جذب ۳ هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۴ قتل صاحبخانه‌ای در تهران به دلیل اختلاف بر سر مبلغ رهن! قدرت باروری رابطه مستقیم با «سن» دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته این خوراکی ترش، قلب و کبدتان را نجات می‌دهد مسمومیت ۱۷ نفر از دانشجویان دانشگاه ایلام در خوابگاه (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) آب موجود در قلیان، از سمی‌بودن دود حاصله نمی‌کاهد آغاز ثبت‌نام کلاس‌های هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان و معلمان در خردادماه ۱۴۰۴ سیل در نیجریه بیش از ۱۰۰ کشته بر جای گذاشت هدیه ۷۰ میلیونی تأمین‌اجتماعی به نوزادان صحت ندارد | سازوکار پرداخت غرامت دستمزد ایام بارداری تغییری نکرده است مجلس واگذاری بانک رفاه کارگران را به دولت و بخش خصوصی ابطال کند | تأخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان به خاطر همین موضوع است انتشار دفترچه انتخاب رشته آزمون ارشد از امروز (۱۰ خردادماه ۱۴۰۴) | انتخاب رشته از فردا آغاز می‌شود اتفاقی که بعد از مصرف زیاد گوجه سبز در بدن می‌افتد کاهش ۹۰ درصدی بارش نسبت به میانگین بلندمدت در تهران سازمان غذا و دارو این محصولات آرایشی را غیرمجاز اعلام کرد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | خیزش گرد و غبار در نقاط شرقی و غربی لبنیات سنتی بخوریم یا پاستوریزه؟ بیماران کلیوی مراقب گرمای تابستان باشند ۸ میلیارد نخ، میانگین مصرف سالیانه سیگار در خراسان رضوی | گزارش شهرآرانیوز از ناگفته‌های تجارت مرگ در بازار دخانیات کشور کلیک‌های‌بی‌اساس، روی لینک‌های ناشناس! روز جهانی افشاگری علیه دخانیات! ماجرای پدری که تمام اموالش را از دست داد و دست‌به‌دامن فراموشی شد | «حاج‌احمد» آلزایمر ندارد دستگیری دزد سابقه‌دار با ۳۰۰ فقره سرقت، توسط پلیس مشهد کشف جسد خون آلود پیرمرد در کیسه زباله توسط کارشناس شهرداری مشهد ۹ هزار کودک در مراکز بهزیستی زندگی می‌کنند جزئیات حقوق ایام بارداری مادران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد مقتول می‌خواست چک هایم را اجرا بگذارد
سرخط خبرها

۲ روز اسکان رایگان برای همه فرهنگیان در نوروز ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۰۷۴۴
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۷
  • ۲
۲ روز اسکان رایگان برای همه فرهنگیان در نوروز ۱۴۰۴
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش از انجام تغییراتی در برنامه اسکان فرهنگیان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی نیک‌فر مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش، امروز در جلسه ستاد اسکان نوروزی آموزش‌وپرورش، اظهار کرد: آموزش‌وپرورش به‌عنوان عضو اصلی ستاد سفر ایفای نقش می‌کند و تلاش می‌کنیم میزبان ۵ میلیون نفر باشیم.

وی از رونمایی سامانه یکپارچه اسکان موقت برای اولین‌بار خبر داد و افزود: در سال‌های گذشته استان‌ها سامانه‌هایی برای اسکان داشتند، اما اکنون همه مراکز تحت پوشش یک سامانه واحد قرار دارند.

نیک‌فر با بیان اینکه امکان رزرو در سامانه اسکان موقت وجود دارد و از امروز آغاز می‌شود، ادامه داد: این سامانه در ایام نوروز نیز باز است و در ادامه برای طول سال هم مورداستفاده قرار می‌گیرد.

وی با تأکید بر اینکه امکان مدیریت سفر با ایجاد سامانه یکپارچه اسکان وجود دارد، اضافه کرد: برای اولین‌بار تغییراتی روی سامانه اجرا شد و کیف پول الکترونیک روی آن فعال شد و امکان بازگشت پول در هنگام لغو انتخاب محل اسکان وجود دارد. ضمت اینکه امکان برداشت اقساطی هزینه سفر وجود دارد که از فیش حقوقی فرهنگیان برداشت می‌شود.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش با تأکید بر اینکه فرهنگیان در سفر بیمه هستند، بیان کرد: دوره سفر ۳ روزه بود که چهار روزه شد و همچنین سفر روز سوم و چهارم برای همه فرهنگیان رایگان خواهد بود. همچنین برای فرهنگیانی که در سال ۱۴۰۳ فرزندآوری داشتند و یا ازدواج کرده‌اند ۳ روز سفر رایگان پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه کارکنان دانشگاه شهید رجایی، دانشگاه فرهنگیان و مدارس غیردولتی مشمول این طرح هستند، گفت: از ظرفیت مراکز خالی برای کارکنان دولت و افراد آزاد پیش‌بینی شده است.

نیک‌فر ادامه داد: سال گذشته ۱۲ هزار مدرسه با ۵۷ هزار کلاس درس میزبان اسکان نوروزی فرهنگیان بود که این عدد در سال جاری به ۹ هزار مدرسه با حدود ۶۰ هزار کلاس درس رسیده است.

وی تصریح کرد: سال گذشته ۴ دسته اتاق شامل ویژه، «الف»، «ب» و «ج» بود که، چون اتاق‌های «ج» با کرامت فرهنگیان سازگار نبود، در سال جدید حذف کردیم. یعنی ۶۵ میلیارد تومان برای ارتقای کلاس «ج» هزینه شد تا به سطح کیفی ویژه، الف و ب برسد.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: قیمت اتاق‌ها شامل ویژه شبی ۴۵۰ هزار تومان، اتاق الف ۴۰۰ هزار تومان و اتاق ب ۳۵۰ هزار تومان برای حداقل پذیرش ۵ نفر است. این قیمت برای سراسر کشور به جز مناطق آزاد، یکسان است.

وی اضافه کرد: در گرید ویژه باید ۱۴ امکان شامل پارک خوردرو سرویس مجزا، حمام مجزا، محلی برای پخت و پز پیش‌بینی شود همچنین در اتاق‌ها تلویزیون، یخچال، تخت و تشک و میز صبحانه بوده، مفروش باشد و سیستم گرمایشی و سرمایشی مناسب داشته باشند.

نیک‌فر گفت: یک گلایه مندی از ستاد هماهنگی سفر داریم مبتنی بر اینکه یک بار بزرگ را آموزش و پرورش در زمینه سفر و گردشگری متحمل می‌شود، اما عملاً آن حمایت در زمینه تجهیز و اطلاعاتی. رسانی انجام نشده است.

وی با بیان اینکه بار اجرایی مراکز اسکان بر دوش مدیر و سرایدار است و مسئولیت با مدیر مدرسه است، افزود: دستمزد سرایدار را بسیار بالا بردیم همچنین بخش نظارت را روی سامانه ایجاد کردیم و ۲ پیامک برای فرهنگیان شامل خوشامدگویی و بدرقه ارسال می‌شود که در پیام بدرقه لینکی ارائه می‌شود است که نظرسنجی است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۸
0
0
اگه خیلی به فکر فرهنگیان هستید بزارید پول صندوق ذخیره درخدمت ورفاه خود فرهنگیان باشه. میشه از محل پول صندوق برای فرهنگیان بهترین زندگی را درست کرد. دو روز اسکان رایگان هم برای خودتون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
0
0
در ایام شهادت و عبادت مردم را وادار با تفریح و مسافرت می کنید فراموش کردید کشور اسلامی است
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->