افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود
سرخط خبرها

بالاخره اولین آیفون در سامانه جامع تجارت ثبت سفارش شد

  • کد خبر: ۳۰۹۳۲۱
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۹
بالاخره اولین آیفون در سامانه جامع تجارت ثبت سفارش شد
پنج روز پس از تعریف شدن شناسه ثبت آیفون در سامانه جامع تجارت، سرانجام اولین ثبت سفارش گوشی‌های آیفون، یعنی مدل‌های ۱۴، ۱۵ و ۱۶، در این سامانه انجام شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بالاخره انتظار بازرگانان برای ثبت سفارش واردات تجاری آیفون به پایان رسید و امروز (۱۷ دی) اولین ثبت سفارش انجام شد.

البته این طبق وعده روز ۱۲ دی سازمان توسعه تجارت قرار بود چهارشنبه هفته گذشته (۱۲ دی) امکان ثبت سفارش این گوشی‌ها نهایی شود، اما امروز با یک تاخیر پنج روزه بالاخره این امکان فراهم شده است.

این خبر را عبدالمهدی اسدی، رئیس انجمن تلفن همراه ایران، به خبرگزاری ایسنا داده و اعلام کرده است:

امروز به‌صورت رسمی اولین ثبت سفارش تجاری آیفون در سامانه جامع تجارت انجام شد. طبق آنچه که مقرر شده است، ۳۰ درصد از ظرفیت واردات هر بازرگان به کالا‌های بالای ۶۰۰ دلار، از جمله آیفون، اختصاص یافته است.

به این ترتیب بعد از گذشت بیش از دو ماه از رفع ممنوعیت واردات آیفون و یک ماه پس از تعیین تکلیف در مورد رجیستری آیفون‌هایی که از تاریخ ۱۷ آبان به بعد وارد کشور شده‌اند، اقدامات لازم برای واردات تجاری گوشی‌های آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ و آیفون ۱۶ انجام شده است. پیش از این گفته شده بود که برخی چالش‌ها در زمینه الزامات قانونی برای برداشته شدن محدودیت واردات تجاری این گوشی‌ها باعث شده بود تسهیل این رویه طولانی شود و با تاخیر انجام بگیرد.

اکنون با فراهم شدن امکان ثبت سفارش واردات گوشی‌های آیفون با شیوه تجاری کماکان یک ابهام دیگر در خصوص آیفون وجود دارد. تکلیف آیفون‌های ممنوعه‌ای که پیش از تاریخ ۱۷ دی وارد کشور شده و در دست مرد هستند چه می‌شود؟

این سوالی است که دارندگان این گوشی‌ها از زمان برداشته شدن محدودیت واردات و رجیستری گوشی‌های آیفون به دنبال پاسخش هستند، اما هنوز برای این اقدامی صورت نگرفته و مشخص نیست که صاحبان این گوشی‌ها چطور باید گوشی‌شان را رجیستر کنند.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->