بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد
سرخط خبرها

نمایش «سیر ولایت» در بزرگترین ویدئومپینگ کشور در مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۴۵۰۹
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۴
نمایش «سیر ولایت» در بزرگترین ویدئومپینگ کشور در مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)
رویداد نورنمای مشهد سومین شب اجرای خود را همزمان با سیزده فروردین ماه و روز طبیعت در حالی آغاز کرد که با استقبال بی نظیر زائران و مجاوران رو‌به‌رو بود و در این شب به تماشای سیری از ولایت نشستند و اشکِ عشق بر گونه‌هایشان جاری شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، به رسم چند شب گذشته البته غیر از ۱۲ فروردین ماه که به دلیل بارش شدید باران اجرای رویداد نورنما در عرصه میدان شهدا لغو شده بود، اما ساعت ۱۹ در ۱۳ فروردین ماه ۱۴۰۴ همه چیز آماده بود تا دوباره در روز‌های شاد نوروزی که خیل عظیم زائران در مشهد حضور دارند بزرگترین محفل شادی مومنانه که تلفیقی از فرهنگ ایرانی اسلامی است آغاز شود.

عرصه شهدا، محفلی برای خاطره بازی در ایام نوروز

عرصه شهدا این روز‌ها برای همگان محفلی شده برای خاطره نگاری و خاطره بافی در ایام نوروز ۱۴۰۴ و هر کسی که خبر برگزاری این جشن را شنیده باشد تلاش می‌کند خودش را پای این محفل برساند مثل خانمی که به همراه خانواده‌اش از بجنورد آمده و پسرش در یکی از کانال‌های خبری، خبر برنامه‌های متنوع و جذاب رویداد نورنما را دیده و حالا ترغیب شده‌اند یکی از شب‌هایشان را در عرصه بگذرانند؛ البته حق هم دارند چرا که مشهدی‌ها نیز با خانواده خود را به اینجا رسانده‌اند تا در جشنی که تا بحال نظیرش حتی در کشور وجود نداشته را به نظاره بنشینند.

برنامه با قرائت قرآن توسط علی حشمتی آغاز شد و بعد از آن آهنگ سرود ملی ایران و به رسم همیشگی مشهدی‌ها، سلام بر امام مهربانی‌ها در حالیکه رو به حرم سلطان سریر ارتضا دست بر سینه ایستاده‌اند بر عرصه شهدا طنین انداخته بود. ارسیا صنعتی، مجری توانمند کشور که اجرای برنامه را به عهده دارد همه را به تماشای نمایش ایرانی، نخستین تئاتر صحنه‌ای که همراه با جلوه‌های ویژه و استفاده از تکنیک ویدئو مپینگ طراحی شده است دعوت کرد. نمایشی که برگرفته از جوانمردی آرش کمانگیر و داستان‌های بی نظیر شاهنامه فردوسی است. بعد از آن گروه سرود "آوای ارادت" با خوانش و هم آوایی سرود جمهوری اسلامی ایران، گوش‌ها را میهمان کردند تا نمادی باشد برای عهد بستن با آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران عزیز.

برنامه‌ها به قدری در چشم تماشاگران جلوه‌گری می‌کند که کودکان و نوجوانان را نیز در این چند ساعت با ذوق و شوق پای برنامه میخکوب کرده است. از نورافشانی چندباره خیره کننده بگیرید تا اجرای استندآپ کمدی و اجرای احساسی احسان ابراهیمی درباره شله مشهدی، خوانندگی حمید حیدری، اجرای نمایش‌های آیینی "چشم انتظار"، "طلایی۲۴" و "از یک ماهی" و اجرای سرود‌هایی از جمله "ولایت عشق" که همه و همه اگر با همکاری و همیاری مسئولان شهرداری مشهد و گروه‌های هنری مختلف نبود این جشن‌های شاد و مومنانه به ثمر نمی‌رسید.

استقبال ۱۲هزار نفری از رویداد نورنما

همچنانکه جاوید کیانی، رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد به عنوان هدایتگر و سردمدار این رویداد بی نظیر در رابطه با برگزاری رویداد نورنما گفت: ما ابتدا قرار بود همچون سال گذشته، جشنواره نور کوهسنگی را در ایام نوروز برگزار کنیم، اما دقیقا در بهمن ماه تصمیم بر آن شد به سراغ رویداد نورنمای فعلی و نخستین ویدئومپینگ که در کشور، بی نظیر است و تا کنون اجرا نشده برویم.

کیانی با تاکید بر این مطلب که ما تلاش کردیم از ظرفیت‌های هنری مشهد بهره ببریم افزود: حدود ۲۰۰هنرمند مطرح تئاتر و گروه‌های هنری و آوایی بزرگ مشهد که در عرصه کشوری نیز شناخته شده‌اند با ما همکاری دارند و هر شب، اجرا دارند.

وی به استقبال بی نظیر زائران و مجاوران از رویداد نورنما طی شب‌های اخیر اشاره و عنوان کرد: در شب نخست و افتتاحیه رویداد نورنما بیش از هفت هزارنفر حضور داشتند و این استقبال در شب‌های دیگر نیز ادامه داشت و در دو شب ۱۱ و ۱۳ فروردین ماه نیز بیش از ۵هزار نفر تماشاگر در عرصه شهدا حضور داشتند که در مجموع نزدیک به ۱۲هزارنفر به تماشای نورنما نشستند و امیدواریم در دو شب آینده نیز با استقبال زائران و مجاوران رو‌به‌رو شویم.

نمایشی از سیر ولایت در بزرگترین ویدئومپینگ کشور در مشهد

اگرچه طی اجرای چهار ساعته در رویداد نورنما، برنامه‌های متفاوتی با ترکیب هنر و نور و تصویر و آوا به نمایش درآمده و تماشاگران را به وجد آورده است، اما نقطه اوج تمام اینها، اشعار و نمایش‌هایی است که سرخط همه آنها نام زیبای علی‌بن موسی‌الرضا (ع) است و می‌توان شاهد اشک‌ها و لبخند‌های زیادی در اثنای برنامه بود.

وقتی گروه سرود "آوای ارادت" نوای رضا رضا سر می‌دهد و بیت معروف "قربون صفات برم از راه دوری اومدم" را می‌خواند ناخوداگاه چشم‌ سر و دل زائر و مجاور به سوی حرم امام مهربانی‌ها که در افق دید همه قرار دارد می‌افتد و در دل با ترانه معروف مرحوم محمدعلی کریمخانی که بر صفحات ۴هزار اینچی مقابل دیدگانشان رژه می‌رود همنوا می‌شود، آنجا که می‌گوید "ای حرمت ملجا درماندگان... خط امانی ز گناهم بده". 

اما شگفتانه این برنامه ریزی فرهنگی آنجاست که خط سیر عشق و ارادت زائران و مجاوران به امام رضا(ع) به ظهور منجی عالم بشریت ختم می‌شود و با نمایشی آیینی "چشم انتظار" که ترکیبی از تئاتر صحنه‌ای، سرود و جلوه‌های ویژه به نویسندگی و کارگردانی  عباس جانفدا، کارگردان و بازیگر مشهدی است سیر ولایت را به نمایش می‌گذارد و دل‌ها را ولایی و امام زمانی می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->