پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است
سرخط خبرها

ارزآوری ۴.۵ میلیارد دلاری ۳ میلیون گردشگر خارجی در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۳ | استانداردسازی ۱۵۰۰ خانه‌مسافر در مشهد

  • کد خبر: ۳۲۲۵۹۴
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
ارزآوری ۴.۵ میلیارد دلاری ۳ میلیون گردشگر خارجی در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۳ | استانداردسازی ۱۵۰۰ خانه‌مسافر در مشهد
رئیس جامعه حرفه‌ای هتل‌داران خراسان رضوی با اشاره به اینکه سه میلیون گردشگر خارجی ۴.۵ میلیارد دلار آورده ارزی دارد، گفت: در شش‌ماهه نخست امسال، سه میلیون گردشگر خارجی سهم خراسان رضوی بود. از این میزان راضی نیستیم و تلاش می‌کنیم این رقم را ۲ تا ۳ برابر افزایش دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود مادرشاهیان امروز، ۲۷ اسفند ۱۴۰۳، در نشست خبری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی اظهار کرد: استانداردسازی ۱۵۰۰ خانه‌مسافر سامان‌دهی‌شده انجام شده است و برای باقی موارد هم، در سال جدید برنامه‌ریزی خواهیم داشت.

رئیس جامعه حرفه‌ای هتل‌داران خراسان رضوی درخصوص تخلفات صنعت هتل‌داری عنوان کرد: واحد‌های اقامتی، هتل‌ها و مهمان‌پذیر‌ها هستند که اصلاً تخلفی در این واحد‌های اقامتی نداریم. اگر تخلفی هم باشد، در خانه‌های شخصی و خانه‌مسافرهای بدون مجوز است. متأسفانه این موضوع به نام واحد‌های اقامتی ثبت می‌شود.

مادرشاهیان با اشاره به اینکه نرخ شناور و دلاری در واحد‌های اقامتی نداریم، اظهار کرد: کمترین نرخ واحد‌های اقامتی کشور در مشهد اعمال می‌شود و در سال جدید هیچ‌گونه افزایش قیمتی نداشته‌ایم و نخواهیم داشت. همچنین امسال تخفیف‌های ویژه‌ای تا ۴۰ درصد برای ماندگاری زائر و زائرانی که ده روز نیت روزه‌داری دارند، در نظر گرفته‌ایم و این روند ادامه دارد. شرایط به گونه‌ای بوده که به دلیل پایین‌بودن سطح اشغال هتل‌ها، توانستیم با یک تخفیف ویژه، سطح اشغال هتل‌ها را ۱۰ تا ۲۰ درصد بالا ببریم.

وی بیان کرد: موضوع دیگر بحث جذب سرمایه‌گذار خارجی در حوزه اقامتی و گردشگری است. تمام تلاش ما از سفر به پاکستان و ازبکستان این بود که بتوانیم بر اساس تکلیف برنامه هفتم توسعه، گردشگری اسلامی را در اولویت قرار دهیم و ضریب اشغال گردشگران خارجی را در برنامه هفتم به چندین‌برابر افزایش دهیم.

مادرشاهیان با اشاره به اینکه سه میلیون گردشگر خارجی تقریباً چهارونیم میلیارد دلار آورده ارزی دارد، گفت: در این راستا با هماهنگی استاندار، فرماندار، مدیرکل میراث و هیئت‌هایی که همراه بودند، سفر‌هایی به پاکستان داشتیم. پاکستان بیش از ۵۰ میلیون شیعه دارد، اما تاکنون نتوانسته‌ایم به دستاوردی قابل‌توجه در حوزه گردشگری و زیارت، در این کشور برسیم. در این سفر توانستیم برنامه‌های خود را به آن‌ها ارائه کنیم و تخفیف‌های ویژه‌ای در نظر بگیریم تا بتوانیم هم در بحث ورود زائران شیعه به خراسان رضوی و هم در افزایش تعداد ورودی‌ها به خراسان رضوی موفق باشیم.

رئیس جامعه حرفه‌ای هتل‌داران خراسان رضوی اضافه کرد: موضوع دیگر این است که در این نشست‌ها توانسته‌ایم تفاهم‌نامه‌هایی برای لغو روادید انجام دهیم که این خود به جذب گردشگر کمک می‌کند.

وی اظهار کرد: برنامه‌ریزی برای پرواز مستقیم به مشهد هم از اردیبهشت قطعاً انجام خواهد شد. جذب سرمایه‌گذاری در بخش اقامت و گردشگری در دستورکار ما بود و از سرمایه‌گذاران دعوت کردیم که به‌زودی، در مشهد حضور خواهند یافت.

مادرشاهیان افزود: برگزاری نمایشگاه بین‌المللی را در پیش داریم و امیدواریم بتوانیم در این نمایشگاه سرمایه‌گذاران و گردشگران را جذب کنیم. تمام تلاش خود را می‌کنیم که با برنامه هفتم توسعه هماهنگ شویم و مشکلی ایجاد نشود.

وی عنوان کرد: در شش‌ماهه اول سال جاری، شش میلیون زائر خارجی داشته‌ایم که سه میلیون آن سهم خراسان رضوی بوده است. از این میزان راضی نیستیم و تلاش می‌کنیم این رقم را ۲ تا ۳ برابر افزایش دهیم، هم سطح اشغال هتل‌ها را بالا ببریم و هم ماندگاری زائران را افزایش دهیم؛ بنابراین تمام توانایی خود را در سال جاری برای جذب زائر و اشتغال‌زایی در حوزه اقامتی و گردشگری به کار خواهیم گرفت و این اولویت‌ها همیشه ادامه خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->