هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای تشدید گرما در خراسان رضوی و ۳۰ استان دیگر عروسک‌های لبوبو چطور برای نسل زد تبدیل به یک نماد اجتماعی شد؟ تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده! آیا ادارات بوشهر روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد) تعطیل است؟ درباره انواع خطرناک بیماری هپاتیت و راه های پیشگیری و درمان | عفونت زرد فشار خون خودتان کم نشود آقای وزیر! مسقف شدن پارکینگ‌های عمومی با پنل‌های خورشیدی رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

در ارتباط با آتش‌سوزی در جنگل‌های کشور ۴۰ نفر دستگیر شدند

  • کد خبر: ۳۲۵۵۵
  • ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۹
در ارتباط با آتش‌سوزی در جنگل‌های کشور ۴۰ نفر دستگیر شدند
علی عباس‌نژاد در حاشیه سفر رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در مازندران جمع خبرنگاران در ارتباط با میزان قاچاق چوب در کشور، اظهار کرد: حجم قاچاق چوب در کشور بعد از اجرای طرح تنفس جنگل افزایش پیدا کرده است و یگان حفاظت با مشکلات عدیده‌ای برای مقابله با قاچاقچیان مواجه است.
 به گزارش شهرآرانیوز، فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور با اعلام اینکه برای جلوگیری از قاچاق چوب باید برخورد‌ها بازدارنده باشد، افزود: در حال حاضر برخورد‌ها بازدارنده نیست.

وی با اعلام اینکه در برخورد با قاچاقچیان چوب بسیار مصمم هستیم، افزود: در مدت سه ماه گذشته دو هزار متر مکعب قاچاق چوب در کشور تشکیل شده است.

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور با اعلام اینکه برای جلوگیری از قاچاق چوب باید برخورد‌ها بازدارنده باشد، افزود: در حال حاضر برخورد‌ها بازدارنده نیست.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا نقص قوانین در برخورد با قاچاقچیان چوب در کشور داریم، افزود: قانون موجود بازدارنده است، اما به نحو مطلوب اجرا نمی‌شود.

عباس‌نژاد در ارتباط با کمبود امکانات برای اطفاء حریق در استان‌های شمالی کشور، گفت: در فصل آتش‌سوزی شمال کشور بنا داریم که بالگرد‌های متناسب با نیاز‌های استان‌های شمالی را در اختیار ارگان‌های مرتبط قرار دهیم.

وی در ارتباط با آخرین وضعیت دستگیری افراد متخلف در آتش‌سوزی‌های اخیر در کشور، افزود: ۴۰ نفر در ارتباط با آتش سوزی‌های اخیر کشور دستگیر شدند که برای این افراد پرونده تشکیل شده است.
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->