میدری خبر داد: مرگ ۶۹۳ کارگر بر اثر حادثه کار در سال ۱۴۰۳ سهام عدالت از فردا (چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴) شارژ می‌شود+ جزئیات سقوط ۲۷۰۰ تومانی قیمت نقره (۸ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار فردا (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ از نمایش محصولات تا بیان مطالبات | روایتی از هفتمین نمایشگاه صنعت مبلمان در مشهد آغاز به‌کار نمایشگاه صنایع شیمیایی و صنعت مبلمان در مشهد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر صمت: توسعه همکاری منطقه‌ای، سیاست اصولی و محور اساسی دیپلماسی اقتصادی ایران است اتصال ۱۶ هزار و ۴۰۰ خانوار خراسان رضوی به شبکه فیبرنوری گزارش مرکز آمار از افزایش ۱۱ درصدی قیمت گوشت قرمز و مرغ ظرف یک ماه (مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۸ مهر ۱۴۰۴) | تویوتا لوین چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ مهر ۱۴۰۴) | پراید ۵۰۰ میلیونی شد فصل رشد دلار رسمی | کدام شرکت‌های بورسی از رشد نرخ ارز تاثیر می‌پذیرند؟ مشتریان بانک‌ها سطح‌بندی می‌شوند | محدودیت سالانه واریز و برداشت تعیین شد سکه‌های پارسیان گران شدند (۸ مهر ۱۴۰۴) + جدول روند صعودی بورس ادامه می‌یابد؟ | جهش ۲برابری ارزش معاملات خُرد (۸ مهر ۱۴۰۴) ابهام بزرگ در بازار برنج؛ شکاف عجیب قیمت برنج وارداتی چرا تورم حبوبات از ۶۰درصد عبور کرد؟ تأمین ۶.۵ میلیارد دلار برای واردات کالا‌های اساسی و دارو در نیمه نخست ۱۴۰۴ رشد قیمت دینار عراق، لیر ترکیه و درهم امارات در بازار مشهد (۸ مهر ۱۴۰۴) تجارت خارجی ۵۴ میلیارد دلاری ایران در نیمه اول سال ۱۴۰۴ | تبادلات تجاری کشور با ۱۰۰ کشور جهان دلار امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۸ مهر ۱۴۰۴) خطر کم‌برآوردی نیاز واقعی کشور به مسکن حراج سکه فردا (۹ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود | واریز وجه تا ساعت ۲۳ امشب قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۸ مهر ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی و پیاز کیلویی چند؟ شوخی با سفره مردم! | تهران سهمیه برنج مشهد را نمی‌دهد نرخ واقعی دستمزد مشخص شد | به‌روزنشدن دستمزد چه آسیبی می‌زند؟
سرخط خبرها

آیا کاهش ساعت کاری شامل کارگران و بخش خصوصی می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۲۰۲۶۹
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
  • ۲
آیا کاهش ساعت کاری شامل کارگران و بخش خصوصی می‌شود؟
سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس با اشاره به اینکه برخی ایراد می‌گیرند که چرا مجلس به بخش خصوصی ورود کرده چراکه مجلس باید تنها برای بخش‌های دولتی تصمیم بگیرد، بیان کرد: چگونه است برای کارگران و بخش خصوصی افزایش سن بازنشستگی تصویب شود، همچنین حقوق آن‌ها به میزان تورم افزایش نیابد، اما اکنون که بحث کاهش ساعت کار مطرح است بگوییم به حوزه کارگران و بخش خصوصی وارد نشویم؟ این خطاست.

 به گزارش شهرآرانیوز، عباس گودرزی با به اشاره به تصویب لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری گفت: در کشور فقط روز جمعه تعطیل رسمی است و در مصوبه مجلس شورای اسلامی ذکر عنوان تعطیل رسمی برای پنجشنبه‌ها صحیح نیست بلکه تحدید روز‌های ارائه خدمت توسط دستگاه‌های دولتی از ۶ به ۵ روز هفته یعنی شنبه تا چهارشنبه صحیح است.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس ادامه داد: تعطیلی پنجشنبه‌ها در مصوبه دیروز مجلس شامل تمامی دستگاه‌های اجرایی اعم از ستادی و استانی به استثنای واحد‌های نظامی، انتظامی، امنیتی، گمرک جمهوری اسلامی و بخش عملیاتی واحد‌های خدمات رسانی از قبیل بانک‌ها، بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی_درمانی و اماکن ورزشی است که تعیین لیست کامل به هیات وزیران واگذار شده است.

وی افزود: کاهش ساعات کار از ۴۴ به ۴۰ ساعت شامل همه گروه‌هایی است که در قوانین و مقررات مختلف برای آنها مبنای ۴۴ ساعت در هفته یا ۱۷۶ ساعت در ۴ هفته متوالی، ذکر شده است از جمله قانون کار، که بر این اساس شامل کارگران و بخش خصوصی نیز خواهد شد. البته قرارداد‌های جاری و منعقد شده مشمول این کاهش ساعت نیستند. موارد فوق در صورت تایید شورای نگهبان اجرایی می‌شوند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس با اشاره به اینکه برخی ایراد می‌گیرند که چرا مجلس به بخش خصوصی ورود کرده چرا که مجلس باید تنها برای بخش‌های دولتی تصمیم بگیرد، بیان کرد: پاسخ آنها این است که خیر؛ مجلس می‌تواند برای همه بخش‌های کشور تصمیم بگیرد و اتفاقا اگر بخش خصوصی دیده نشود عین تبعیض است.

وی ادامه داد: چگونه است برای کارگران و بخش خصوصی افزایش سن بازنشستگی تصویب شود همچنین حقوق آنها به میزان تورم افزایش نیابد، اما اکنون که بحث کاهش ساعت کار مطرح است بگوییم به حوزه کارگران و بخش خصوصی وارد نشویم؟! این خطاست.

گودرزی همچنین بیان کرد: ایرادی هم که شورای نگهبان گرفته بود در مصوبه مجلس رفع شد، ایراد این بود که قرارداد‌های منعقد شده بر اساس قوانین فعلی را نمی‌شود متاثر از قانون بعد، ساعات کارشان را کاهش داد که بر این اساس و برای رفع این ایراد، مقرر گردید قرارداد‌های منعقد شده و جاری مشمول نشوند و پس از پایان قرارداد جاری، قرارداد جدید بر اساس قانون جدید تنظیم گردد.
 منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۸
0
5
از آقای دکتر قالیباف رئیس محترم مجلس از آقای دکتر علی بابایی کارنامی و اعضای محترم کمیسیون اجتماعی مجلس و سایر نمایندگان دلسوز مجلس، برای زحماتشان درباره تصویب تعطیلی پنجشنبه ها و رفع تبعیض 15 ساله بین تهران و شهرستان ها بسیار متشکریم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
0
4
با عنایت به اینکه دستگاه های مربوط به صادرات و واردات پنجشنبه ها تعطیل نیستند و مرکز مبادلات اقتصادی کشور تهران است که آن هم حدود پانزده سال است پنجشنبه ها تعطیل می باشد و ارتباطات ایران با بازارهای جهانی توسط شهرستانها انجام نمی شود پس چطور تسری تعطیلی پنجشنبه های کارمندان تهرانی به شهرستان ها باعث اختلال در اقتصاد کشور خواهد شد؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->