حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به سوریه (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور کره جنوبی سرانجام مشخص شد طاهری: هوش مصنوعی بدون زنان، ناعادلانه و ناکارآمد است عراقچی: رسیدن به توافق غیرممکن نیست آن روی سکه آمریکا در مذاکرات رو شد | اظهارات تهدیدآمیز کاخ سفید علیه ایران پزشکیان: هیچ انسان آزاده‌ای زیر بار ظلم و ستم نمی‌رود راز توییت عجیب صفحه نتانیاهو به زبان فارسی| ایران مشاور نخست‌وزیر اسرائیل را دستگیر کرده است؟ + عکس انتقاد پزشکیان از دروغ و ریاکاری در میان مسئولان روسای مجالس ایران و کوبا دیدار کردند بهروزآذر: انقلاب اسلامی بر اصول انسان محور بنا شده است وقوع حادثه امنیتی در اقامتگاه سلطنتی انگلیس (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: پیشنهاد آمریکا دارای ابهامات و سؤالات زیادی است رهبر انقلاب: ابتکار مهم سیاسی امام باقر(ع) این بود که ده روز در منا برای ایشان عزاداری کنند دولت هلند استعفا داد آیت الله علم الهدی: امام باقر (ع) با انقلاب فرهنگی، هویت شیعی را احیا کرد دولت جدید لبنان برای توسعه روابط با ایران اعلام آمادگی کرد یک ساکن قدس شرقی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد اوکراین پل کریمه را با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره منهدم کرد سناتور ارشد دموکرات از مذاکره ترامپ با ایران انتقاد کرد | ترامپ در حال انعقاد توافق جانبی با ایران است وزیر امور خارجه با نخست‌وزیر لبنان دیدار کرد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) سفرای جدید ایران در ۶ کشور جهان با پزشکیان دیدار کردند سخنگوی کرملین: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست پزشکیان هشدار داد: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد عراقچی پس از دیدار با نبیه بری: لبنان می‌تواند برای بازسازی، روی ایران حساب باز کند برگزاری مراسم ۱۴خرداد با سخنرانی رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | چهره جهانی امام خمینی(ره) ویدئو | روایت آیت‌الله خامنه‌ای از ملاقات با امام خمینی (ره) در بیمارستان | خط به خط با روح الله
سرخط خبرها

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: رهبر انقلاب بار‌ها بر بی‌نتیجه‌بودن مذاکره با آمریکا تأکید کردند

  • کد خبر: ۳۱۹۲۵۴
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: رهبر انقلاب بار‌ها بر بی‌نتیجه‌بودن مذاکره با آمریکا تأکید کردند
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رهبر معظم انقلاب بار‌ها بر بی‌نتیجه‌‎بودن مذاکره با آمریکا تأکید کرده‌اند؛ لذا مذاکره به‌معنای ضرر کامل برای هر کشوری است.

به گزارش شهرآرانیوز، علاءالدین بروجردی در واکنش به تحقیر رئیس‌جمهور اوکراین از سوی ترامپ و اخراجش از کاخ سفید، گفت: طبق قانون اساسی، سیاست‌گذاری کلان درمورد تمام مسائل کشور با شخص رهبر معظم انقلاب است؛ لذا با توجه به اینکه ایشان بار‌ها بر بی‌نتیجه‌بودن مذاکره با آمریکا تأکید و تصریح فرمودند، این امر برای همه مسئولان در همه سطوح کشور فصل‌الخطاب و لازم‌الاجراست و نیاز به تعبیر، تفسیر و ذکر مصادیق ندارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: می‌توان اذعان کرد تجربه چندین باره در مورد آمریکایی‌ها در سطح جهان ثابت کرده آنها فقط به منافع خود فکر می‌کنند و نامشروع بودن آن نیز برایشان اهمیت ندارد.

وی با اشاره به اینکه مقامات ایالات متحده آمریکا برای هیچ کشوری اهمیت قائل نمی‌شوند، ادامه داد: در چنین شرایطی طبیعی است که مذاکره به معنای ضرر کامل برای هر کشوری است.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم افزود: با توجه به اینکه انقلاب ما اسلامی بوده و مبتنی بر مردم سالاری است؛ مسئولان وظیفه دارند منافع ملی کشور را اولویت قرار دهند و این منافع را در ارتباط با کاری که آزموده شده و آزمودنش نیز خطاست، تکرار کنند.

بروجردی خاطرنشان کرد: بنابراین تا زمانی که آمریکایی‌ها چنین شرایطی دارند، خصوصا در زمان ریاست جمهوری ترامپ، مذاکره هیچ جایگاهی در عرصه سیاست خارجی ما ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دیدار رهبران آمریکا و اوکراین در کاخ سفید به چنان تنش لفظی میان آنها منجر شد که ترامپ بار‌ها در مقابل خبرنگاران در دفتر ریاست جمهوری بر سر زلنسکی فریاد زد و «جی دی ونس» معاون ترامپ که در این دیدار حضور داشت، در این تنش مداخله و با حمایت تمام قد از سیاست رئیس جمهوری آمریکا، این تنش را به اوج رساند.

زلنسکی برای امضای توافقی که به ایالات متحده اجازه دسترسی به منابع معدنی اوکراین را می‌داد، به واشنگتن آمده بود، اما این پیش از آن بود که تنش‌های فزاینده آشکار شود. ترامپ و ونس، زلنسکی را به بی‌احترامی به ایالات متحده و دولت ترامپ متهم کردند و در نتیجه این تشنج بی سابقه، کنفرانس خبری مشترک روسای جمهوری آمریکا و اوکراین که قرار بود در آن توافق مواد معدنی کمیباب امضا شود، لغو شد.

گفتنی است؛ کاخ سفید اعلام کرد که از زلنسکی خواسته است که محل را ترک کند، موضوعی که یکی از اعضای هیات اوکراینی تایید کرد. 

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->