پایان گروگان‌گیری پدر بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فک پلمب اتاق‌ عمل بیمارستان پرحاشیه آپادانا

  • کد خبر: ۳۱۷۸۲۳
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۷
فک پلمب اتاق‌ عمل بیمارستان پرحاشیه آپادانا
سرپرست مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به برخورد قاطع و جدی با متخلفان پرونده بیمارستان آپادانا، گفت: این بیمارستان به پرداخت جریمه‌های سنگینی محکوم شد که البته به دلیل ضرورت انجام عمل‌های جراحی و خدمت‌رسانی به بیماران، اتاق‌های عمل این مرکز فک پلمب و بازگشایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جلال غفارزاده روز جمعه با اعلام این خبر افزود: وزارت بهداشت در راستای انجام وظیفه نظارتی و بازدید‌های دوره‌ای از بیمارستان‌ها، فعالیت تمامی مراکز درمانی را رصد کرده و تحت نظارت دارد.

وی اظهار کرد: پس از احراز تخلفات انجام شده در بیمارستان آپادانا در جریان بازرسی مشترک وزارت بهداشت و دستگاه‌های قضایی و انتظامی، تمامی متخلفین شناسایی و بازداشت شدند.

به گفته وی، در این زمینه علاوه بر برخورد قاطع و شدید با متخلفان، مجموعه بیمارستان آپادانا نیز محکوم به پرداخت جریمه‌های سنگینی شده است.

سرپرست مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به شناسایی متخلفان و برخورد قاطع قضایی، کاهش درجه اعتبار و جریمه سنگین بیمارستان در خصوص بروز این تخلف، اظهار کرد: به دلیل ضرورت انجام عمل‌های جراحی حیاتی و فوری برای خدمت به بیماران بستری، اتاق‌های عمل این بیمارستان فک پلمب و برای خدمت رسانی به مردم بازگشایی شد که البته این اقدام نیز پس از اعمال جریمه‌های سنگین و برخورد‌های قضایی با متخلفین انجام شده است.

وی ادامه داد: در این راستا بخشنامه‌ای نیز از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت خطاب به دانشگاه‌های علوم پزشکی در راستای پیشگیری از بروز این قبیل تخلفات صادر شده و بر داشتن رابطه استخدامی قانونی تمامی شاغلین در موسسات پزشکی و همچنین بهره مندی از صلاحیت‌های حرفه‌ای مربوطه مطابق با شرح وظایف مصوب، تاکید شده است.

گفتنی است؛ ۱۹ بهمن امسال و در جریان بازدید نامحسوس بازرسان وزرات بهداشت به همراه پلیس و مشاهده انجام عمل جراحی توسط تکنیسین‌ها بدون حضور جراحان در سه اتاق عمل بیمارستان آپادانا، با دستور سرپرست دادسرای جرائم پزشکی، علاوه بر پلمب اتاق‌های عمل، هفت نفر نیز بازداشت شدند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->