آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) شهادت دو نیروی پلیس طی انفجار در کلانتری رجایی مشهد انفجار در یک کلانتری در مشهد| ۳ نفر از کارکنان پلیس مصدوم شدند ایران تا ۱۴۳۰ پیرترین کشور جهان می‌شود
سرخط خبرها

توصیه‌های تغذیه‌ای برای روزه‌داران در ماه رمضان

  • کد خبر: ۳۱۹۰۰۲
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱
توصیه‌های تغذیه‌ای برای روزه‌داران در ماه رمضان
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به هم‌زمانی ماه رمضان و نوروز، بر اهمیت مصرف وعده سحری تأکید و توصیه کرد که این وعده مشابه ناهار باشد و شامل تمامی گروه‌های غذایی از جمله پروتئین، سبزیجات و لبنیات شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر احمد اسماعیل‌زاده اظهار داشت: با توجه به فاصله کوتاه بین وعده افطار و سحری در سال جاری و دید و بازدید‌های ایام عید، بسیاری از افراد احتمالاً تا سحر بیدار می‌مانند. بنابراین، وعده سحری باید به‌طور کامل و متعادل تهیه شود و شامل تمامی گروه‌های غذایی مورد نیاز بدن باشد تا انرژی کافی برای ساعات طولانی روزه‌داری تأمین شود.

وی افزود: وعده سحری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، زیرا باید نیاز بدن را برای ۱۲ تا ۱۵ ساعت تأمین کند. افرادی که بدون صرف سحری روزه می‌گیرند، اشتباه می‌کنند، زیرا این کار می‌تواند منجر به کمبود انرژی و مواد مغذی شده و در طول روز آسیب‌هایی به بدن وارد کند. بنابراین، مصرف یک سحری کامل و متعادل برای حفظ سلامت و تأمین انرژی ضروری است.

دکتر اسماعیل‌زاده در ادامه تصریح کرد: توصیه می‌شود که وعده سحری مانند وعده ناهار در روز‌های عادی باشد. همان‌طور که ناهار را به عنوان یک وعده غذایی کامل مصرف می‌کنیم، سحری نیز باید شامل تمامی گروه‌های غذایی ضروری بوده و به‌طور متعادل و مقوی تهیه شود تا انرژی مورد نیاز بدن در طول روز تأمین شود. 

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: برخی افراد عنوان می‌کنند که نمی‌توانند برای سحری بیدار شوند. امسال، با توجه به فاصله کوتاه بین افطار و سحر و دید و بازدید‌هایی که معمولاً تا سحر ادامه دارد، بسیاری از افراد ممکن است تا آن زمان بیدار بمانند. در صورتی که قصد دارید برای سحری بیدار نشوید، توصیه می‌شود وعده سحری را در پایان شب و پیش از خواب میل کنید. این وعده باید کامل بوده و شامل تمامی گروه‌های غذایی مورد نیاز بدن باشد تا در طول روز دچار کمبود انرژی و مواد مغذی نشوید.

وی افزود: با توجه به محدودیت زمانی دریافت غذا در ماه رمضان، بسیاری از افراد مصرف میوه و لبنیات را فراموش می‌کنند که این امر می‌تواند نیاز‌های تغذیه‌ای بدن را تأمین نکرده و مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین، توصیه می‌شود پس از صرف سحری، حتماً یک عدد میوه میل کرده و سبزیجات را در کنار وعده‌های افطار و سحری بگنجانید. همچنین، نوشیدن آب کافی برای حفظ سلامت و جلوگیری از کم‌آبی بسیار ضروری است.

دکتر اسماعیل‌زاده درباره مصرف چای در وعده سحری گفت: نوشیدن یک لیوان چای مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما مصرف بیش از حد آن، به‌ویژه در این وعده، توصیه نمی‌شود. برای پیشگیری از تشنگی در طول روز، بهتر است در سحر از مصرف نمک پرهیز کنیم.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تأکید کرد: وعده سحری باید مشابه وعده ناهار باشد و شامل برنج، نان، سبزیجات، ماست، خورشت و مواد پروتئینی شود. همچنین، مصرف یک وعده میوه در سحر توصیه می‌شود تا تعادل غذایی حفظ شود.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->