درباره کوچه امام خمینی ۲۴ در مشهد و روزگار رفته بر آن | خیام؛ کوچه بود‌ها و نابود‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت دهه پایانی صفر، هر سال منسجم‌تر می‌شود پژمان‌فر خبر داد: افزایش ۴ درصدی تعداد زائران ایرانی شرکت‌کننده در مراسم اربعین ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته شهردار مشهد مقدس: رزق و روزی مدیریت شهری از اربعین و دهه آخر صفر است + فیلم عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: مردم، بیت‌الغزل خدمات در دهه آخر صفر بودند رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد: هدف تیم بزرگ مدیریت شهری در دهه پایانی صفر، خدمت به زائران حضرت رضا(ع) بود ثبت جهانی توس همچنان در بلاتکلیفی| رفع ترافیک سه‌راه فردوسی اولویت مدیریت شهری است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه باغ‌راه شاهنامه چهره توس را دگرگون خواهد کرد پژمان‌فر: امروز فرزندان ما اسطوره‌های دیگری انتخاب می‌کنند، چون ظرفیت‌های خود را معرفی نکردیم انجام بازدید دوره ای از وسایل بازی کودکان در بوستان های مشهد شهرداری مشهد پیشگام در خدمات آبرسانی به مواکب در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس: هزینه‌های زیادی در حوزه توس و بولوار شاهنامه توسط مدیریت شهری صرف شده است | طرح تفصیلی توس دغدغه ۱۲ساله مردم به شمار می‌رود + فیلم معاون عمران شهرداری مشهد: باید ۷ پل دیگر بر روی بزرگراه پیامبراعظم(ص) ساخته شود شهردار منطقه ۱۲ مشهد: پیگیر طرح تفصیلی شاهنامه هستیم آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهم‌سطح سه‌راه فردوسی مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد همچنان ناسالم است (۹ شهریور ۱۴۰۴) مدیر عالی حرم مطهر رضوی: خدمات شهرداری در دهه آخر صفر امسال، روان‌تر، متنوع‌تر و بهتر از سال‌های گذشته بود + فیلم دیدار شهردار مشهد با مدیر عالی حرم مطهر رضوی | قلندرشریف: فاز نخست خط ۳ متروی مشهد رهاورد همکاری آستان قدس رضوی با مدیریت شهری بود + فیلم مزین شدن ۵۰ قاب مفاخر شهری مشهد به تصاویر شهدای ترور آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهمسطح سه راه فردوسی و افتتاح ۴۷ پروژه عمرانی منطقه ۱۲ مشهد
سرخط خبرها

خدمت‌رسانی بیش از ۳۰۰ نفر از خادمان متروی مشهد در لحظه تحویل سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۳۰۶۳
  • ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۱
خدمت‌رسانی بیش از ۳۰۰ نفر از خادمان متروی مشهد در لحظه تحویل سال ۱۴۰۴
سرپرست شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد گفت: با توجه به اینکه ۱۸ ایستگاه فعال قطارشهری در مشهد وجود دارد، در لحظه تحویل سال بیش از ۳۰۰ نفر از خادمان در خدمت زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، با فرارسیدن سال جدید و در شرایطی که عموم مردم در کنار اعضای خانواده به استقبال لحظه تحویل سال رفته و میلیون‌ها زائر و مجاور، عید نوروز را در حرم مطهر رضوی جشن گرفتند، صد‌ها نفر از خادمان شهر در عمق ۱۷ متری زمین به ارائه خدمت در بخش قطار شهری مشهد مشغول بودند.

 داوود همتیان سرپرست شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز تصریح کرد: بحث این نیست که قطار شهری همچون بخش‌های خدماتی همچون اورژانس و آتش‌نشانی باید بدون تعطیلی و مستمر مشغول خدمت باشد بلکه ویژگی خاص قطار شهری همچون سایر زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل درون‌شهری آن است که در تعطیلات و پیک‌های زیارتی فعالیت آن دوچندان و تعیین‌کننده‌تر از قبل می‌شود، ساعت کاری افزایش پیدا می‌کند، همه نیرو‌ها در حالت آماده‌باش قرار می‌گیرند و حتی هزینه ارائه خدمات نیز رایگان می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه ۱۸ ایستگاه فعال قطار شهری در مشهد وجود دارد، در هر شیفت بیش از ۳۰۰ نفر از دست‌اندرکاران، عوامل حفاظت فیزیکی، راهبران مترو و خادمان ایستگاه‌ها مشغول فعالیت هستند که البته لحظه تحویل سال نیز از این قاعده مستثنی نبود و ظهر امروز، همین شمار از خادمان شهر در خدمت زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی بودند. 

با درنظر گرفتن این نکته که شهرداری مشهد به موازات دراختیار داشتن ایستگاه‌های قطار شهری فعال، عملیات عمرانی احداث خطوط و ایستگاه‌های جدید را هم در دستورکار دارد، این یک حقیقت است که موضوع خدمت‌رسانی به مردم در حوزه قطار شهری منحصر به کارکنان شرکت بهره‌برداری نیست و مهندسان در بخش حفاری و احداث زیرساخت‌های جدید نیز بی‌وقفه مشغول فعالیت هستند.

کیانوش کیامرز مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد نیز با اشاره به جزئیات این موضوع تأکید کرد: فعالیت عمرانی ما بر سه بخش خط ۳، خط ۴ و دستگاه‌های حفار TBM متمرکز است و پروژه توسعه زیرساخت قطار شهری مشهد به‌صورت شبانه‌روزی به پیش می‌رود.

وی ادامه داد: تا روز ۲۸ اسفندماه، بیش از چهارهزار نفر نیروی انسانی در بخش‌های فنی، عمرانی، نصب تجهیزات و عوامل حفاظت فیزیکی به‌صورت سه شیفت به ارائه خدمت‌رسانی مشغول بودند و اگرچه به درخواست همکاران قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ع)، پیشبرد پروژه در شب‌های قدر متوقف شد، اما از روز سوم فروردین‌ماه ۱۴۰۴ عملیات عمرانی از سر گرفته خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->