استاندار تهران: وضعیت ذخایر آب و سدهای تهران مناسب نیست آیت‌الله سیستانی: باید جلوی فاجعه انسانی بزرگ در غزه گرفته شود بیانیه قطر و مصر درباره آخرین جزئیات مذاکرات آتش‌بس در غزه انتقاد دبیر کل سازمان ملل از شکست مذاکرات آتش بس غزه | گوترش: نمی‌توانم این سطح از فقدان انسانیت را درک کنم تاکید وزرای امور خارجه ایران و مصر بر ضرورت اقدام فوری جهت توقف جنایات رژیم اسرائیل در غزه پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت اربعین شهادت هم‌میهنان، سرداران نظامی و دانشمندان‌ هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: عامل اصلی جان باختن و شهادت مردم غزه از گرسنگی، آمریکا است معاون وزیر خارجه: توافق شد که رایزنی‌ها ادامه یابد پایان گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا در استانبول پیکر احمد توکلی به خاک سپرده شد + عکس ورود کاروان بزرگ نظامی آمریکایی به پایگاه حریر در نزدیکی اربیل هم‌صدا با قدس| راهپیمایی باشکوه مردم مشهد در حمایت از ملت مظلوم غزه برگزار شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم تلفات درگیری مرزی تایلند و کامبوج افزایش یافت (۳ مرداد ۱۴۰۴) موضع جدید گروسی درباره ایران بازدید سرزده پزشکیان از پروژه ملی آزادراه شمالی کرج مادورو از تصمیم ماکرون درباره فلسطین استقبال کرد آمریکا با فروش سامانه موشکی به مصر موافقت کرد گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا در استانبول آغاز شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو| ورود هیئت‌های اروپایی به سرکنسولگری ایران در استانبول راهپیمایی حمایت از مردم غزه در مشهد برگزار می‌شود (۳ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ تلاش برای نابودی شرکت‌های ایلان ماسک را انکار کرد سویداء از کنترل دولت جولانی خارج شد ۱۰۵ پهپاد اوکراینی از سوی روسیه سرنگون شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: توسعه بدون توجه به منابع طبیعی فاجعه‌آفرین است وزیر بازرگانی انگلیس: متعهد هستیم فلسطین را به رسمیت بشناسیم وب‌سایت اطلاعاتی سازمان سیا هک شد جواد لاریجانی: هیچ مذاکره بُرد ـ بُردی با آمریکا نداشته‌ایم
سرخط خبرها

سفر محرمانه مشاور امنیت ملی تایوان به آمریکا در سایه تهدیدات نظامی چین

  • کد خبر: ۳۲۴۸۰۹
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۴
سفر محرمانه مشاور امنیت ملی تایوان به آمریکا در سایه تهدیدات نظامی چین
مشاور امنیت ملی تایوان در راس هیاتی برای دیدار با مقام‌های واشنگتن، وارد آمریکا شده و مذاکراتی با ماهیت «محرمانه» میان طرفین برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سفر «جوزف وو» مشاور امنیت ملی تایوان به آمریکا برای مذاکرات محرمانه با دولت واشنگتن در حالی انجام شده که فشار‌های نظامی چین بر این جزیره افزایش یافته است.

به نوشته روزنامه فایننشال تایمز، این گفت‌و‌گو‌ها با عنوان «کانال ویژه» بین تایوان و آمریکا انجام می‌شود.

این کانال ارتباطی، فرصتی را برای مقامات واشنگتن و تایپه فراهم می‌کند تا درباره مسائل امنیتی بحث کنند، البته دو طرف آشکارا درباره آن صحبت نمی‌کنند.

این مذاکرات، نخستین استفاده دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از این نشست از زمان بازگشتش به کاخ سفید در ژانویه محسوب می‌شود. این کانال ویژه برای چندین سال مورد استفاده دو طرف بود، اما نخستین بار در ۲۰۲۱ روزنامه فایننشال تایمز گزارشی درباره آن منتشر کرد. این کانال فضایی را برای مقام‌های دو طرف به منظور بررسی مسائل امنیتی فراهم می‌کند البته دو طرف به صورت آشکارا درباره آن صحبتی نکرده‌اند. واشنگتن این کانال ویژه را برای اجتناب از هرگونه اقدام تحریک‌آمیز از سوی پکن در قبال تایپه محرمانه نگه داشته است.

واشنگتن پس از عادی‌سازی روابط با پکن در سال ۱۹۷۹ روابط رسمی خود را با تایپه قطع کرد، اما روابط غیررسمی با این جزیره را همچنان حفظ کرده است.

ورود مشاور امنیت ملی تایوان و گروهش به واشنگتن در حالی صورت گرفته که گارد ساحلی و ارتش چین رزمایش‌های بزرگ مقیاس خود را پیرامون این جزیره آغاز کرده‌اند. ارتش آزادی‌بخش چین رزمایش‌های پیشرفته و بزرگی را پیرامون تایوان در سال‌های اخیر انجام داده است.

در فوریه، رئیس فرماندهی ارتش آمریکا در بخش هند-پاسیفیک مدعی شده بود، این رزمایش‌ها به قدری وسیع و گسترده شده‌اند که ممکن است چین از آنها به عنوان یک «پوشش» استفاده کند تا یک حمله نظامی به تایوان را پنهان کند.

مشاور امنیت ملی تایوان و «لین چیا-لونگ» وزیر خارجه این جزیره اوت ۲۰۲۴ در نخستین مذاکرات «کانال ویژه» و در پی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری تایوان در ژانویه دیدار کردند.

اعضای این کانال شامل مقام‌های آمریکایی از دولت شامل شورای امنیت ملی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->