قیمت تخم مرغ در مشهد اعلام شد | شنیسل مرغ، ماهی، جگر و کله پاچه چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول یک نماینده مجلس: به‌زودی شاهد تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در کشور خواهیم بود |  «قرارداد معین» در راه است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی آینده قیمت طلا در سه سناریوی مختلف  | چرا قیمت طلا در ایران سریع‌تر از اونس جهانی بالا می‌رود؟ سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت واکنش رئیس سازمان بورس به آینده بازار بورس: امیدوارکننده خواهد بود آخرین مهلت پیش‌فروش سکه تا ساعت ۱۴ امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات بیت‌کوین در آتش | سیگنال خطرناک برای بازار ارز دیجیتال (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) معطلی ۳ ماهه تولیدکنندگان در صف دریافت ارز طلای ۱۸ عیار امروز در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کمتر از ۱۰۰ هزار تومان نزول کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) گزارشی از رکود در صنعت مبلمان | نشستن تورم بر بازار مبلمان جزئیات عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بازار سرمایه | بورس مسئول نظارت بر رمز دارایی می‌شود قیمت جهانی طلا امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | انگور ۴۰ تا ۷۰ هزار تومان افت ۷ درصدی ارزش بازار سهام در پنج ماهه اول ۱۴۰۴ قاچاق و صف‌های طولانی ارز، صنعت لوازم خانگی را زمین‌گیر کرد رکوردشکنی ۵۴ دلاری طلای جهانی تمدید مهلت سفارش سکه | اختلال در سایت مرکز مبادله برطرف شد پیش‌بینی بورس برای روز سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ لوازم‌التحریر چالش مهرماهی خانواده‌ها؛ از جامدادی چندصد هزارتومانی تا کوله چندمیلیونی + ویدئو پلمب و محکومیت ۱۰ برابری برای گران‌فروشان بازار لوازم‌التحریر پیش‌بینی قیمت دلار در روز سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ وزارت اقتصاد: ۳۰۰ همت فعالیت اقتصادی مشکوک به پولشویی را شناسایی و به قوه قضائیه معرفی کردیم ثبت سفارش ۴۰۰ هزار سکه در پیش فروش مرکز مبادله ایران تا ساعت ۱۷ امروز (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) چگونه دوچرخه، نمی‌ذاره چرخ اقتصاد بچرخه؟ | چوب دوچرخه، لای چرخ اقتصاد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | پیکاپ فوتون ۶۰ میلیون تومان ریزش کرد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | ری‌را از یک میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان گذشت
سرخط خبرها

پیش بینی قیمت دلار در سال ۱۴۰۴ | آغاز مذاکرات نرخ دلار را تا چه محدوده‌ای کاهش خواهد داد؟

  • کد خبر: ۳۲۵۲۷۴
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰
پیش بینی قیمت دلار در سال ۱۴۰۴ | آغاز مذاکرات نرخ دلار را تا چه محدوده‌ای کاهش خواهد داد؟
کارشناس بازار‌های مالی به پیش بینی نرخ دلار در دو سناریو انجام مذاکرات و عدم انجام آن در سال ۱۴۰۴ پرداخت.

فرزان راعی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز با اشاره به اینکه از هفته دوم مهرماه رالی افزایش نرخ دلار از ۶۰ هزار تومان آغاز شد و انتظار رشد این ارز تا محدوده ۹۰ تا ۹۵ هزار تومان می‌رفت، اظهار کرد: در رالی‌های صعودی به هیچ عنوان توصیه به نوسان گیری حتی برای حرفه‌ای‌های بازار نیز نمی‌شود.

وی بیان کرد: بسیاری از کارشناسان پیش بینی کرده‌اند که در صورت انجام مذاکرات بین ایران و آمریکا، شاهد کاهش نرخ ارز خواهیم بود، اما کف دلار نهایتا ۹۰ هزار تومان بسته خواهد شد و بعید است دلار کمتر از این رقم را به خود ببیند. هر چند به نظر می‌رسد نمی‌توان به وقوع مذاکرات چندان خوش بین بود.

کارشناس بازار‌های مالی افزود: اصلاح‌های فعلی ارز و طلا نیز که در برخی از مقاطع فعلی نیز مشاهده می‌شود، بسیار کوتاه مدت است و عمق ندارد. به این معنا که برای مدت زمان کوتاه مثلا سه هفته اصلاح قیمتی صورت می‌گیرد و دوباره افزایش قیمت ادامه می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۴ یک اتفاق عجیب در بازار ارز رخ خواهد داد، گفت: در سال جاری فقط نباید به نرخ دلار توجه داشت بلکه سرعت رشد دلار نیز فاکتور بسیار مهمی است. به این معنا که اگر مذاکره صورت نگیرد سرعت رشد دلار بسیار سریعتر و انفجاری خواهد بود. همچنان که در سال ۹۷ این اتفاق را شاهد بودیم و دلار از ۴، ۵ هزار تومان یکباره تا بیش از ۱۹ هزار تومان رشد انفجاری کرد.

راعی ادامه داد: این اتفاق در چند روز ابتدایی سال جدید نیز مشاهده شد و دلار یکباره از سطح ۱۰۰ هزار تومان نیز فراتر رفت و تا ۱۰۴ هزار تومان پیش رفت.

کارشناس بازار‌های مالی تاکید کرد: رفتار بازیگران بازار ارز و اخبار تاثیرگذار بر این بازار نیز نشانه‌هایی از کاهش قمیت را ندارد.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین اگر مذاکرات صورت گیرد و حتی در صورتی که فردا سفارت آمریکا در ایران نیز تاسیس شود و از نظر تجاری با تمام دنیا مراوده داشته باشیم و تمام مسائل سیاسی نیز حل شود، باز هم نباید انتظار کاهش طولانی مدت را از دلار داشته باشیم.

راعی به علت روند صعودی بودن دلار در شرایط برطرف شدن مشکلات سیاسی و اقتصادی نیز اشاره کرد و گفت: به دلیل چاپ نقدینگی، کسری بودجه شدیدی داریم که مانع کاهش شدید قیمت دلار می‌شود. در صورت عدم انجام مذاکرات این عدد به حدود یکهزار و ۸۰۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید. 

کارشناس بازار‌های مالی افزود: با این حال پیش بینی می‌شود که در سال جاری رشد اقتصادی مثبت باشد هر چند ممکن است این عدد بسیار ضعیف و در حد ۱ تا ۲ درصد باشد.

وی با اشاره به اینکه با سناریو عدم مذاکره و عدم توافق عدد دلار بیش از رقم‌های فعلی پیش بینی می‌شود، اظهار کرد: در این صورت به نظر می‌رسد دلار به سطوح بیش از ۱۵۰ هزار تومان برسد. سطح ۱۳۰ هزار تومان برای دلار در صورت عدم توافق نیز طبیعی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->