افت قیمت دلار در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) کرمان‌موتور قیمت ۵ محصول خود را بار دیگر گران کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ایران خودرو قیمت جدید محصولات خود را اعلام کرد (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) کاهش قیمت مرغ در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | گوشت و تخم‌مرغ امروز چقدر قیمت دارند؟ ۷ مدیر ارشد بانکی مشمول دستور بازنشستگی وزیر اقتصاد شدند + اسامی مدیران ارز کالا‌های اساسی تا پایان امسال باقی می‌ماند مطالبات معوق بانک‌ها در خراسان رضوی به ۳۳ همت رسیده است ذخایر طلای بانک مرکزی افزایش یافت برداشت محصول پنبه از سطح مزارع خراسان رضوی آغاز شد (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) آخرین فرصت استفاده از مرحله چهارم کالابرگ الکترونیکی اعلام شد قیمت طلا در مشهد رشد کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | پیاز و سیب‌زمینی کیلویی چند؟ کاهش قیمت دینار عراق در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | درهم امارات، ریال سعودی و افغانی افغانستان چند؟ آیا سقوط اونس جهانی طلا، زمینه‌ساز صعود بیت‌کوین خواهد بود؟ نگاهی به بازار‌های طلا، دلار، بیت‌کوین و سهام جهان (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) توزیع مرغ گرم ارزان‌تر از نرخ وزارت کشاورزی در میادین میوه و تره‌بار پیش‌بینی بورس یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ آیا اقلام چینی در بازار، همگی قاچاق هستند؟ | واکنش رئیس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی خراسان رضوی به یک مصاحبه جنجالی پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ تولید ۷۵ درصد زعفران ایران در خراسان رضوی | دانشنامه ملی زعفران در مشهد تألیف می‌شود مطالبات گندمکاران تا ۲۲ مهر پرداخت می‌شود (مهرماه ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کانال ۱۰۵ هزار تومان سقوط کرد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | هایما ۷X چند؟ رشد یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) + جدول گل تازه زعفران امروز کیلویی چند؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) فرم «ج» انصرافی‌های نهضت ملی مسکن سبز می‌شود
سرخط خبرها

هشدار برای کاهش راندمان تولید فولاد کشور | درخواست وزیر صمت برای حمایت برق رسانی در صنعت فولاد

  • کد خبر: ۳۲۵۴۷۹
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
هشدار برای کاهش راندمان تولید فولاد کشور | درخواست وزیر صمت برای حمایت برق رسانی در صنعت فولاد
وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در مراسم افتتاح خط تولید بزرگترین واحد تولید تیرآهن در شرق کشور، با اشاره به جایگاه راهبردی صنعت فولاد در اقتصاد ایران، بر لزوم رفع موانع سرمایه‌گذاری، توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای راندمان تولید در این صنعت تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید محمد اتابک ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و اعیاد مبارک، از سهام‌داران، مدیران، کارگران، مشاوران و پیمانکاران این پروژه صنعتی بزرگ قدردانی کرد و گفت: امروز به لطف سرمایه‌گذاری و همراهی همه ارکان این پروژه، شاهد گامی مهم در مسیر توسعه صنعتی منطقه و کشور هستیم.

وی با تجلیل از حضور دکتر محمدرضا عارف، معاون محترم رئیس‌جمهور در این مراسم، حضور ایشان را نشان‌دهنده اهمیت ویژه دولت به صنعت فولاد و پشتیبانی از فعالان این حوزه دانست و افزود: صنعت فولاد ایران امروز با بیش از ۴۸ میلیون تن ظرفیت تولید، در رتبه دهم جهانی قرار دارد. این در حالی است که پیش از انقلاب، ظرفیت تولید فولاد کشور کمتر از دو میلیون تن بود.

وزیر صمت با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ مبنی بر «سرمایه گذاری برای تولید»، ادامه داد: سرمایه‌گذاری و تولید، مکمل‌های حیاتی برای رشد اقتصادی هستند و تحقق این اهداف در گرو رفع موانع، تسهیل فرآیند‌های اجرایی و ایجاد امنیت برای فعالان اقتصادی است.

وی با اشاره به کاهش راندمان صنعت فولاد کشور در سال گذشته، اظهار داشت: در حالی‌که راندمان جهانی فولاد ۷۷ درصد است، متأسفانه در سال گذشته این رقم در کشور به ۶۱ درصد کاهش یافت. این کاهش می‌تواند توان رقابتی صنعت را تحت تأثیر قرار دهد و باید در سال جاری با همکاری دولت و بخش خصوصی این وضعیت اصلاح شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با اشاره به اهمیت تأمین زیرساخت‌هایی، چون برق، گفت: امیدواریم با پایبندی وزارت نیرو به تعهدات خود در تأمین سه هزار مگاوات برق برای بخش صنعت، شاهد بهبود شرایط تولید در کشور باشیم.

سید محمد اتابک در پایان با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی استان خراسان رضوی به‌واسطه هم‌جواری با ترکمنستان و افغانستان، افزود: این منطقه می‌تواند سهم قابل توجهی در تحقق هدف بیش از دو میلیارد دلار صادرات فولاد ایفا کند و ارزش افزوده قابل‌توجهی برای کشور به همراه داشته باشد.

در این مراسم مدیرعامل شرکت خیام سپهر فولاد نیشابور نیز در سخنانی این پروژه را نماد عینی تحقق شعار سال و حاصل سال‌ها تلاش، ایثار و جهاد صنعتی دانست.

محمد حسین‌آبادی با اشاره به مشخصات فنی پروژه افزود: این خط تولید با ظرفیت اسمی ۵۰۰ هزار تن و قابلیت افزایش تا ۶۰۰ هزار تن در سال، با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و رعایت اصول دقیق ایمنی احداث شده و یکی از افتخارات صنعت فولاد شرق کشور به شمار می‌آید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->