن حسینی سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد مقدس در محل دفتر فرماندار دیدار و گفت‌وگو کردند.

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد مقدس در حاشیه این دیدار اظهار کرد: شهرداری یک سازمان بزرگ است و در عین حالی که درآمد‌های وسیعی از محل فعالیت‌ها و صدور مجوزهای خود داشته، به همان میزان هم هزینه‌های زیادی دارد که آن را یک مجموعه «درآمد هزینه‌ای» می‌توان نامید.

حسینی با اشاره به اینکه در فرآیند شهرداری متغیرهای متعددی وجود دارد، افزود: تشکیلات شهرداری بایستی بر اساس فرآیند کاملا قانونی و تعریف شده، لوایحی را تنظیم و به شورای اسلامی شهر ارائه کند تا بعد از تصویب در شورا این مصوبات به هیأت تطبیق فرمانداری ارسال و آنجا با قوانین، مقررات، ضوابط و یک سری مصالح کشور تطبیق داده شود. بر این اساس؛ چنانچه مخالفتی با مصوبات وجود نداشته باشد، این مصوبات به اجرا در خواهد آمد.

وی با بیان اینکه فرمانداری و شهرداری به شکل مستمر باید در تعامل باشند، ادامه داد: شهر یک پدیده زنده است و در این راستا شهرداری و فرمانداری نیازمند برگزاری نشست‌های دوره‌ای برای حل و فصل مسائل گوناگون شهر هستند.

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد مقدس با تاکید بر اینکه دیدار فوق در گام نخست برای اعلام همکاری، تعامل و هماهنگی در امور مختلف برگزار شد، تصریح کرد: یک سری از درخواست‌های سطح شهر با توجه به منابع گسترده در اختیار شهرداری باید مدیریت شده که به نفع شهر استفاده شود. به طور مثال کمک به تیم‌های ورزشی، مناسبت‌های مختلف، افتخاراتی که شهر در بعضی مجامع جهانی به دست آورده و سایر امور شهر همه به هم پیوسته است و باید در یک هماهنگی بین بخشی میان فرمانداری و شهرداری بتوانیم وضعیت بهتری برای مردم شهر مشهد مقدس رقم بزنیم.

همچنین محمدرضا قلندرشریف، شهردار مشهد در این دیدار با اشاره به اینکه مشهد یک شهر جریان‌ساز است، اظهار کرد: خدمت در مشهد خدمت خاصی است و تمام کسانی که در مشهد فعالیت می‌کنند، خادمان امام رضا علیه السلام هستند.

قلندرشریف با تاکید بر ضرورت تعامل مداوم میان شهرداری و فرمانداری خاطرنشان کرد: در مشهد صرفا به شهرداری نگاه نمی‌کنیم و در خیلی از حوزه‌ها به کمک مدیران شهری و استانی می‌آییم.

او ادامه داد: همکاری نزدیک میان شهرداری و فرمانداری می‌تواند به بهبود خدمات شهری و تسهیل فرآیند‌های مدیریتی کمک شایانی کند. ما به عنوان خدمتگزاران مردم باید در راستای رفع مشکلات و چالش‌های موجود تلاش کنیم.

قلندرشریف خاطرنشان کرد: توسعه پایدار و مدیریت بهینه منابع نیازمند هم‌افزایی همه دستگاه‌ها است. ما باید با یکدیگر همکاری کنیم تا بتوانیم به اهداف توسعه‌ای شهر دست یابیم.

وی افزود: این دیدار نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و توسعه خدمات عمومی در مشهد مقدس است.

گفتنی است؛ شهردار مشهد در این دیدار با اهدای هدیه‌ای، انتصاب سرپرست جدید معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد مقدس را تبریک گفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->