انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران
سرخط خبرها

پایان تلخ زندگی ۱۰ ساله به خاطر انتقام

  • کد خبر: ۳۰۹۷۸۳
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۸
پایان تلخ زندگی ۱۰ ساله به خاطر انتقام
زن جوان به کارشناس پلیس گفت که زندگی مشترک ۱۰ ساله‌اش به خاطر یک انتقام کور نابود شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، زن ۲۷ ساله به کارشناس اجتماعی کلانتری طبرسی شمالی مشهد گفت: در خانواده‌ای متدین و باایمان بزرگ شدم. پدرم خادم مسجد بود و اطرافیانم به خاطر اینکه تک‌دختر خانواده بودم خیلی مرا دوست داشتند. پدرمبا آنکه اوضاع مالی خوبی نداشت، همه امکانات رفاهی و آموزشی را برایم فراهم می‌کرد.

زمانی که در ۱۵ سالگی وارد دبیرستان شدم، رحمت به خواستگاریم آمد. او ۱۰ سال از من بزرگ‌تر بود، ولی به قول مادرش دنبال عروسی کم‌سن و سال بودند تا او را به دلخواه خودشان تربیت کنند.

به همین دلیل من در خانه مادرشوهرم زندگی می‌کردم و آنها از همه فراز و نشیب‌ها و جزئیات زندگی ما خبر داشتند. مدام مرا نصیحت می‌کردند. تا ساعت‌ها باید به حرفشان گوش می‌دادم و به میل و خواسته آنها رفتار می‌کردم به گونه‌ای که حتی خودم نمی‌توانستم رنگ لباس یا نوع لوازم منزلم را انتخاب کنم، چون معتقد بودند هنوز به سن درک و فهم نرسیده‌ام.

این رفتار‌ها ادامه داشت تا روزی که رحمت برایم یک گوشی تلفن هوشمند خرید تا به قول خودشان به صورت کنترل‌شده از فضای مجازی استفاده کنم. اما وقتی می‌دیدم دیگران آزادانه نظر می‌دهند یا خودشان در موضوعات مختلف تصمیم می‌گیرند، دچار نوعی سرخوردگی و عصبانیت شدم تا اینکه روزی در همین گشت و گذار‌های مجازی متوجه خیلی از موضوعاتی شدم که هیچ اطلاعی از آنها نداشتم.

در این میان فقط به خاطر هیجان، شاید هم تمسخری ناآگاهانه، به پیام‌های عاشقانه مردی پاسخ دادم که مدتی بود پیام‌هایش بر صفحه‌نمایش گوشی تلفنم نقش می‌بست. ولی نمی‌دانستم که شوهرم گوشی مرا هک کرده و از همه پیام‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی ارسال می‌کنم، خبر دارد.

زمانی هم که ماجرا را فهمیدم، به خاطر همه تحقیر‌ها و نیش و کنایه‌هایی که در طول ۱۰ سال زندگی مشترک تحمل کرده بودم، تصمیم به انتقام از رحمت گرفتم و به ارسال پیام‌های پوچ و بیهوده شدت بخشیدم. با خودم فکر می‌کردم شوهرم در نهایت به خاطر ۲ فرزندم مرا می‌بخشد یا برای ارسال چند پیامک سرزنشم می‌کند.

اما ماجرا به گونه‌ای پیش رفت که این انتقام کور به نابودی آشیانه‌ام انجامید. رحمت که غرور خود را لگدمال‌شده می‌دید، نه‌تنها مرا زیر مشت و لگد گرفت، بلکه پیام‌ها را به خانواده‌ام نشان داد و رسوایی بزرگی به بار آمد.

او مرا در خانه پدرم رها کرد و پیام داد که دیگر این زندگی رنگ تباهی به خود گرفته و من نمی‌توانم به زندگی مشترک ادامه بدهم. من هم با توصیه‌های اشتباه مهریه و نفقه‌ام را به اجرا گذاشتم و از آنجا به بعد وکیل و دیگران برایم تصمیم گرفتند.

من می‌خواستم با رحمت صحبت کنم تا مرا به خاطر این اشتباه احمقانه ببخشد، ولی وکیلم اجازه نمی‌داد. از سوی دیگر هم شوهرم به خاطر این رفتار‌ها و شکایت‌ها بیشتر عصبانی شد.

بررسی‌های کارشناسی و روان‌شناختی این پرونده با دستور سرگرد احمد آبکه رئیس کلانتری طبرسی شمالی به گروه مشاوران زبده دایره مددکاری اجتماعی سپرده شد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->