اقدام متفاوت شبکه سه؛ نمایش توییت زندانی سیاسی و منتقد جمهوری اسلامی در حمایت از نیرو‌های مسلح + فیلم واکنش نوید محمدزاده، بهرام افشاری و بهنام بانی به حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران + تصاویر واکنش کارگردان سریال «پایتخت» به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران توصیه وزیر فرهنگ به صداوسیمایی‌ها: فضای متفاوت و متکثری ایجاد کنید نویسنده اسرائیلی اعتراف کرد | ایران دقیق می‌زند، اما اسرائیل کودک می‌کشد بازتاب پاسخ موشکی ایران به حملات رژیم صهیونیستی در رسانه‌های بین‌المللی واکنش رضا کیانیان به حمله رژیم صهیونیستی + عکس با زبانِ هنر دادخواه مظلومین جهانیم | بیانیه انجمن هنر‌های نمایشی خراسان رضوی در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی واکنش جالب رضا صادقی به جریان‌های گمراه: آنفالو آزاد + عکس واکنش محسن تنابنده به حمله رژیم صهیونیستی: الان وقت عمله ادبیات به جهانیان می‌آموزد که هیچ مشکلی با جنایت و خونریزی حل نمی‌شود ادای دین داوود میرباقری به سرداران شهید: سریال سلمان فارسی تقدیم به این مردان بزرگ خواهد شد هنرمندان با هر عقیده سیاسی آماده دفاع از کشور هستند جهانگیر الماسی: آدمکشان رژیم صهیونیستی شایسته نفرین الهی هستند واکنش محسن چاوشی به حمله رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی بیانیه هنرمندان درباره حمله رژیم صهیونی به ایران بیانیهٔ جمعی از هنرمندان تئاتر مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی توقف اکران فیلم‌های کمدی تا اطلاع ثانوی (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ: جنایت رژیم صهیونیستی بی‌پاسخ نخواهد ماند تمامی اجرا‌های صحنه‌ای تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مهم ترین اتفاقات تلویزیون در نیمه دوم سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۲۴۹۷۲
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۹
مهم ترین اتفاقات تلویزیون در نیمه دوم سال ۱۴۰۳
در گزارش پیش رو نگاهی به اتفاق‌های مهم تلویزیون در نیمه دوم سالِ گذشته داریم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه‌های سیما طی ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۳ روز‌های نسبتا پراتفاقی را سپری کردند که با رخداد‌های متعددی هم همراه بود و در مجموع می‌توان ۱۴۰۳ را سالی پر از جنجال‌های ریز و درشت تلویزیونی دانست.

بازگشت چندصدایی

طی نیمه دوم سال ۱۴۰۳، دو برنامه مهم تلویزیون که بیش از عناوین دیگر، صدا‌های منتقد را در رسانه ملی نمایندگی می‌کنند، به آنتن بازگشتند. «جام جم» که نیمه اسفند ۱۴۰۲ به پایان فصل اول رسیده بود، اوایل آبان ۱۴۰۳ با فصل دوم به جدول پخش شبکه یک بازگشت و پس از یک فصل ۱۵ قسمتی، با شروع ماه رمضان ۱۴۰۳-۱۴۰۴ از آنتن کنار رفت.

«شیوه» دومین برنامه از این دست هم که از اواخر مرداد با اظهارنظر پرحاشیه یک استاد دانشگاه پس از تنها پنج قسمت، از جدول پخش شبکه چهار حذف شد، اواخر آذرماه به آنتن این شبکه برگشت و پیش از ماه رمضان ۱۴۰۳-۱۴۰۴، ۱۱ مرتبه روی آنتن رفت.

جنجال سوریه در سیما

سقوط غیرمنتظره حکومت سابق سوریه در آذرماه ۱۴۰۳، همان‌طور که بسیاری از تحلیلگران و سیاسیون را غافلگیر کرد، باعث غافلگیری برخی افراد روی آنتن تلویزیون هم شد. از جمله اتفاقات جنجالی در این مورد، اظهارنظر محمدرضا شهبازی، مجری برنامه «پاورقی» بود که با کنایه، سقوط حکومت بشار اسد را بعید اعلام کرد.

