واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۲۰۳۳۵
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۶
رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳
سخنگوی سازمان انتقال خون ایران گفت: آمار اهدای خون کشور با رشد ۲ درصدی در ۱۱ ماه سال جاری به دو میلیون و ۱۸۶ هزار و ۲۶۰ واحد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر بشیر حاجی بیگی با اعلام این خبر افزود: آمار اهدای خون در استان‌ها نشان می‌دهد که استان کهگیلویه و بویر احمد طی ۱۱ ماه سال جاری با بیش از ۲۳ درصد رشد آمار اهدا در این زمینه پیشتاز بوده است پس از این استان، سیستان و بلوچستان با نزدیک به ۱۴ درصد و البرز با نزدیک به ۹ درصد رشد پیشگامان این شاخص هستند. 

وی ادامه داد: استان تهران نیز در ماه بهمن نزدیک به ۱۷ درصد خون کشور برابر با ۳۶۰ هزار و ۶۵۵ واحد از اهدا کنندگان دریافت کرده است و طی ۱۱ ماه گذشته نیز در تامین خون بیماران کشور سهم نزدیک به ۱۷ درصدی را به خود اختصاص داده است که بیشترین سهم در میان استان‌ها است.

به گفته سخنگوی سازمان انتقال خون ایران پس از آن استان فارس نزدیک به ۸ درصد و استان خراسان رضوی با بیش از ۷ درصد از اهدای خون کشور بیشترین سهم از تامین خون را به خود اختصاص داده‌اند. 

حاجی بیگی با بیان اینکه شاخص اهدای مستمر در حال حاضر نزدیک به ۵۶ درصد و در ۱۱ ماه سال جاری نزدیک به ۲ درصد رشد داشته است، افزود: بالاترین شاخص اهدای مستمر طی ۱۱ ماه متعلق به استان سمنان نزدیک به ۶۹ درصد است و پس از آن، استان یزد نزدیک به ۶۸ درصد و استان گلستان بیش از ۶۶ درصد رتبه‌های بعدی را دارا هستند.

وی با دعوت از بانوان برای مشارکت بیشتر در اهدای خون به‌ویژه در ماه مبارک رمضان اظهارکرد: در خصوص اهدای خون بانوان لازم است فرهنگسازی بیشتری صورت گیرد، زیرا میزان مشارکت بانوان در تامین خون پایین است و همچنان کمتر از ۵ درصد اهدای خون به بانوان اختصاص دارد. 

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران با اشاره به آمار اهدای خون در برخی از استان‌ها گفت: در حال حاضر در استان خراسان شمالی و لرستان بیش از ۸ درصد خون اهدایی از بانوان به دست می‌آید و این شاخص در سیستان و بلوچستان و قزوین بیش از ۷ درصد است. 

 مراکز انتقال خون پس از ساعات افطار نیز در خدمت شهروندان هستند

مهندس میرزایی - معاون اجتماعی سازمان انتقال خون - با بیان اینکه در روز‌های پایانی سال به خاطر شرایط جوی، ترافیک سنگین، بیماری‌های فصلی و مشغله‌های مربوط به ورود به سال جدید، مراجعات به مراکز اهدای خون کاهش می‌یابد، افزود: در سال جاری ماه مبارک رمضان در همین ایام و ابتدای سال جدید قرار گرفته و اهدای خون در ساعات روزه داری نیز برای بسیاری از شهروندان دشوار است.

وی افزود: برای تسهیل اهدای خون در این ماه برکت، تغییراتی در ساعات کاری مراکز اهدای خون به وجود آمده که توسط سایت‌های رسمی انتقال خون استان‌ها و رسانه‌ها اطلاع رسانی شده است و مراکز اعلام شده در روز‌های ماه مبارک رمضان تا ساعاتی پس از افطار فعال و آماده خدمت‌رسانی به اهدا کنندگان و مراکز درمانی هستند. 

معاون اجتماعی سازمان انتقال خون ضمن تشکر از حمایت همیشگی و بی دریغ هموطنان از بیماران نیازمند به خون ابراز امیدواری کرد که با افزایش مراجعات و استقبال مطلوب شهروندان از اهدای خون در ماه نزول قرآن، آرامش و سلامتی میهمان سفره همه هموطنان به‌ویژه بیماران نیازمند به خون باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->