تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۱۸۱۰۳
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
  • ۳
آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟
بازرس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران گفت: انشالله عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز،«حسن ایزدان» افزود:: با مساعدت مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی قرار شده عیدی بازنشستگان قبل از آغاز ماه مبارک رمضان پرداخت شود.

وی افزود: پرداخت حقوق اسفند بازنشستگان طبق روال همیشه، از بیستم ماه براساس حروف الفبا انجام خواهد شد، اما زمان پرداخت عیدی قبل از آغاز ماه رمضان است.

ایزدان با اشاره به نامه رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی به مدیرعامل این سازمان گفت: با توجه به اینکه مخارج بازنشستگان در اسفندماه زیاد است و بایستی عیدی هرچه زودتر پرداخت شود، از مدیرعامل خواسته شده قبل از ماه رمضان عیدی بازنشستگان را واریز کند.

او ادامه داد: امیدواریم این اتفاق بیفتد و کارگران بازنشسته بیش از این در انتظار پرداخت عیدی پایان سال نمانند.

بازرس کانون عالی بازنشستگان تهران تاکید کرد: وضع معاش بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی بحرانی‌ست و هر نوع تاخیر موجب بروز مشکلات بیشتر برای این گروه می‌شود.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
0
0
هرچه بر سر ما بازنشستگان تامین اجتماعی می‌آید علتش از بی کفایتی مسئولین سازمان تامین اجتماعی و کانونهای سراسری کشور
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۶
0
0
باید تو دهانی زد به این کسانی که در آن کانونهای سراسری کشوری و لشکری و کارگری هستند که تخصص ندارید غلط کردی مسئولیت دار شده ولی بی‌کفایتی و کاری برای بازنشسته نمی کنی لعن ونفرین برکسانی که برای منافع خود کار میکنند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
0
0
واقعا اگر دولت اینقدر به بدبختی افتاده که قادر به پرداخت بدهی به تامبن اجتماعی و پرداخت عیدی و معوقات بحق بازنشستگان نیست پس لطف کنید در کل کشور گلریزان شب عید برای دولت چهاردهم و تامین اجتماعی و وزارت کار بر گزار کنید از طریق صدا و سیما چرا که آنقدر اختلاص و سو مدیریت بالا است که حتی از کوچکترین واریزیها ناتوان شده دولت و تامین اجتماعی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->