رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی: اسیدپاشی علیه رئیس شورای اسلامی درود با جدیت پیگیری می‌شود پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان
سرخط خبرها

خدمت‌رسانی بیش از ۳۰۰ نفر از خادمان متروی مشهد در لحظه تحویل سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۳۰۶۳
  • ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۱
خدمت‌رسانی بیش از ۳۰۰ نفر از خادمان متروی مشهد در لحظه تحویل سال ۱۴۰۴
سرپرست شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد گفت: با توجه به اینکه ۱۸ ایستگاه فعال قطارشهری در مشهد وجود دارد، در لحظه تحویل سال بیش از ۳۰۰ نفر از خادمان در خدمت زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، با فرارسیدن سال جدید و در شرایطی که عموم مردم در کنار اعضای خانواده به استقبال لحظه تحویل سال رفته و میلیون‌ها زائر و مجاور، عید نوروز را در حرم مطهر رضوی جشن گرفتند، صد‌ها نفر از خادمان شهر در عمق ۱۷ متری زمین به ارائه خدمت در بخش قطار شهری مشهد مشغول بودند.

 داوود همتیان سرپرست شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز تصریح کرد: بحث این نیست که قطار شهری همچون بخش‌های خدماتی همچون اورژانس و آتش‌نشانی باید بدون تعطیلی و مستمر مشغول خدمت باشد بلکه ویژگی خاص قطار شهری همچون سایر زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل درون‌شهری آن است که در تعطیلات و پیک‌های زیارتی فعالیت آن دوچندان و تعیین‌کننده‌تر از قبل می‌شود، ساعت کاری افزایش پیدا می‌کند، همه نیرو‌ها در حالت آماده‌باش قرار می‌گیرند و حتی هزینه ارائه خدمات نیز رایگان می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه ۱۸ ایستگاه فعال قطار شهری در مشهد وجود دارد، در هر شیفت بیش از ۳۰۰ نفر از دست‌اندرکاران، عوامل حفاظت فیزیکی، راهبران مترو و خادمان ایستگاه‌ها مشغول فعالیت هستند که البته لحظه تحویل سال نیز از این قاعده مستثنی نبود و ظهر امروز، همین شمار از خادمان شهر در خدمت زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی بودند. 

با درنظر گرفتن این نکته که شهرداری مشهد به موازات دراختیار داشتن ایستگاه‌های قطار شهری فعال، عملیات عمرانی احداث خطوط و ایستگاه‌های جدید را هم در دستورکار دارد، این یک حقیقت است که موضوع خدمت‌رسانی به مردم در حوزه قطار شهری منحصر به کارکنان شرکت بهره‌برداری نیست و مهندسان در بخش حفاری و احداث زیرساخت‌های جدید نیز بی‌وقفه مشغول فعالیت هستند.

کیانوش کیامرز مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد نیز با اشاره به جزئیات این موضوع تأکید کرد: فعالیت عمرانی ما بر سه بخش خط ۳، خط ۴ و دستگاه‌های حفار TBM متمرکز است و پروژه توسعه زیرساخت قطار شهری مشهد به‌صورت شبانه‌روزی به پیش می‌رود.

وی ادامه داد: تا روز ۲۸ اسفندماه، بیش از چهارهزار نفر نیروی انسانی در بخش‌های فنی، عمرانی، نصب تجهیزات و عوامل حفاظت فیزیکی به‌صورت سه شیفت به ارائه خدمت‌رسانی مشغول بودند و اگرچه به درخواست همکاران قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ع)، پیشبرد پروژه در شب‌های قدر متوقف شد، اما از روز سوم فروردین‌ماه ۱۴۰۴ عملیات عمرانی از سر گرفته خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->