سوریه از احتمال رفع تحریم‌ها از سوی ترامپ استقبال کرد سردار حاجی‌زاده: دشمن توان آسیب زدن به سیستم آفندی جمهوری اسلامی را ندارد هواپیمای ترامپ در فرودگاه ریاض به زمین نشست + فیلم معاون رئیس‌جمهور: انقلابی در اعتبارات محرومیت‌زدایی کشور ایجاد شده است سخنگوی دولت: حفاری چاه‌های نفت در دریای خزر بعد از ۳۰ سال شروع شد | مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد حذف شده است واکنش تند وزارت خارجه به بمباران مراکز اسکان موقت آوارگان فلسطینی در جبالیا و خان‌یونس ابراز امیدواری اردوغان از نتیجه بخش بودن گفت‌و‌گو‌های اوکراین و روسیه در استانبول روایت عارف در آذربایجان شرقی از آخرین تلاش‌ها برای رفع فیلترینگ مجلس از میرسلیم شکایت می‌کند + فیلم مجلس از توضیحات وزیر کار قانع شد + فیلم هشدار مودی به پاکستان | دهلی باج‌خواهی هسته‌ای را تحمل نخواهد کرد وزیر کار خطاب به نمایندگان: منظور از انتصاب سیاسی چیست؟ + فیلم انتقاد تند نماینده مردم چناران در صحن علنی مجلس | انتصاب رئیس سازمان بهزیستی سیاسی و غیرکارشناسی بود + فیلم رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست
سرخط خبرها

پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم و نخواهیم بود

  • کد خبر: ۳۱۱۶۳۹
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۳
پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم و نخواهیم بود
رئیس‌جمهور ایران تاکید کرد که «سیاست‌های ما و هم باور‌ها و اعتقاد‌های ما بر این مبناست که ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، نبودیم و نخواهیم بود».

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان که جمعه گذشته، برای دیدار با مقامات بلندپایه روسیه و امضای توافقنامه شراکت جامع راهبردی ایران و روسیه به مسکو سفر کرده بود، در جریان این سفر و در گفت‌وگویی اظهار کرد: اگر باهم باشیم، اگر کشور‌هایی که به آزادی و استقلال متعهد هستند، در کنار یک‌دیگر بمانند و به هم کمک کنند، خودکامگی و تک قطبی بودن غرب از بین خواهد رفت.

پزشکیان و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، جمعه ۱۷ دسامبر، در مراسمی در کاخ کرملین، توافقنامه جامع راهبردی بین ۲ کشور را امضا کردند.

با امضای این معاهده ۲ کشور روابط خود را به شکل ویژه در زمینه‌های اقتصادی، علمی، فناوری، فرهنگی و گردشگری گسترش خواهند داد.

پزشکیان که با «ولادیمیر سولویوف» خبرنگار شبکه تلویزیونی روسیه-۱ گفت‌و‌گو می‌کرد، با اشاره به اتهام‌زنی غرب درباره اینکه ایران به‌دنبال سلاح هسته‌ای است، گفت: «هم رهبر معظم انقلاب ما (فتوا داده‌اند)، هم سیاست‌های ما و هم باور‌ها و اعتقاد‌های ما بر این مبناست که ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، نبودیم و نخواهیم بود».

او در این گفت‌و‌گو که بخشی از آن عصر یکشنبه منتشر شد، گفت: آنها به‌دنبال ایجاد کردن یک ذهنیتی در منطقه هستند تا ایران‌هراسی به‌وجود بیاورند. زمانی‌که من به ریاست‌جمهوری انتخاب شدم، تمام شعار و حرف من این بود که قرار است ما در داخل کشور یک هم‌زبانی و وحدت و انسجام ایجاد کنیم و با همسایگان دوستی و رفاقت کنیم.

رئیس‌جمهور ایران با اشاره به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در ترور شهید «اسماعیل هنیه» در تهران گفت: زمانی‌که تحلیف انجام می‌گرفت، مهمان ما را در تهران ترور کردند. بر اساس کدام قانون بین‌المللی این کار را انجام دادند و چه کسی از آنها دفاع می‌کرد؟ آمریکا و اروپا.

پزشکیان تصریح کرد: مردم بی‌گناه غزه به آب و غذا دسترسی ندارند و اجازه کمک‌رسانی به آنها نمی‌دادند. آمریکا و اروپا تنها نگاه می‌کردند. اینها چگونه می‌توانند به مردم دنیا تلقین کنند که ایران باعث بی‌ثباتی است و اسرائیل باعث امنیت است؟ اسرائیل در حال کشتن زنان و کودکان است. آنها ۱۴ هزار کودک را به قتل رسانده‌اند. این حقوق‌بشر است؟ این مردانگی و جنگ است؟ تو اگر مردی و می‌جنگی با کسانی که اسلحه به‌دست دارند بجنگ نه با زنان و کودکان. چرا جلوی آب و غذای آنها را گرفتی؟

پزشکیان در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو که روز شنبه منتشر شد، درباره امضای توافقنامه راهبردی جدید با روسیه، مطرح کرد که امضای این توافقنامه تاکیدی بر این است که مسکو و تهران موافق تعیین نقش کشورهایشان از سوی بازیگری خارجی نیستند. 

او بیان کرد: ما قادر به دنبال‌کردن سیاستی مستقل و آماده تضمین امنیت و تامین امنیت اقتصادی در منطقه با همکاری هم و با هدف ایجاد صلح و ثبات در این منطقه هستیم.

رئیس‌جمهور ایران تاکید کرد: ما نیازی به غرب نداریم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->