زمان واریز حقوق اسفند ۱۴۰۳ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی اعلام شد جزئیات اعمال محدودیت ترافیکی از ۲۲ تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ در جاده‌های کشور حل مشکل پایگاه‌های بهداشت استیجاری با همراهی سازمان‌ها پیش‌بینی جذب ۲۵ هزار حامی برای کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) در آستانه نوروز ۱۴۰۴ نرخ دیه سال ۱۴۰۴ اعلام شد خطر فیزیوتراپیست‌نما‌ها در خانه؛ هشدار برای بیماران سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، به طور میانگین روزانه ۸۴ رام قطار رفت و برگشت خواهیم داشت جزئیات ضرب و شتم دانش آموز مشهدی | معاون مدرسه عزل شد + عکس و فیلم آغاز طرح اسکان نوروزی فرهنگیان در مدارس مشهد از ۲۸ اسفند آغاز ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ با اعلام شرایط جدید شناسایی ۱۱۲۶ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: برای تأمین آب مشهد در تابستان ۱۴۰۴، کماکان فرض بر شرایط بدبینانه است ششمین عمل پیوند قلب مصنوعی باموفقیت در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد انجام شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور: بازماندگی از تحصیل، نشانه‌ای از بی‌عدالتی اجتماعی است سرقت موبایل همراهان بیماران | شگرد کثیف یک سارق بد سابقه توضیحات معاون وزارت آموزش‌وپرورش درباره واریز حقوق ۱۴۰۳ فرهنگیان ایستگاه ژئوفیزیک هواشناسی تهران قربانی ساخت‌وسازهای مشکوک | هواشناسی هشدار داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۲ اسفند ۱۴۰۳) | خروج سامانه بارشی و آغاز روند افزایش دما از فردا تشکیل پرونده برای ناظم متخلف در آذربایجان شرقی به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز احکام رتبه‌بندی فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۰ صادر شد خرید جوجه‌های رنگی؛ یک انتخاب خطرناک برای سلامت کودکان سازمان غذا و دارو: هر شکلاتی را نخورید ابتلای «دلبر»، ماده‌یوز پارک توران، به بیماری کلسی‌ویروس گربه‌سانان مدیر عامل راه‌آهن کشور خبر داد: افزایش ۸ درصدی ظرفیت قطار‌های نوروزی سارق طلای مادربزرگ‌ها دستگیر شد | شگرد‌های حیرت‌انگیز مکارترین دزد ایران! ۵۵۰۰ نیروی هلال‌احمر مجری طرح امدادونجات نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هستند بارش باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر طی امروز (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) در رمضان با عادات بد غذایی خداحافظی کنید اولویت صندوق بازنشستگی کشوری، وصول مطالبات بیمه‌ای بازنشستگان است
سرخط خبرها

جاده‌ای که شب‌هایش بوی مرگ می‌دهد | کابوس شبانه کنه‌بیست مشهد +فیلم

  • کد خبر: ۳۲۰۳۴۷
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۶:۴۹
جاده‌ای که شب‌هایش بوی مرگ می‌دهد | کابوس شبانه کنه‌بیست مشهد +فیلم
ساکنان روستا از مرگ جوانانشان می‌گویند؛ به گفته آن‌ها‌، در سال‌های اخیر، پنج نفر از ساکنان این روستا به دلیل تاریکی جاده ارتباطی روستا به شهر، فوت کرده‌اند، شهرآرانیوز موضوع تاریکی جاده کنه‌بیست را تا رسیدن به سرانجام پیگیری می‌کند.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، «جاده مرگ» تنها یک عنوان نیست؛ بلکه کابوسی تلخ از واقعیت جاده‌ کنه بیست است که در حاشیه شهر مشهد قرار دارد و تنها مسیر ارتباطی روستا‌های اطراف به شهر بوده و تاکنون جان پنج نفر را گرفته است و همچنان در تاریکی، انتظار قربانی بعدی را می‌کشد.

اهالی روستای کنه‌بیست و ۵ روستای همجوار این روستا هر روز مجبور به عبور از این جاده هستند و از بی‌توجهی مسئولان به وضعیت خطرناک جاده گلایه دارند.

