خودکشی مرد جوانی که همسرش را به شکل فجیعی به قتل رساند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقوق ماما‌ها از تیرماه ۱۴۰۴ افزایش خواهد یافت انسولین و اسپری‌های تنفسی در داروخانه‌ها موجود است طوفان و تندباد با سرعت ۹۷ کیلومتربرساعت سبزوار را درنوردید (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای نیترات زیاد در هندوانه‌های ایرانی چیست؟ + پاسخ کارشناسی قاتل فراری قبل از خروج از کشور دستگیر شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی رئیس پلیس راهور فراجا از واردات خودروهای بی‌کیفیت و تردد آن‌ها در جاده‎‌ها طرح رتبه‌بندی برای کادر اداری مدارس هم اجرا می‌شود| به‌روز‌رسانی پاداش بازنشستگی معلمان از سال ۱۴۰۴ + ویدئو نجات خراسان رضوی از معضل کمبود مدرسه تا یک‌سال دیگر | مدرسه‌سازی، نقطه آغاز توسعه آموزش و پرورش است + ویدئو رئیس سازمان بهزیستی: تاب‌آوری مهمترین عامل در مقابله با آسیب‌های اجتماعی است بحران آب در ایران | واردات یا انتقال، کدام به‌صرفه‌تر است؟ زلزله نسبتا شدید قم را لرزاند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات آیا واکسن کرونا در بروز برخی بیماری‌ها تأثیر داشته است؟ هوش مصنوعی جای معلم را نمی‌گیرد | معلم پرورش‌دهنده امید در دانش‌آموزان است المپیاد‌های ورزشی درون مدرسه‌ای از اول مهر ۱۴۰۴ تقویت می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از فردا شایعات و واقعیت‌های واکسن HPV و بیماری زگیل تناسلی در فضای مجازی | تب مجازی گارداسیل به احترام بزرگ تر‌ها خطر آلودگی روغن‌های سنتی فاقد نشان سیب سلامت انجام ۴۰ عمل جراحی قلب باز در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ظرفیت دفن در بهشت‌زهرا(س) رو به اتمام است | اموات تهرانی‌ها از مِهر ۱۴۰۴ روی زمین می‌مانند کاهش ۷ درصدی زادوولد‌ها در  خراسان رضوی | جوانی جمعیت رو به زوال خطر پوکی استخوان در کمین این افراد است هشدار متخصصان درباره مصرف زیاد دارچین مراقب توت خوری در خیابان باشید ویتامینی مهم برای سوخت و ساز بدن افزایش تعرفه زایمان بدون درد لاغری سریع، مرگ آرام! تصویب ۹ رشته هنری جدید برای هنرستانی‌ها بحران آب در ۴۴ سد کشور | وضعیت اسف‌بار سفره آب‌های زیرزمینی به دلیل برداشت‌های بی‌رویه تولد سالانه ۳ تا ۴ هزار نوزاد کم شنوا در کشور
سرخط خبرها

خرید جوجه‌های رنگی؛ یک انتخاب خطرناک برای سلامت کودکان

  • کد خبر: ۳۲۱۵۸۸
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵
خرید جوجه‌های رنگی؛ یک انتخاب خطرناک برای سلامت کودکان
در روز‌های پایان سال در بساط دست فروش‌های شهر از شیر مرغ تا جان آدمیزاد یافت می‌شود و صد البته این بساط‌ها که پهن می‌شود خریدارانی هم دارند که به آنها مراجعه می‌کنند. در این میان بساط فروش جوجه‌های رنگی، برای بچه‌ها و بزرگ‌تر‌هایی که کودک درونشان فعال است از همه جذاب‌تر است این در حالی است که بنا به گفته کارشناسان دامپزشکی عرضه جوجه‌های رنگی خطرات جدی برای سلامت افراد به ویژه کودکان ایجاد می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر در خصوص خرید و نگهداری جوجه‌های رنگی در منازل هشدار داد و تأکید کرد: این کار می‌تواند خطرات جدی برای سلامت افراد به ویژه کودکان ایجاد کند.

سعید خانزاده از شهروندان خواست از خرید این جوجه‌ها به دلیل خطرات بهداشتی و بیماری‌زایی خودداری کنند.

خانزاده توضیح داد: جوجه‌های رنگی به طور معمول جوجه‌های نر، مزارع و واحد‌های مرغ تخم‌گذار هستند و به دلیل اینکه نگهداری این جوجه‌ها برای واحد‌های پرورش طیور از نظر اقتصادی صرفه ندارد، آنها را به بازار می‌فروشند.

وی گفت: این جوجه‌ها به دلیل شرایط نامناسب پرورش و رنگ‌آمیزی با رنگ‌های شیمیایی، به هیچ عنوان از نظر بهداشتی قابل تأیید نیستند. اغلب این جوجه‌ها در مکان‌هایی غیربهداشتی و در کنار خیابان‌ها به فروش می‌رسند که این موضوع نگرانی‌های بهداشتی را به همراه دارد.

رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر اظهار کرد: جوجه‌های رنگی معمولاً دارای سیستم بدنی ضعیفی هستند و پس از چند روز از خرید، ممکن است بمیرند.

وی افزود: برخی از این جوجه‌ها ممکن است ظاهری سالم داشته باشند، اما به دلیل شرایط بد نگهداری و عدم واکسیناسیون، درصد آلودگی بالایی دارند و می‌توانند ناقل میکروب‌ها و ویروس‌های بیماری‌زای مشترک بین طیور و انسان باشند.

خانزاده با بیان اینکه دو بیماری مهم آنفلوانزای طیور و باکتری سالمونلا می‌توانند از جوجه‌های رنگی به انسان منتقل شوند، یادآور شد: این بیماری‌ها می‌توانند مشکلات گوارشی جدی، از جمله دل‌درد و اسهال، به ویژه در کودکان ایجاد کنند.

وی به خانواده‌ها توصیه کرد با جدی گرفتن این هشدار‌ها از خرید جوجه‌های رنگی اجتناب کنند تا سلامت خانواده و به ویژه کودکان خود را حفظ کنند، زیرا این اقدام نه تنها از بروز بیماری‌های خطرناک جلوگیری می‌کند، بلکه به تأمین سلامت عمومی نیز کمک می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->