نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

برگزاری آزمون استخدامی جدید برای وزارت آموزش و پرورش

  • کد خبر: ۳۲۵۴۴۲
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
برگزاری آزمون استخدامی جدید برای وزارت آموزش و پرورش
رئیس سازمان اداری و استخدامی از برگزاری آزمون استخدامی جدید برای وزارت آموزش و پرورش در خردادماه خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علاءالدین رفیع زاده به تخصیص مجوزهای استخدامی از سوی دولت اشاره کرد و گفت: در راستای تأمین نیروی انسانی موردنیاز، مجوزهای استخدامی لازم به دستگاه‌های اجرایی داده شد که در این میان توجه ویژه‌ای به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین وزارت آموزش و پرورش شده است. 

وی ادامه داد: همچنین، برای وزارت آموزش و پرورش نیز آزمون استخدامی جدیدی در خردادماه امسال برگزار خواهیم کرد تا معلمان جدید از مهرماه در مدارس مستقر شوند. هدف ما برقراری عدالت استخدامی است؛ لذا ملاک شرکت در آزمون استخدامی، دانشگاه خاص یا منطقه جغرافیایی محل سکونت افراد نیست و ما تلاش کردیم که یک شرایط برابر برایشان فراهم کنیم که در آزمون شرکت کنند و هر کسی پذیرفته شد، به‌عنوان کارمند دولت می‌تواند به مردم خدمت کند.

رفیع‌زاده افزود: در آزمون‌های گذشته ملاک استخدام، ۴۰ درصد آزمون کتبی و ۶۰ درصد مصاحبه و ارزیابی تکمیلی بود؛ اما در آزمون‌های آتی ملاک استخدام افراد ۷۰ درصد آزمون کتبی و ۳۰ درصد مصاحبه‌ است. چون معتقدیم اعطای وزن بیشتر به مصاحبه و ارزیابی‌های تکمیلی، افزایش اعمال سلیقه افراد ارزیاب را به دنبال دارد.

وی در پایان گفت: درخصوص ارزیابی تکمیلی هم یک دستورالعملی درحال تدوین است که در آن سعی شده اعمال سلیقه افراد ارزیاب تا حد ممکن کاهش پیدا کند تا به هدف عدالت استخدامی برسیم.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->