دستیار رئیس جمهور: تجاوز رژیم صهیونیستی را با نگاه عاشورایی ببینیم بررسی میراث دعایی زین‌العابدین(ع) در صحیفه سجادیه | امام چهارم، مبارزی خستگی‌ناپذیر بسیج خیرین در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب ایران امام حسین (ع) در مکتب امام سجاد (ع) رئیس بنیاد شهید کشور: رسیدگی به اسکان خانواده‌های شهدای حمله صهیونیستی در اولویت قرار گیرد مراسم بزرگداشت پاسدار شهید «مرتضی میثمی» امروز در مشهد برگزار می‌شود (۱۸ تیر ۱۴۰۴) یادگار «رکن‌الدوله» در حرم‌مطهر‌ رضوی | درباره رواق «دارالذکر» که روزگاری مدرسه «علینقی‌میرزا» بوده است صدای آشنای حرم بچه‌های هیئتی چرا واردات خودروی جانبازان هنوز به سرانجام نرسیده است؟ شهید اقتدار ملی | درباره «شهید سردار بهنام شهریاری» که سال‌ها در مسیر اباعبدالله(ع) گام برداشت کمی از کربلا در همین اتاق | روضه‌های خانگی، برکت خانه‌ها و شهرمان هستند گردهمایی پُرشور ۴ هزار عزادار افغانستانی در حرم امام‌رضا(ع) تشییع و خاکسپاری پیکر جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس در مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری اجتماع «یک ایران زینب(س)» در حرم مطهر امام‌رضا(ع)، امروز (۱۸ تیر ۱۴۰۴) اعلام جزئیات مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار ایران در حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۱۹ تیر ۱۴۰۴) بیش از ۴۰ هزار جانباز قطع عضو، نیازمند خدمات پروتز و اروتز هستند جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس به همرزمان شهیدش پیوست آیت الله مروی: روایت انسجام و همدلی ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه باید برای آیندگان حفظ شود آغاز اعزام زائران عمره به سرزمین وحی از اول شهریورماه
سرخط خبرها

برگزاری گسترده مراسم احیای شب قدر و عزاداری شهادت امام‌علی(ع) در مشهد مقدس

  • کد خبر: ۳۲۳۱۶۴
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
برگزاری گسترده مراسم احیای شب قدر و عزاداری شهادت امام‌علی(ع) در مشهد مقدس
مراسم احیا و عزاداری شهادت امام‌علی(ع) و شب‌های قدر امسال (۱۴۰۴) در نقاط مختلف شهر مشهد مقدس با حضور گسترده مردم، سخنرانی علما و مرثیه‌سرایی مداحان اهل‌بیت(ع) برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی شادکام، کارشناس برگزاری مراسمات مذهبی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، از برنامه‌ریزی گسترده برای برپایی مراسم احیا و عزاداری شهادت امام علی (ع) و شب‌های قدر در نقاط مختلف شهر مشهد خبر داد. 

وی در این باره اظهار کرد: یکی از مراسم احیا و عزاداری شب‌های قدر، در خیابان راه‌آهن، هاشمی‌نژاد ۳۷، مسجد میلانی برگزار خواهد شد. در این مراسم، حجت‌الاسلام ایزدی به سخنرانی خواهد پرداخت و مداحان اهل‌بیت(ع)، سعید میرکی و مهدی تیموری، به مرثیه‌سرایی خواهند پرداخت. 

شادکام افزود: یکی دیگر از مراسم‌های عزاداری شهادت امام‌علی(ع) و احیای شب‌های قدر در بولوار پیروزی، میدان هنرستان، مسجد و مجتمع فرهنگی امام‌علی(ع) برگزار خواهد شد. این مراسم با سخنرانی شیخ مهدی عابدینی و مرثیه‌سرایی محمدرضا براتی و کربلایی حمید جلالی در شب‌ نوزدهم ماه مبارک رمضان برگزار شده و در شب‌های بیست‌ویکم و بیست‌وسوم نیز برگزار می‌شود. 

وی همچنین از برپایی مراسم عزاداری و شب‌های قدر در جاده سیمان، رسالت ۹۱، مسجدجامع صاحب‌الزمان(عج) خبر داد و تصریح کرد: در این مراسم، حجت‌الاسلام سجاد بنی‌اسد سخنرانی خواهد کرد و مجتبی ذاکر و سیدسینا حسینی، مداحی این مراسم را برعهده خواهند داشت.

به گفته این کارشناس مذهبی، مراسم عزاداری به‌مناسبت سالروز شهادت امام‌علی(ع) و نیز شب‌های قدر با نیت فرج امام‌زمان(عج) در بولوار طوس ۱۰۰، خیابان جنگی ۱۸، علامت بیرق هیئت محبان حسین(ع) برگزار خواهد شد. در این مراسم، حجت‌الاسلام حسینیان‌فر به ایراد سخن خواهد پرداخت و علی خبازی، عباس موسوی، علیرضا جعفری و ابوالفضل فیروزی به مرثیه‌خوانی خواهند پرداخت. 

همچنین درراستای گسترش فعالیت‌های فرهنگی و ترویج فرهنگ ایثار و معنویت، ایستگاه‌های صلواتی ویژه شب‌های قدر نیز توسط دانش‌آموزان دوره متوسطه برپا خواهد شد. یکی از این ایستگاه‌ها در خیابان نواب‌صفوی، نبش حسنی‌کارگر ۲، پذیرای عاشقان و عزاداران شب‌های قدر خواهد بود. 

شادکام در پایان، ضمن دعوت از عموم مردم جهت شرکت در این مراسمات معنوی، تأکید کرد که این برنامه‌ها از ساعت ۲۱ آغاز می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->