واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فرازوفرودهای صنعت هسته‌ای ایران | قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم
سرخط خبرها

مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان

  • کد خبر: ۳۱۸۲۳۵
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۷
مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان
مرد محکوم به قصاص که پای چوبه دار رفته بود، در آخرین لحظات موفق به دریافت مهلت چند هفته‌ای از اولیای دم شد و به سلولش برگشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرد محکوم به قصاص که پای چوبه دار رفته بود، در آخرین لحظات موفق به دریافت مهلت چند هفته‌ای از اولیای دم شد و به سلولش برگشت.

این قتل ساعت ۱۲ شامگاه ششم اسفند سال ۹۹ به ماموران کلانتری ۱۵۹ بیسیم گزارش شد و ماموران از وجود پیکر خونین مردی در منطقه هفده شهریور مطلع شدند. ماموران پس از حضور در محل مورد نظر با جسد مرد ۳۱ ساله‌ای روبه‌رو شدند که چاقو خورده و خون‌آلود در خیابان افتاده و در اثرخونری فوت شده بود.

ماموران پلیس در بررسی‌های اولیه پی بردند مرد کشته‌شده به خانه‌ای در همان محل رفت‌وآمد داشت. همچنین همسایه‌ها گفتند خانه مورد نظر پاتوق مواد و قمار است. حتی همسایه‌ها دیده بودند که مقتول به آنجا رفت‌و‌آمد داشت. در ادامه بررسی‌ها احتمال وقوع درگیری در آن خانه و ادامه یافتن آن تا خیابان و وقوع قتل به عنوان قوی‌ترین فرضیه مطرح شد.

این یافته‌ها در حالی بود که بازپرس کشیک قتل و تیم تحقیق جنایی در جریان کشف جسد و تحقیقات اولیه قرار گرفته بودند. با حضور تیم تحقیق جنایی گروهی از ماموران به خانه مورد نظر رفتند و صاحب خانه‌ای که پاتوق مصرف مواد مخدر و قمار بود تایید کرد قاتل و مقتول و دوستانشان به آنجا می‌آمدند و مواد مصرف می‌کردند و قمار بازی می‌کردند.

به این ترتیب، قاتل که مردی ۳۷ ساله بود، شناسایی و پس از تعقیب یک ماهه بازداشت شد.

متهم پس از اعتراف به قتل گفت: قصد قتل نداشتم. من و دوستم و دوست دخترش در آنجا مواد مصرف می‌کردیم و مقتول هم می‌آمد. او با من اختلاف نداشت، اما با دوستم اختلاف زیادی داشت و گاهی بگومگو می‌کردند.

شب حادثه ما سه نفری به آن خانه رفتیم و مقتول هم آنجا بود، دوستم با دوست‌دخترش طبقه زیرزمین قمار بازی می‌کردند و من طبقه بالا مواد مخدر شیشه مصرف کرده بودم و مقتول هم در طبقه بالا نزدیک من بود.

این متهم در مورد شروع درگیری گفت: من حالت عادی نداشتم. دوستم پایین بود و من با او داد و بیداد می‌کردم و فحش می‌دادم. از آنجا که مقتول با دوستم اختلاف داشت، فکر کرد به او فحاشی می‌کنم و گفت چرا فحاشی می‌کنی. به مقتول گفتم با تو نیستم، اما همچنان می‌گفت چرا فحش می‌دهی. من هم برای بار چندم گفتم به تو فحش نمی‌دهم. او با چاقویی که داشت به من حمله کرد و ضربه‌ای به صورتم زد. آن‌موقع بود که من هم عصبانی شدم و به آشپزخانه رفتم و چاقویی برداشتم. همان‌جا یکی دو ضربه به او زدم و زخمی شد. بعد از آن بود که هر دو ما بیرون از پاتوق رفتیم و دوباره در خیابان درگیر شدیم. من ضربه‌ای به قفسه سینه‌اش زدم و فرار کردم و همان‌طور که گفتم الان پشیمانم، اصلاً قصد قتل هم نداشتم.

پس از تکمیل تحقیقات پرونده به دادگاه رفت و با توجه به درخواست اولیای دم حکم قصاص صادر شد. حکم صادره نیز در دیوان عالی کشور تایید شد و برای اجرای به شعبه اجرای احکام دادسرای امور جنایی تهران فرستاده شد. در شعبه دوم دادیار رضوی جلسات صلح سازش برگزار کرد که بی‌فایده بود و نام محکوم در فهرست اعدام قرار گرفت.

هفته گذشته این مرد ۳۷ ساله پای چوبه دار رفت و آنجا آخرین تلاش‌های صلح و سازش انجام شد که در نهایت اولیای دم راضی به چند هفته مهلت برای جلب نظرشان شدند. به این ترتیب، محکوم به قصاص به زندگی امیدوار شد و ممکن است برای همیشه از قصاص رهایی یابد.

منبع: اعتمادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->