برخورد پژو ۲۰۶ با صف نانوایی، ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد (۱۷ اسفند ۱۴۰۳) صدور هشدار زرد هواشناسی | تداوم فعالیت سامانه بارشی در اغلب استان‌ها طی ۴ روز آینده (۱۷ اسفند ۱۴۰۳) رصد عملکرد خودروهای امدادی در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ زلزلۀ ۴.۱ ریشتری دریای خزر را لرزاند (۱۷ اسفند ۱۴۰۳) وضعیت بارش باران در سراسر کشور (۱۷ اسفند ۱۴۰۳) زمان واریز کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد انفجار کانکس در یک مرکز نظامی سپاه در تهران| یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند دستگیری ۴ متهم به کلاهبرداری‌های سایبری با ۵۲ شاکی در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

صالحی امیری: بیش از ۸۰ درصد از گردشگران امنیت ایران را تایید می‌کنند

  • کد خبر: ۳۱۴۰۷۶
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۱
صالحی امیری: بیش از ۸۰ درصد از گردشگران امنیت ایران را تایید می‌کنند
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ۸۵ درصد گردشگران به امنیت ایران اذعان داشته‌اند و باید تلاش کنیم گردشگران را از قفقاز و آسیای میانه به مازندران بیاوریم.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدرضا صالحی امیری در جلسه شورای اداری استان مازندران اظهار کرد: تنها استانی است که ۳ دوره سفر با هدف بررسی و رصد مشکلات و مطالبات مردمی در آن داشتم و امیدوارم با دینی که به این خاک دارم، مسائل کلان استان را در دولت به‌صورت مکتوب و حضوری منعکس خواهم کرد.

صالحی امیری افزود: باور دارم که پس از ۵ دوره گفتمانی باید تغییر ریلی داشته باشیم و امروز بیش از هر زمانی به باور‌ها و اندیشه‌های مشترک برای دستیابی به وفاق نیاز داریم.

وی افزود: باور داریم که جامعه ایران به‌ویژه نخبگان، اصحاب فکر و قلم باید بدانند که برای تداوم حیات ایران باید از حاشیه به متن که مطالبات مردم است حرکت کنیم.

وزیر میراث فرهنگی با اظهار اینکه وفاق در اندیشه سیاسی، مذهبی و اجتماعی ما معنا و ریشه دارد، تصریح کرد: این که امروز دولت و رییس‌جمهور اصرار بر اجتناب از مناقشه و نزاع سیاسی دارد به دلیل نبود تحمل سیاسی در جامعه ایران و نیاز به همدلی است.

این مسئول با بیان اینکه انبوه مشکلات مردم در سفر‌های استانی رصد می‌شود و این مسائل نگران‌کننده است، افزود: چراکه پس از ۴ دهه نتوانستیم پاسخگوی شایسته‌ای باشیم.

صالحی امیری یادآور شد: در دور اول همراه یکدیگر بودیم و در ادوار بعدی شکاف‌های سیاسی به‌وجود آمد، اما رییس‌جمهور باور دارد که باید به گفتمانی که نه سیاست، نه حزب و نه برتری فرد بر دیگران است؛ اعتقاد پیدا کنیم.

وی با طرح سوالاتی مبنی بر حل مشکلات منطقه با تعامل و وفاق، افزود: توافق نخبگان در جهان برای اهداف مشترک محقق می‌شود و ما چرا نتوانیم؟ چرا همگی به فکر توسعه و حل مشکلات مردم نباشیم؟

وزیر میراث فرهنگی اظهار کرد: کلام ناب وفاق در یک جمله معنا پیدا می‌کند؛ عبور از همه حواشی و حرکت در متن برای پاسخ به مردم.

این مسئول با اشاره به اینکه توافق می‌کنیم که برای پاسخ به مطالبات مردم مناقشه نکنیم که این پایین‌ترین سطح وفاق شمرده می‌شود، تصریح کرد: امروز باور ما تامین رضایتمندی در داخل به عنوان سرمایه نظام اجتماعی باید نهادینه و اجرا شود. هیچ فردی حق ندارد با نشستن روی صندلی تصور حکمرانی پیدا کند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در بخش دیگری از سخنانش به آثار زیبای صفوی در مجموعه فرح‌اباد ساری که همچنان زنده است و باید میراث را هویت ملی دانسته و از آن صیانت شود، اظهار کرد: هویت ایرانی و اسلامی مکمل یکدیگرند، ملت ما عاشورا، اربعین و رمضان را در کنار یلدا و نوروز پاس می‌دارند و این نکته یادآوری می‌کند که باید از تعارض دست برداریم.

این مقام مسئول با توصیه براینکه تئوری انگ‌زنی را برای جامعه ایرانی به کار نبریم و اگر در گوشه‌ای در یک کاروان اتفاقی افتاد به کل ایران تعمیم ندهیم، افزود: زنان ایران عفیف هستند که باید این موضوع زیبا برجسته شود.

صالحی امیری با پیشنهاد اینکه با نسل جوان که اعتقاد به باور‌ها و نه باید‌ها دارند ارتباط برقرار کنیم، یادآور شد: باور‌ها ما را به انقلاب و تشیع پایبند کرد نه باید‌های دیگران.

وی افزود: نسل جوان نتوانست با یک میلیون اثر میراثی ارتباط برقرار کند و این ضعف من وزیر بوده که امروز باعث شده نسل جوان مهاجرت کنند.

افتخار به آثار تمدنی ایران

وزیر میراث فرهنگی با اشاره به این نکته که هم‌زمان به تمام آثار تمدنی خود باید افتخار کنیم، گفت: هر روز گروه‌های اکتشاف ما در ایران با اکتشاف جدید تصویر جدیدی از ایران ارائه می‌دهند، اما استکبار روی پروژه ایران‌هراسی سرمایه‌گذاری کرده و مانع انعکاس تصویر واقعی ایران می‌شود.

این مسئول با اعلام اینکه ۸۵ درصد گردشگران به امنیت ایران اذعان داشتند، باید تلاش کنیم گردشگران را از قفقاز و آسیای میانه به مازندران بیاوریم، بیان کرد: مطالعات نشانگر جذب بالای گردشگری دنیا از دریا دارد، اما ما در این حوزه صفر هستیم.

صالحی امیری سیاست رسمی دولت و حاکمیت را بهره‌گیری از گردشگری دریا اعلام کرد و گفت: توسعه اقتصاد دریامحور و جذب سرمایه‌گذار باید در اولویت برنامه‌های استان باشد و شرق مازندران باید به اندازه غرب آن مورد توجه و بهره‌برداری قرار گیرد.

وی با اعلام اینکه رییس‌جمهور شخصا گفتند که تمام توان خود را به کار بگیرید تا استاندار موفق شود، افزود: برای این امر، مرحله اول اعتماد مردم و بعد گروه مدیریت است.

وزیر میراث فرهنگی با تاکید بر فراهم شدن مشوق‌های سرمایه‌گذاری در استان مازندران، تصریح کرد: لازم است شرق استان نیز مانند غرب استان فعال و برخوردار باشد در واقع شرق مازندران مسیر گردشگری مذهبی است.

این مسئول افزود: این دولت و مدیران در کنار نخبگان و مردم بافضیلت مازندران آینده روشنی دارد. مازندران نگین ایران‌زمین است و باید هر روز بدرخشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->