تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟
سرخط خبرها

۱۶۴ دفتر و شرکت خدمات مسافرتی مجوز فعالیت در حوزه گردشگری سلامت را دریافت کرده‌اند

  • کد خبر: ۳۲۲۶۴۴
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲
۱۶۴ دفتر و شرکت خدمات مسافرتی مجوز فعالیت در حوزه گردشگری سلامت را دریافت کرده‌اند
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: ۱۶۴ دفتر و شرکت خدمات مسافرتی، مجوز فعالیت در حوزه گردشگری سلامت را دریافت کرده‌اند که ۷۱ مورد از آن‌ها در سامانه جامع گردشگری سلامت ثبت و فعال هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف بیدخوری امروز، ۲۷ اسفند ۱۴۰۳، در نشست خبری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اظهار کرد: در حوزه نظارت گسترده بر تأسیسات گردشگری و رسیدگی به شکایات، اداره نظارت بر تأسیسات گردشگری در سال ۱۴۰۳، تعداد ۵ هزار و ۶۱۳ مورد بازدید نظارتی از مراکز اقامتی و پذیرایی انجام داده است. همچنین ۴ هزار و ۲۱۴ بازدید از خانه‌مسافر‌ها و ۶۰۳ بازدید از دفاتر خدمات مسافرتی صورت گرفته است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی عنوان کرد: در بحث رسیدگی به شکایات نیز سامانه مرتبط به‌طور مستمر شکایات مربوط را رصد و پیگیری می‌کند. در این سامانه ۶۰ شکایت مربوط به دفاتر خدمات مسافرتی ثبت شده که در کمیته فنی بررسی شده است.

بیدخوری افزود: همچنین ۲۲۱ گواهی‌نامه کیفیت خدمات گردشگری و ۲۲۱ پروانه بهره‌برداری در سال گذشته تمدید شده است. تعداد ۱۶۴ دفتر و شرکت خدمات مسافرتی نیز مجوز فعالیت در حوزه گردشگری سلامت را دریافت کرده‌اند که ۷۱ مورد از آن‌ها در سامانه جامع گردشگری سلامت ثبت و فعال هستند.

وی بیان کرد: این سامانه به‌صورت مکانیزه با همکاری دانشگاه علوم‌پزشکی، وزارت امور خارجه، وزارت اطلاعات و سایر دستگاه‌های اجرایی مرتبط فعالیت می‌کند و به‌عنوان الگو به سایر استان‌ها نیز معرفی شده است.

گسترش فعالیت‌ها به شهرستان‌ها و کسب رتبه اول کشوری در ثبت رویداد‌ها

بیدخوری افزود: تلاش شده است تا فعالیت‌های گردشگری به شهرستان‌ها نیز گسترش یابد. درهمین‌راستا، مجوز‌های دفاتر خدمات مسافرتی، اقامتگاه‌های بومگردی و آموزش‌های لازم دراین‌زمینه در شهرستان‌ها ارائه شده و تور‌های آشناسازی برگزار شده است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی اظهار کرد: استان خراسان رضوی با ثبت ۸۵ رویداد، رتبه اول کشوری را در زمینه ثبت رویداد‌ها در سامانه کشوری کسب کرده است.

وی گفت: در حوزه آموزش، تاکنون ۸۰۰۰ ساعت کلاس آموزشی در قالب ۴۰ دوره آموزشی برگزار شده است. همچنین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران با محوریت زیارت و آرامگاه فردوسی و با مشارکت کامل بخش خصوصی برگزار شد.

تشکیل میز‌های تخصصی گردشگری و انعقاد تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی

بیدخوری تصریح کرد: میز‌های تخصصی گردشگری با محوریت گردشگری دسترس‌پذیر، گردشگری سبز و گردشگری سلامت برگزار و میز تخصصی گردشگری کودک و نوجوان در حال تشکیل است. در سال گذشته، با کشور‌های عراق و پاکستان توسعه روابط گردشگری داشتیم و تفاهم‌نامه‌های گردشگری با این کشور‌ها نیز منعقد شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->