بی‌توجهی مسئولین

تیرماه ۱۴۰۳، گزارش «کنه‌بیست روشن نیست» در شهرآرا، به مشکلات و درخواست‌های اهالی این روستا پرداخت؛ اما این درخواست‌ها همچنان بی‌پاسخ مانده است. در مردادماه، دومین گزارش شهرآرا به این موضوع پرداخت و در پی آن، فرماندار وقت دستور پیگیری فوری روشنایی روستا را به بخشدار داد؛ با این حال، با گذشت بیش از ۷ ماه، این دستور هنوز به نتیجه‌ای نرسیده است.

پیگیری‌های مکرر از راهداری، پلیس‌راه، فرمانداری و حتی نماینده مجلس نیز بی‌نتیجه بوده است؛ چراکه هیچ‌کدام مسئولیت روشنایی این جاده را نمی‌پذیرند.

روایتی از دل روستا

در یک غروب سرد زمستانی، بار دیگر به روستای کنه‌بیست می‌رویم تا پای صحبت مردم بنشینیم. در طول ۱۷ کیلومتر جاده از مشهد به کنه‌بیست، هیچ نوری نیست. پس از یک ساعت، به روستا می‌رسیم و جمعی از اهالی را در مقابل بانک روستا می‌بینیم که امیدوارند این بار صدایشان به گوش مسئولین برسد.

جان جوانان ارزشی ندارد!

خانم صفدری، یکی از اهالی روستا، با گلایه از بی‌توجهی مسئولین می‌گوید: بار‌ها به مسئولین مکاتبه کردیم و از داغ جوانانمان گفتیم، اما انگار گوشی برای شنیدن نیست. گویا جان این جوانان که هر روز باید از روستا به شهر بیایند و قربانی شوند، ارزشی ندارد.

او ادامه می‌دهد: این جاده سال‌هاست که حتی یک چراغ ندارد و عبور از آن در شب بسیار ترسناک و خطرناک است. چند سال دیگر باید بگذرد و چند جان باید از دست برود تا برای برق‌کشی و روشنایی این جاده اقدامی صورت گیرد؟

رفتنی که بازگشت ندارد

یکی دیگر از اهالی با اشاره به بیکاری جوانان روستا و لزوم تردد آن‌ها به شهر برای کار، می‌گوید: رفتن دست خودشان است، اما امیدی به برگشت آن‌ها از این جاده مرگ نیست. شما را به خدا، فکری به حال مردم این روستا کنید.

او تأکید می‌کند: تاکنون پنج نفر از اهالی روستا به دلیل تاریکی این جاده، جان خود را از دست داده‌اند.

اگر تأمین اعتبار شود، آمادگی روشنایی این جاده را داریم

در پیگیری این موضوع، با رئیس اداره ایمنی راه‌های خراسان رضوی گفت‌وگو می‌کنیم، احمدرضا بخشی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص تأمین برق جاده کنه‌بیست می‌گوید: روشنایی جزو الزامات راه نیست و خودرو‌ها باید خودشان در جاده از روشنایی کافی برخوردار باشند.

وی با اشاره به اینکه جاده کنه‌بیست یک محور فرعی و روستایی است، ادامه می‌دهد: محور‌های روستایی در شب باید سرعت ۴۰ کیلومتر داشته باشند و اگر تاکنون تصادفی اتفاق افتاده، حتماً به دلیل سرعت غیرمجاز بوده است.

رئیس اداره ایمنی راه‌های خراسان رضوی در ادامه بیان می‌کند: اعتبار محور‌های فرعی از منابع استانی تأمین می‌شود؛ اگر فرمانداری روشنایی را امری ضروری تشخیص دهد، باید در کمیته برنامه‌ریزی، تأمین اعتبار کرده و به راهداری ابلاغ کند تا ما بتوانیم آن جاده را تجهیز به روشنایی کنیم. تاکنون این اعتبار به ما ابلاغ نشده است.

در شورای ترافیک بررسی خواهد شد

در ادامه این پیگیری‌ها، با فرماندار مشهد گفت‌و‌گو می‌کنیم،سیدحسن حسینی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درخصوص روشنایی این جاده اظهار می‌کند: باوجود اینکه جاده‌های فرعی و روستایی ملزم به تأمین روشنایی نیستند، اما به جهت اینکه این جاده خطرآفرین بوده است، در شورای ترافیک بررسی خواهد شد و در صورت تأمین منابع، روشنایی این جاده انجام می‌شود.

شهرآرانیوز موضوع تاریکی جاده کنه‌بیست را تا رسیدن به سرانجام پیگیری می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->