۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم نماز باران در حرم مطهر امام‌رضا(ع) اقامه شد هجرت تاریخی حضرت معصومه(س) به قم و پیام‌های ماندگار آن برای جهان اسلام خراسان رضوی، پیشگام در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی و طرح‌های نوین آبیاری با سرمایه وقف رشد فکری و ایجاد نشاط اجتماعی به سبک پیامبر مهربانی | بررسی جلوه‌ها و آثار مشورت در سیره پیامبر ختمی‌مرتبت(ص)
سرخط خبرها

آمادگی ستاد عتبات عالیات برای طبخ و توزیع ۱۵۰ میلیون وعده غذا در اربعین ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۱۷۹۴
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶
آمادگی ستاد عتبات عالیات برای طبخ و توزیع ۱۵۰ میلیون وعده غذا در اربعین ۱۴۰۴
جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات از آمادگی این ستاد برای طبخ و توزیع ۱۵۰ میلیون وعده غذا در سه وعده صبح، ظهر و شام توسط ۳ هزار موکب ایرانی به زائران اربعین حسینی (ع) خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید نامجو در این زمینه بیان کرد: در مسائل اربعین با هدف ایجاد رفاه و رضایت مندی بیشتر زائران حسینی (ع) هرگامی که برمی داریم دولت و مردم عراق ۱۰ گام برمی دارند، با توجه به برخی مشکلات در خصوص حمل و نقل و استقبال کم نظیر، زائران ایرانی آغاز حرکت به اربعین را اول ماه صفر (چهارم مرداد ۱۴۰۴) عنوان می‌کنند در حالی که دولت عراق ۱۰ صفر را در نظر دارد.

وی اظهار کرد: مسئولان عراقی بر این عقیده‌اند که اربعین همزمان با فرهنگ عراق از دهم ماه صفر (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) آغاز شود در حالی که مشکل ما بحث جابجایی بنا به استقبال مردمی است که ستاد مرکزی اربعین باید در مورد زمان اعزام تصمیم گیری نماید.

نامجو با تاکید بر اینکه در هر صورت زائران باید به فرهنگ، آداب و رسوم و قوانین عراق احترام بگذارند، گفت: البته نباید این موضوع را نادیده گرفت که مردم عراق نیز با هدف پذیرایی و ارائه خدمت بیشتر به زائران اربعین تمایل دارند این مراسم همزمان با خود آنها از دهم ماه صفر آغاز شود.

جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: در هر صورت اگر شورای ستاد مرکزی اربعین اول ماه صفر را به عنوان آغاز اعزام زائران به عتبات اعلام کنند ما نیز بنا بر حسب وظیفه آمادگی اسکان و پذیرای از زائران را توسط ۳ هزار موکب فعال در خاک ایران و عراق را داریم.

نامجو ادامه داد: هم اکنون حدود ۳ هزار موکب فعال با کد و شناسه ملی آماده ارائه خدمت به زائران حسینی (ع) هستند و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->