توقیف‌های تلویزیونی

در حالی که طی یکی دو سال اخیر، بازپخش برخی فیلم‌های سینمایی و سریال‌های تلویزیونی، مثل «پژمان» با بازی شقایق دهقان و «بدون قرار قبلی» با بازی پگاه آهنگرانی، نشان می‌داد رویکرد رسانه ملی در ممنوعیت پخش بعضی آثار هنری به دلیل حضور بازیگران ممنوع‌التصویر تغییر کرده، در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۳ اتفاقی افتاد که نشان از رویکرد سابق داشت. در آذرماه، سریال «بی‌همگان» که قرار بود روی آنتن شبکه آی‌فیلم برود، از جدول پخش کنار رفت؛ اتفاقی که بسیاری علت آن را رفتار‌های غیرمتعارف محمد صادقی، بازیگر جوان این سریال می‌دانستند.

چند روز بعد از این اتفاق هم تیتراژ ویژه‌برنامه یلدایی شبکه سه سیما که با صدای علی زند وکیلی و مهران مدیری ضبط شده بود، در قالب ویدئویی لو رفته در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد و در نهایت روی آنتن نرفت؛ مسئله‌ای که از سوی عده‌ای به تداوم ممنوعیت حضور مدیری در تلویزیون نسبت داده شد.

نمایش موفق برند تلویزیون در سینما

در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۳، یک اسپین‌آف (محصول فرعی) سینمایی سه‌بعدی از «ببعی» شخصیت محبوب شبکه کودک روی پرده سینما رفت. نمایش موفق «ببعی قهرمان»، اکران پرفروش فیلم «کلاه‌قرمزی و پسرخاله» دیگر اسپین‌آف کودکانه تلویزیونی را بعد از سه دهه به یاد آورد.

پویانمایی «ببعی قهرمان» که با تبلیغات سنگین تلویزیونی همراه بود، در نهایت حدود یک میلیون و ۵۷۰ هزار بلیت به ارزش ۶۸ میلیارد تومان فروخت و اگرچه به رکورد تماشاگران یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفری «بچه‌زرنگ» نرسید، ولی رکورد ریالی گیشه این فیلم را شکست تا پرفروش‌ترین پویانمایی بلند سینمایی ایرانی و پرفروش‌ترین فیلم کودک و نوجوان ایرانی لقب گیرد.

کفن جنجالی شبکه افق

احتمالا مهمترین حاشیه تلویزیون در نیمه دوم سال ۱۴۰۳، جنجال اهدای کفن و آگهی ترحیم در برنامه «جعبه‌سیاه» شبکه افق است که با وایرال شدن اعتراض هادی عامل مجری تلویزیون سروصدا کرد و طی چند روز، ابعاد گسترده‌تری از آن به شبکه‌های اجتماعی راه یافت و همه اتفاقات دیگر سیما را به حاشیه برد.

«جعبه‌سیاه» بعد از عذرخواهی عوامل و تصریح رییس صداوسیما بر مخالفت با این خطا، اواخر سال ۱۴۰۳ با فصل دوم به آنتن این شبکه بازگشت که در آن از اهدای کفن و آگهی ترحیم خبری نبود.

اهتمام تلویزیون به تاریخی‌ها

سریال‌های تاریخی تلویزیون از جمله محصولات آبرومند تلویزیون در سال ۱۴۰۳ بودند که در میان آنها عناوین خوش‌ساخت یا پربیننده‌ای مثل «سرزمین مادری»، «مهیار عیار»، «طوبی» و «سوجان» یافت می‌شد. در میان این آثار نقد‌های زیادی به دلیل حضور بعضی بازیگران در «مهیار عیار» وارد شد که به نظر می‌رسید در گذشته، عمل‌های جراحی زیبایی داشته‌اند و از چهره‌ای متناسب با محصول تاریخی برخوردار نیستند.

طی ۶ ماه دوم سال البته اخباری از انعقاد قرارداد آغاز پیش‌تولید سریال «پوریای ولی» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی نیز به گوش رسید که مدت‌ها مسکوت مانده بود و امیدواری‌هایی را نسبت به حرکت چرخ تولید محصولات تاریخی در تلویزیون به وجود آورد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->