خنثی‌سازی حمله پهپادی اوکراین علیه بالگرد حامل پوتین در کورسک تکذیب شایعات مطرح شده در خصوص بیمارانی که پزشکیان جراحی کرده بود عاقبت مذاکرات ایران و آمریکا از زبان عراقچی اعتراض نماینده مشهد به نامه وزارت خارجه درباره اظهارات نمایندگان + فیلم قالیباف: اگر مردم همان‌قدر که مراقب خرید بسته اینترنت بودند در مورد صرفه‌جویی انرژی رعایت می‌کردند، مشکل حل می‌شد فرمانده نیروی زمینی ارتش: دستمان روی ماشه است معاون استاندار خراسان رضوی: ۳۰۰ هزار مهاجر غیرقانونی در استان‌ زندگی می‌کنند + فیلم پشت پرده لغو بازی ایران و کره شمالی در مشهد از زبان معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی + فیلم پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز نماینده مجلس: پیامک‌های تهدیدآمیز برای ما ارسال می‌شود | می‌خواهند جایگاه مجلس را تضعیف کنند ورود سلبریتی‌ها به مجلس و تأثیر بر انتخابات هیئت‌رئیسه، صدای نماینده بهارستان را درآورد نقدعلی: قانون عفاف و حجاب مانند پالرمو ابلاغ شود | قالیباف: براساس دستور شورای امنیت ملی، قانون حجاب را ابلاغ نمی کنیم+ فیلم شهباز شریف به تهران می‌آید | ایران و پاکستان در مسیر ایجاد امنیت منطقه‌ای قالیباف: مشکلات امروز قابل حل است | ماموریت به کمیسیون عمران برای حل مشکل کامیون‌داران سد احداثی حکومت افغانستان، مهم‌ترین منبع آب شرب مشهد را خشکاند پهپادهای عربستان سعودی در جستجوی حجاج غیرقانونی در مکه و مدینه تکذیب خبر دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا (۳ خرداد ۱۴۰۴) یادواره ملی شهدای مدافع حرم در مشهد به کار خود پایان داد درخواست نهادهای اسلامی بریتانیا برای توقف فروش سلاح به رژیم صهیونیستی ارتش صهیونیستی همه تیپ‌های پیاده و زرهی خود را وارد غزه کرد زمان برگزاری دور ششم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات | تکذیب شد اعتراف یک روزنامه صهیونیستی به قدرت انصارالله یمن ده‌ها کشته و مصدوم بر اثر طوفان و باران شدید در پاکستان (۳ خرداد ۱۴۰۴) اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تجهیز نیروگاه‌های خورشیدی به تصویب سران قوا رسید پزشکیان: باید غیرممکن‌ها را ممکن کنیم ترامپ: مورد غارت تجاری کشور‌های دیگر قرار گرفتیم ارتش اوکراین به ناکارآمدی پاتریوت‌های آمریکایی اذعان کرد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا برگزار شد (۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دیدار ظریف با حکیم در بغداد (۱۸ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۵۰۲۲
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۸
دیدار ظریف با حکیم در بغداد (۱۸ بهمن ۱۴۰۳)
معاون راهبردی رییس‌جمهور با رییس جریان حکمت ملی عراق دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد جواد ظریف در دومین برنامه سفر خود به عراق با سید عمار حکیم، رییس جریان حکمت ملی عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد و در این ملاقات دو طرف راجع به مسائل و علایق مشترک ایران و عراق و موضوعات روز جهان به ویژه دنیای اسلام تبادل نظر کردند.

معاون راهبردی رییس جمهور، به دعوت رسمی رییس جریان حکمت ملی عراق و با هدف شرکت در سومین کنفرانس علمی و بین‌المللی چشم‌انداز آینده پیروان اهل‌بیت (ع) در بغداد، به کشور عراق سفر کرده و قرار است در حاشیه این کنفرانس با مقامات عالی‌رتبه عراق نیز دیدار و گفت‌و‌گو داشته باشد.

این سفر سه روزه از چهارشنبه‌شب؛ ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ با هماهنگی وزارت امورخارجه کشورمان انجام شده است.

ظریف چهارشنبه پس از ورود به فرودگاه بغداد و در مسیر شهر بغداد پایتخت عراق، با حضور در محل یادمان شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس، به مقام شامخ شهدای مقاومت ادای احترام کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->