جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم» هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟
سرخط خبرها

یک درمان فوری برای فشارخون بالا

  • کد خبر: ۳۱۷۳۱۸
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۳
یک درمان فوری برای فشارخون بالا
متخصصان انگلیسی روشی مؤثر و غیرتهاجمی برای درمان نوعی از فشارخون بالا معرفی کرده‌اند که در برابر دارو‌های مرسوم مقاوم است.

به گزارش شهرآرانیوز، فشارخون بالا یکی از شایع‌ترین مشکلات سلامت در جهان است که از هر سه بزرگسال، یک نفر را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در بسیاری از موارد فشار خون بالا با دارو‌های متداول کنترل می‌شود، اما برخی از بیماران به این درمان‌ها پاسخ نمی‌دهند.

تحقیقات نشان می‌دهد که در برخی بیماران، منشأ این بیماری یک تومور کوچک در غدد فوق کلیوی است که میزان بیش از حدی از هورمون «آلدوسترون» را تولید کرده و باعث افزایش فشار خون می‌شود.

این عارضه که به «آلدوسترونیسم اولیه» معروف است، حدود ۱۳ درصد از مبتلایان به فشار خون بالا را تحت تأثیر قرار می‌دهد. با این وجود در حال حاضر کمتر از ۱ درصد از بیماران تشخیص داده شده و درمان می‌شوند.

دلیل این امر این است که درمان سنتی آن نیازمند جراحی گسترده و برداشتن کل غده فوق کلیوی است که بسیاری از بیماران از انجام آن اجتناب می‌کنند.

اکنون، اما متخصصان علوم پزشکی در انگلیس به روشی متفاوت و موثر دست یافته‌اند که می‌تواند این مشکل را در مدت کوتاه و بدون نیاز به جراحی گسترده حل کند.

این روش که تنها ۲۰ دقیقه زمان می‌برد، بدون نیاز به جراحی باز، تومور‌های کوچک تولیدکننده هورمون را از طریق دیواره معده از بین می‌برد و راهکاری نوین برای بیماران فراهم می‌آورد.

این روش که «درمان حرارتی هدفمند» (Triple T) نامیده می‌شود، نوعی درمان با امواج فرکانس رادیویی است که از طریق آندوسکوپی انجام می‌شود.

در این تکنیک پزشکان با استفاده از یک آندوسکوپ که از طریق دهان وارد معده می‌شود به تومور‌های داخل غده فوق کلیوی دسترسی پیدا می‌کنند. سپس با استفاده از امواج فرکانس رادیویی، بافت تومور تخریب شده و عملکرد غده فوق کلیوی به حالت طبیعی بازمی‌گردد.

به گزارش یورونیوز، پروفسور «مارک گورنل» از دانشگاه کمبریج در این باره می‌گوید: این پیشرفت به لطف توسعه مولکول‌های موسوم به «پت ترَیسِر» ممکن شد که به ما امکان می‌دهد توده‌های آدرنال را به‌دقت مکان‌یابی و درمان کنیم.

بین سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۳ میلادی، محققان این روش را روی ۲۸ بیمار در سه بیمارستان بریتانیا آزمایش کردند. این بیماران که میانگین سنی آنها ۵۷ سال بود شامل ۲۱ مرد و هفت زن از قومیت‌های مختلف می‌شدند.

به گفته محققان، نتایج این مطالعات بسیار امیدوارکننده بود به گونه‌ای که ۷۵ درصد از بیماران بهبود قابل‌توجهی در سطح هورمون‌های خود داشتند و ۴۳ درصد از بیماران کاهش معناداری در فشار خون تجربه کردند.

با این روش بیماران توانستند به‌طور میانگین مصرف دارو‌های فشار خون خود را ۱.۴ دوز در روز کاهش دهند.

با توجه به این نتایج امیدوارکننده، محققان بر این باورند که این روش می‌تواند جایگزین جراحی‌های پرخطر شود و به میلیون‌ها بیمار در سراسر جهان کمک کند.

نتایج مطالعات تازه در نشریه علمی «لنست» منتشر شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->