اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

تصادف زنجیره‌ای ۶ خودرو سواری در محور مشهد-تربت‌حیدریه با ۱۲ مصدوم (۶ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۳۷۴۳
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۵
تصادف زنجیره‌ای ۶ خودرو سواری در محور مشهد-تربت‌حیدریه با ۱۲ مصدوم (۶ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم
رئیس جمعیت هلال احمر تربت‌حیدریه از وقوع یک تصادف زنجیره‌ای در محور مشهد-تربت‌حیدریه خبر داد.

سعید فکوری در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص وقوع تصادف زنجیره‌ای در محور مشهد-تربت‌حیدریه اظهار کرد: طی اعلام مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان، وقوع این تصادف به پایگاه امداد و نجات شهدای کامه گزارش شد و بلافاصله تیم‌های امدادی با استفاده از خودرو‌های آمبولانس و تجهیزات نجات، به محل حادثه اعزام شدند تا خدمات لازم به مصدومان ارائه شود.

وی افزود: مصدومان این سانحه توسط عوامل امدادی و با رعایت اصول ایمنی و فوریت پزشکی به مراکز درمانی منتقل شدند. از سوی دیگر، تیم نجات در محل حادثه به جمع‌آوری خودرو‌های آسیب‌دیده و پاک‌سازی محور مشغول شده است تا عبورومرور دوباره برقرار شود.

رئیس جمعیت هلال‌احمر تربت‌حیدریه گفت: بر اساس گزارش‌های اولیه، بارندگی و لغزندگی جاده ممکن است یکی از دلایل اصلی وقوع این تصادف زنجیره‌ای باشد. کارشناسان پلیس‌راه و متخصصان محلی در حال بررسی جزئیات حادثه برای شناسایی علت دقیق هستند.

فکوری خطاب به رانندگان تأکید کرد: رعایت سرعت مطمئن، فاصله ایمن و توجه به شرایط جوی، در هنگام سفر بسیار ضروری است. وقوع چنین‌حوادثی نشان‌دهنده اهمیت همکاری رانندگان در حفظ ایمنی و توجه به هشدار‌های پلیس راهور است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->