بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد
سرخط خبرها

واکنش چین به پیشنهاد ترامپ در مورد مالکیت تیک‌تاک چه بود؟

  • کد خبر: ۳۱۱۸۳۲
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
واکنش چین به پیشنهاد ترامپ در مورد مالکیت تیک‌تاک چه بود؟
وزارت امور خارجه چین در واکنش به پیشنهاد دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا مبنی بر مالکیت ۵۰ درصدی واشنگتن بر پلتفرم تیک‌تاک، تصمیم‌گیری مستقل کسب و کار‌ها در ایالات متحده را خواستار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز دوشنبه در پاسخ به سوالی در مورد اظهارات ترامپ در این زمینه، گفت: شرکت‌ها باید به طور مستقل درباره مسائل مرتبط با توافق‌ها و امور خود تصمیم گیری کنند.

مائو نینگ درحالیکه این نرم افزار با ادعای واشنگتن مبنی بر نگرانی‌های امنیتی، در آمریکا فیلتر شده است، بیان کرد: چین از آمریکا می‌خواهد تا به «صدا‌های منطقی» در مورد این شبکه اجتماعی گوش دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین اظهار امیدواری کرد که طرف آمریکایی به طور جدی به صدا‌های منطقی گوش دهد و یک محیط تجاری باز، عادلانه و غیرتبعیض آمیز برای نهاد‌های فعال تمام کشور‌ها در ایالات متحده ایجاد کند.

تیک تاک اواخر روز شنبه هفته جاری یعنی یک روز پیش از اجرایی شدن قانونی در آمریکا مبنی بر محدود شدن دسترسی به این شبکه اجتماعی، ارائه خدمات به کاربران آمریکایی را مسدود کرد.

اما این شبکه اجتماعی یکشنبه اعلام کرد که دسترسی دوباره کاربران آمریکا به این پلتفرم را برقرار کرده است. این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که رئیس جمهوری منتخب آمریکا وعده داد دسترسی کاربران به این پلتفرم را فراهم می‌کند.

تیک تاک در بیانیه‌ای اعلام کرد: در نتیجه تلاش‌های ترامپ، تیک تاک در آمریکا بازگشته است. اما ترامپ اعلام کرد که «مدت زمان اجرای محدودیت‌های قانونی در این باره را تمدید» خواهد کرد.

وی اظهار تمایل کرد که در یک سرمایه‌گذاری مشترک، «۵۰ درصد از مالکیت» این شبکه اجتماعی در اختیار آمریکا قرار بگیرد.

پیش از این، وزارت دادگستری آمریکا مدعی شده بود که تیک تاک اطلاعات مربوط به نظرات کاربران آمریکایی را در خصوص مسائل اجتماعی برای مهندسان چینی ارسال می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->