پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

نور ورزشگاه آزادی قطع شد، اما یک نفر عذرخواهی نکرد

  • کد خبر: ۳۲۳۳۴۴
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۶
نور ورزشگاه آزادی قطع شد، اما یک نفر عذرخواهی نکرد
از عجایب فوتبال ایران این است که بعد از قطع نور ورزشگاه و چکه‌کردن آب از سقف ورزشگاه آزادی، هیچ یک از مسئولان فوتبال و ورزشگاه آزادی از مردم عذرخواهی نکرده‌اند و می‌کوشند مخفی باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، در جریان بازی ایران مقابل امارات اتفاق بسیار نامطلوبی در ورزشگاه آزادی رخ داد و نور ورزشگاه قطع شد و ۲۹ دقیقه از زمان باقی به دلیل این اتفاق متوقف شد. حتی ناظر این بازی قصد داشت بازی را به حالت نیمه‌کاره رها کرده و گزارش مفصلی از اتفاقات به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کند، اما بعد از گذشت نیم‌ساعت برق ورزشگاه دوباره وصل شد تا بازی بعد از نیم‌ساعت تاخیر به جریان بیفتد.

هرچند که این تاخیر نیز برای فوتبال ایران تبعاتی به بار خواهد آورد و جرائمی از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا اعمال خواهد شد، اما پرواضح است که از کنار این ماجرا نمی‌توان به سادگی عبور کرد. بعد از این اتفاق مهدی تاج کوشید به سبک‌وسیاق همیشگی ماجرا را ماست‌مالی کند و موضوع را بی‌اهمیت جلوه دهد، اما بدتر از همه این است که با وجود گذشت چند روز از این افتضاح تاریخی که به سوژه رسانه‌های خارجی نیز تبدیل شد، یک نفر از مسئولان ورزش ایران حاضر به عذرخواهی نشده‌اند و در تلاش‌اند خود را در این ماجرا عقب بکشند و بی‌تقصیر جلوه دهند.

اولین اظهارات مهدی تاج نیز همین سیاست را به رخ می‌کشید و رئیس فدراسیون فوتبال، موضوع را گردن افراد دیگر انداخت تا به نوعی خود را بری از هر اشکال و ایرادی جلوه دهد، اما روشن است که وقتی اشتباهی به این بزرگی رخ می‌دهد، همه مسئولان مربوطه در آن نقش دارند.

دیگرمسئولان در وزارت ورزش و جوانان و شرکت توسعه و تجهیز نیز بعد از قطعی نور ورزشگاه موضع سکوت اختیار کرده‌اند و به جای آنکه از مردم بابت اتفاقاتی که رخ داد، عذرخواهی و دلجویی کنند، با سیاست‌های عجیب به مقابله با این موضوع می‌پردازند تا مشخص شود که در مواقع این‌چنینی اساسا نباید انتظار عذرخواهی از هیچ یک از مسئولان داشت و باید چشم‌ها را بست و انگار که اتفاقی رخ نداده، از کنار ماجرا عبور کرد!

البته اتفاقات آن روز فقط به قطعی برق ورزشگاه مربوط نیست و در تصاویری که از ورزشگاه ارسال شد، دیدیم که سقف ورزشگاه آزادی همچنان چکه می‌کند و آب به محل نشستن خبرنگاران نیز نفوذ کرده است که این مسئله به سادگی ماست‌مالی شد و مسئولان مربوطه تا‌به‌امروز درباره ماجراهای بازی با امارات هیچ واکنشی از خود نشان نداده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->