ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اوکراین: در جنگ بیش از ۴۶ هزار کُشته داده‌ایم

  • کد خبر: ۳۱۶۹۸۶
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
اوکراین: در جنگ بیش از ۴۶ هزار کُشته داده‌ایم
رئیس‌جمهور اوکراین ولودیمیر زلنسکی در مصاحبه با رسانه آمریکایی آماری از کشته‌ها و مجروحان این کشور در جنگ سه ساله با روسیه ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از زمان آغاز جنگ تمام عیار روسیه، بیش از ۴۶۰۰۰ سرباز اوکراینی کشته شده‌اند.

زلنسکی در مصاحبه با شبکه ان‌بی‌سی این را گفت در حالی که او شانزدهم بهمن اعلام کرده بود که اوکراین بیش از ۴۵۰۰۰ سرباز را از دست داده است.

او در اظهارات جدیدش همچنین تصریح کرد: نزدیک به ۳۸۰۰۰۰ سرباز اوکراینی از زمان آغاز جنگ مجروح شده‌اند و ده هزار نیروی اوکراینی در حال حاضر ناپدید شده یا در اسارت روسیه هستند.

این آمار درشرایطی منتشر شده که چندی قبل رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ درباره جنگ اوکراین که از پنجم اسفند شروع شده، گفت: «۷۰۰ هزار سرباز اوکراینی کشته شده‌اند.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->