یادی از محمدتقی شریعتی، عالم فقید خراسانی | کانون نشر حقیقت درس‌هایی از نهج‌البلاغه | مالیات نماز صبح یکی از اعمال با فضیلت در روایات اسلامی‌ است | وقت خوب رحمت بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کل کشور به ثبت رسیده است آمادگی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در طراحی و اجرای برنامه‌های خلاقانه ویژه جوانان تشرف ۵ هزار سالمند به حرم مطهر امام‌رضا(ع)، در قالب طرح «معین‌الضعفا» رقابت ۱۱۱ ورزشکار در جشنواره فرهنگی‌ورزشی رضوی استاندار خراسان رضوی خواستار تسریع در تکمیل موزه دفاع مقدس شد مشهد، میزبان دوازدهمین اجلاسیه معاونان پژوهش حوزه‌های علمیه سراسر کشور آغاز اعزام عمره‌گزاران از اواسط محرم ۱۴۰۴ | بیش از ۵ میلیون نفر در نوبت ۱۴ عنوان برنامه فرهنگی، اجتماعی و زیارتی در مشهد در دهه کرامت ۱۴۰۴ اجرا می‌شود مهلت واریز وجه قربانی حج تمتع ۱۴۰۴ تمدید شد نمایشگاه عکس و گرافیک در بزرگداشت مقام حضرت فاطمه معصومه (س) برپا می‌شود کمک حجاج ایرانی به مردم غزه | زائران حج از عربستان سوغات خریداری نکنند سعید مجیدی مدیر کل تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت (ع) وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد تعظیم مقام مرحوم میرزا علی آهی، پیرغلام اهل‌بیت(ع)، در گام اول رویداد ستایشگری تاکید آیت الله مکارم شیرازی بر کاهش قیمت و مدت سفر حج تمتع زائران ایرانی آخرین مهلت ارسال پایان‌نامه‌های برتر دینی و قرآنی اعلام شد مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور بیش از ۱۰۰ طرح تحولی را به مرحله اجرا گذاشته است ۷۳ زائر ایرانی از حج تمتع ۱۴۰۴ بازماندند
سرخط خبرها

قرآن سوزن‌دوزی‌شده دانشجویان دانشگاه الزهرا(س)، در نمایشگاه قرآن مشهد

  • کد خبر: ۳۲۰۲۶۱
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
قرآن سوزن‌دوزی‌شده دانشجویان دانشگاه الزهرا(س)، در نمایشگاه قرآن مشهد
قرآن بی‌نظیر سوزن‌دوزی‌شده دانشجویان طراحی دوخت دانشگاه الزهرا(س) مشهد مقدس که حاصل ۲۳ سال تلاش مداوم و مشارکت بیش از ۲ هزار دانشجو است، در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد، در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، نفیسه فرهادیان، رئیس دانشگاه الزهرا (س) مشهد مقدس، اظهار کرد: پس از ۲۳ سال تلاش مداوم، دانشجویان این دانشگاه موفق به ارائه نسخه‌ای از قرآن کریم با هنر سوزن‌دوزی سنتی شدیم.

وی ادامه داد: این پروژه، که در سال ۱۳۷۹ با ایده دکتر عصمت افتخاری، رئیس وقت دانشکده آغاز شد، با همکاری بیش از دو هزار دانشجو به سرانجام رسیده است.

۲۳ سال تلاش برای خلق اثری بی‌نظیر

رئیس دانشگاه الزهرا (س) مشهد، در مراسم رونمایی از این اثر گفت: این پروژه از سال ۱۳۷۹ آغاز شد و دانشجویان توانستند طی ۲۳ سال، آیات قرآن را با سوزن‌دوزی سنتی به تصویر بکشند. نکته جالب این است که این بازه زمانی، به طور نمادین با مدت نزول قرآن بر پیامبر اکرم (ص) مطابقت دارد.

وی افزود: خط استفاده شده در این قرآن، متعلق به استاد نی‌ریزی است و تمام مراحل کار با رعایت اصول شرعی و وضو انجام شده است.

حضور دو هزار دانشجو در اجرای پروژه

رئیس دانشکده الزهرا (س) مشهد مقدس گفت: در طول این سال‌ها، بیش از دو هزار دانشجو از مقاطع مختلف تحصیلی در این پروژه مشارکت داشتند. تنها مرحله صحافی این اثر، حدود سه هزار ساعت زمان برده است. این پروژه به دانشجویان امکان داد تا ساعات کارورزی خود را در محیطی امن و دانشگاهی سپری کرده و با تلفیق هنر و معنویت، اثری بی‌بدیل خلق کنند.

برنامه‌ریزی برای اهدای اثر به بیت رهبری

فرهادیان در خصوص سرنوشت این قرآن ارزشمند بیان کرد: با توجه به حساسیت نگهداری این اثر، در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای حفظ و نمایش آن هستیم. یکی از پیشنهادها، اهدای این قرآن به بیت مقام معظم رهبری است که در صورت فراهم شدن شرایط، این اقدام انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه تنها یک جزء از قرآن سوزن دوزی شده در نمایشگاه قرآن کریم مشهد امسال در معرض دید مخاطبان قرار گرفته است تأکید کرد: این پروژه، تنها نمونه‌ای از تلاش دانشجویان دانشگاه در عرصه‌های علمی و هنری است و بیانگر پیوند عمیق میان هنر سنتی و مفاهیم دینی است.

گفتنی است؛ هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس از ۱۳ لغایت ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۳، در مرکز دائمی نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی واقع در پارکینگ شماره یک یا ورودی باب الجواد حرم مطهر رضوی از ساعت ۱۹ تا ۲۳ برگزار می‌شود و فرصتی است برای زائران و مجاوران تا از دستاورد‌های قرآنی و فرهنگی بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->