محمود قربان زاده روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: تعداد اکیپهای طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان و ایام نوروز۱۳۳ اکیپ است.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: تعداد دکتر دامپزشک و بازرس بهداشتی گوشت در اکیپهای طرح تشدید ۱۷۱ نفر تعداد ناظر شرعی ۳۲ نفر است.
وی با اشاره به اینکه سلامت مردم در اولویت است، اظهار کرد:توصیه داریم فراوردههای خام دامی از جمله تخم مرغ، گوشت سفید و قرمز صرفا از فروشگاههای مجاز و یا از کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی تهیه شود و به تاریخ تولید و انقضا در گوشتهای بسته بندی توجه شود.
قربان زاده افزود: همچنین نگهداری مواد پروتئینی در دمای مناسب و رعایت اصول نظافت شخصی و بهداشتی در تهیه مواد غذایی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.