شاخص‌های حذف یارانه ۱۰ میلیون نفر چیست؟ برکناری فرزین از ریاست بانک مرکزی تکذیب شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) صیانت از نیروی انسانی در محیط کار | اجرای آیین‌نامه اصلاحی ایمنی امور پیمانکاران از آبان ۱۴۰۴ مجوز واردات گوشت گرم گوساله از پاکستان و برزیل صادر شد ممنوعیت خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار استاندار خراسان رضوی: واردات برنج را با ارز آزاد برای رفع نیاز استان انجام خواهیم داد کالابرگ، کالامحور خواهد شد رکود ادامه‌دار بازار خودرو (۲۶ مهر ۱۴۰۴) کاهش قیمت دلار درپی انتشار اخبار ضدونقیض از اتمام مکانیسم ماشه | دلار فردایی چند؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تأثیر حذف ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی بر قیمت کالا‌های اساسی | کارشناسان توضیح می‌دهند بررسی قیمت دینار عراق و ریال سعودی در بازار آزاد مشهد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ابلاغ تعرفه صفر برای واردات حبوبات و گندم از اتحادیه اوراسیا طلا امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ریزش هم‌زمان قیمت طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین در بازار‌های جهانی + علت (۲۶ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه در مشهد اعلام شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | افت قیمت ۶ میوه پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری ویژه آبان ۱۴۰۴ آغاز شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) افزایش ۲۵درصدی سفارش غذا در خانه! | مردم رستوران نمی‌روند صادرات خراسان رضوی در نیمه نخست امسال، ۳۵ درصد رشد یافت | صادرات در مسیر توسعه نحوه شناسایی معاملات رمزارز و اخذ مالیات از عایدی نقل و انتقال رمزدارایی‌ها طلا به دنبال رکوردزنی| نفت و بیت کوین در حال پس‌روی در بازارها پیش‌بینی بورس شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر حذف می‌شود؟ (۲۵ مهر ۱۴۰۴) طلای جهانی باز هم رکورد زد (۲۵ مهر ۱۴۰۴) پلمب ۲ سوپرمارکت به دلیل فروش قرص‌های غیرمجاز در مشهد یارانه نقدی مهرماه واریز شد (۲۴ مهر ۱۴۰۴) با پول رهن پنت‌هاوس‌های لاکچری در مشهد چند آپارتمان می‌توان خرید؟
سرخط خبرها

کامیون‌های ایرانی واقع در مرز بازرگان، تردد مجدد خود را آغاز کردند

  • کد خبر: ۳۰۹۹۵۸
  • ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹
کامیون‌های ایرانی واقع در مرز بازرگان، تردد مجدد خود را آغاز کردند
بنابر اعلام مسئولان مربوطه، مشکل کامیون‌داران ایرانی در مرز بازرگان برطرف و تردد آن‌ها از سر گرفته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هشتم دی ماه بود که مالیات بر سوخت بدون اطلاع قبلی از طرف ترکیه برای کامیون داران ایرانی اعمال شد که ۲۸ لیر به ازای هر لیتر بود.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران نیز در تشریح این وضعیت به ایسنا گفته بود که ترکیه تصمیم گرفته مابه‌التفاوت قیمت سوخت را از رانندگان ایرانی دریافت کند، زیرا ایران سال‌ها بود که مابه‌التفاوت قیمت سوخت را از رانندگان خارجی که وارد ایران می‌شدند اخذ می‌کرد و در حال حاضر ترکیه می‌خواهد عمل متقابل انجام دهد.

بنابر گفته این مقام مسئول در اتاق بازرگانی، فقط به رانندگانی که مبلغ مابه‌التفاوت را پرداخت کنند اجازه ورود داده می‌شود. این مابه‌التفاوت معادل ۲۷ لیر روی هر لیتر گازوئیلی است که رانندگان از ایران خارج می‌کنند. اما راننده فقط به اندازه هزینه سفر پول همراه خودش دارد و اگر این مبلغ را پرداخت کند دچار مشکل خواهد شد.

وی همچنین عنوان کرده بود که وزارت راه باید به صورت عاجل در این حوزه اقدام کند.

در همین راستا، فرزانه صادق_ وزیر راه و شهرسازی در ۱۸ دی ماه اعلام کرد که پیگیر حل مشکل کامیون‌داران در مرز بازرگان هستیم و در خصوص این مشکل، رئیس جمهور، معاون اول و تمامی دستگاه‌هایی که به این موضوع ارتباط دارند از جمله وزارت نفت، ستاد مبارزه با قاچاق سوخت و دیگر دستگاه‌ها حضور دارند. همچنین وزارت امور خارجه فعالانه در این خصوص در حال پیگیری است و در چند روز آینده نتایج قطعی اعلام خواهد شد.

روز گذشته یعنی ۲۰ دی ماه بعد از گذشت ۱۲ روز بنابر اعلام مسئولان مربوطه با پیگیری‌های صورت گرفته مشکل کامیونداران ایرانی مرتفع شد و تردد کامیون‌ها ترانزیتی و حامل کالا‌های صادراتی از سر گرفته شد.

فرماندار شهرستان ماکو نیز اخیرا اعلام کرده که وضعیت تردد کامیون‌ها در گمرک بازرگان در حال حاضر عادی است.

وی همچنین عنوان کرده است که مصوبه اخیر کشور ترکیه مبنی بر اخذ مالیات بر سوخت از کامیون‌های ایرانی از هشتم دی ماه موجبات نارضایتی ناوگان حمل و نقل جمهوری اسلامی را به دنبال داشت که با توجه به تاکیدات مقام عالی استان و تدابیر استاندار، جلسات متعددی با حضور دستگاه‌ها و سازمان‌های ذیربط در شهرستان و مرکز استان برگزار شد که در آن بحث معافیت سوخت رانندگان به مقصد کشور ترکیه به میزان ۸۰۰ لیتر و به مقصد اروپا به میزان ۱۴۰۰ لیتر تصویب شد. همچنین در کنار آن، سایر بسته‌های حمایتی نیز به تصویب رسید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->