ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟
سرخط خبرها

قراردادن آبزیان غیرمجاز در سفره هفت‌سین، تهدیدی برای سلامت خانواده

  • کد خبر: ۳۲۱۴۲۹
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹
قراردادن آبزیان غیرمجاز در سفره هفت‌سین، تهدیدی برای سلامت خانواده
کارشناس بهداشت و بیماری‌های آبزیان اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: خرید و قراردادن آبزیان غیرمجاز در سفره هفت‌سین را تهدیدی برای سلامت خانواده و کودکان می‌دانیم و مردم باید به این حقیقت آگاه و هوشیار باشند.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

حسین یاوری روز سه‌شنبه (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: خریدوفروش گونه‌هایی مانند مار، سمندر، لاک‌پشت مینیاتوری و... ممنوع است و امیدواریم مردم با آگاهی در این خصوص، از خرید این گونه‌ها خودداری کنند.

کارشناس بهداشت و بیماری‌های آبزیان اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی بیان کرد: با توجه به بیماری‌های مشترک انسان و دام، این گونه‌ها و دست‌زدن به بدن یا آب محل زیست آن‌ها می‌تواند انسان‌ها را دچار بیماری‌هایی مانند سل پوستی و بیماری سالمونلا و مشکلات گوارشی ناشی از آن کند.

وی تأکید کرد: کودکان به‌دلیل ناآگاهی و کنجکاوی، بیش از بزر‌گ‌سالان در معرض این بیماری‌ها هستند و به همین دلیل به‌جد به مردم توصیه داریم به هیچ وجه این گونه‌های جانوری را نخرند.

یاوری با بیان اینکه توصیه داریم همشهریان در صورت مشاهده فروش این گونه‌ها توسط افراد این مورد را به سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی گزارش دهند، اظهار کرد: این گونه‌ها جزو گونه‌های مهاجم هستند و می‌تواند به محیط زیست نیز آسیب‌هایی وارد کنند.

وی گفت: توصیه داریم مردم از خرید این جانوران خودداری کنند و در سال نو بیماری ناشی از تماس با این گونه‌ها را به خانه و خانواده خود هدیه ندهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->