زلزله فاریاب کرمان را لرزاند (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) فوت ۶۵۶ نفر در تصادفات ۱۷ روز ابتدایی شهریور در جاده‌های کشور یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا توزیع شد | قیمت واکسن وارداتی چقدر است؟ فساد جدید کشف شده در حوزه واردات تلفن همراه | جا زدن آیفون بجای شیائومی آیا مدارس در مهر ماه غیر حضوری آغاز خواهند شد؟ افزایش ۳۲ تا ۴۵ درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد انسولین «نوورپید» در مشهد پیدا نمی‌شود | دیابتی‌های مشهدی، قربانی داروخانه‌های منتخب مجروحیت ۲ جنگلبان در حمله به پاسگاه یگان حفاظت منابع طبیعی در اسالم انتقاد‌ها از رواج «تولد در تاریخ رُند» در کشور | نرخ سزارین در ایران بالاست پیش بینی آب و هوا در ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ | کاهش دما در نوار شمالی کشور نوشابه خطر ابتلا به کبد چرب را ۴ برابر افزایش می‌دهد شهادت مامور پلیس در یک مزرعه کشت خشخاش در خوزستان (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا خبر عفو تتلو صحت دارد؟ | واکنش وکیل امیرحسین مقصودلو به شایعات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) «مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی شکایت از باغ‌وحش ارم پس از تلف‌شدن توله شیر امیرعلی اکبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک فوق‌سنگین در جاده چالوس | محورهای فیروزکوه، هراز و آزادراه قزوین - رشت را انتخاب کنید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) زلزلۀ نسبتا شدید حوالی بندر چارک هرمزگان و جزیره کیش را لرزاند + جرئیات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی مطرح کرد: مشهد درگیر فرونشست | تهدیدی جدی برای زیرساخت‌های حیاتی زباله، مهم‌ترین معضل زیست محیطی طرقبه و شاندیز تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند
سرخط خبرها

توضیحاتی در رابطه با اجرای باقیمانده قانون متناسب‌سازی و پرداخت معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۵۶۱۶
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۸
توضیحاتی در رابطه با اجرای باقیمانده قانون متناسب‌سازی و پرداخت معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: خواسته‌ی ما در رابطه با متناسب‌سازی حقوق این است که اول ۴۰درصد سال گذشته روی پایه حقوق قرار بگیرد. سپس افزایش حقوق سال ۱۴۰۴ که مبتنی بر مصوبه شورای عالی کار است، به میزان ۳۲ درصد به اضافه ۹۳۰ هزار تومان محاسبه شود. در نهایت، پس از محاسبه این دو مورد، به ۳۰ درصد باقیمانده متناسب‌سازی امسال برسیم.

به گزارش شهرآرانیوز ، اولین گردهمایی اعضای اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری روز دوشنبه ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ با حضور حسن صادقی رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری و البته پیش از جلسه هم اندیشی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اعضای هیئت مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیران تأمین اجتماعی کشور، در خانه کارگر برگزار شد. 

حسن صادقی، رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری، در این نشست در رابطه با اجرای باقیمانده قانون متناسب‌سازی برای بازنشستگان حداقل‌بگیر و سایر سطوح تأمین اجتماعی گفت: طبق قانون برای سایر سطوح مقرر شد که ۹۰ درصد دریافتی نسبت به زمان اولین برقراری مستمری محاسبه گردد. سال گذشته ۴۰ درصد این مقدار پرداخت شد. اما این میزان روی حقوق پایه اعمال نشده بود. 

وی ادامه داد: ما در آن زمان، مخالفت خود را با این تصمیم اعلام کردیم و گفتیم که هیچ استدلال منطقی و علمی مبنی بر حسابداری نمی‌پذیرد که یک مبلغ برای تناسب یا متناسب‌سازی در نظر گرفته شود و سپس اعلام کنند که باید در ردیف دیگری باشد. 

صادقی بیان کرد: خواسته‌ی ما در رابطه با متناسب‌سازی حقوق این است که اول ۴۰درصد سال گذشته روی پایه حقوق قرار بگیرد. سپس افزایش حقوق سال ۱۴۰۴ که مبتنی بر مصوبه شورای عالی کار است، به میزان ۳۲ درصد به اضافه ۹۳۰ هزار تومان محاسبه شود. در نهایت، پس از محاسبه این دو مورد، به ۳۰ درصد باقیمانده متناسب‌سازی امسال می‌رسیم. 

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: همچنین ما به دنبال اعمال ضریب کمک معیشت به حقوق بازنشستگان حداقل‌بگیر و زیر حداقل‌بگیر هستیم. اگر برای حداقل‌بگیران این اتفاق رخ ندهد، ساکت نمی‌مانیم. 

وی همچنین در رابطه با معوقات متناسب‌سازی گفت: طبق آنچه پیگیری کردم، حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان معوقات وجود دارد. آقای سالاری، مدیرعامل سازمان، اراده‌ای برای پرداخت این معوقات تا پایان سال داشتند. ولی مشکلات ناشی از وضعیت پیشین مانع از تحقق این امر شد. 

صادقی بیان کرد: اگر پرداخت معوقات از اوایل بیستم ماه جاری آغاز نشود، باید منتظر ماه‌های آینده بمانیم تا گشایش اعتبار حاصل شود. اگر مدیرعامل تأمین اجتماعی اراده‌ای برای پرداخت معوقات نداشت، به عنوان نماینده شما سکوت نمی‌کردم. اما با توجه به اراده ایشان برای پرداخت، امیدوارم که حتی یک روز نیز تأخیر نداشته باشیم. 

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری بیان کرد: باید توجه داشت که سازمان تأمین اجتماعی در حال حاضر با مشکل نقدینگی مواجه است. همانند فردی که دارای دارایی‌های زیادی است، اما پول نقد کافی ندارد. تبدیل این دارایی‌ها به نقد زمان‌بر است، به ویژه در شرایط اقتصادی کنونی که با مشکلاتی، چون تحریم مواجه هستیم. بانک‌ها نیز به دلیل نگرش نزولی به پرداخت وام‌ها، دچار چالش‌هایی هستند. 

وی گفت: بر اساس گزارش‌های سال جاری، سازمان در سال آینده با کسری ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی مواجه است. دولت می‌تواند به ما کمک کند و ما باید از آن حمایت کنیم. ما بالای یک تریلیون تومان از دولت طلب داریم و این مبلغ کمی نیست. دولت جدول زمان‌بندی برای پرداخت این مطالبات تعریف کرده است که طی پنج سال باید انجام شود. طبق گفته‌ی دولت، این مطالبات، از طریق واگذاری کارخانه‌ها و دارایی‌های دولتی به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت خواهد شد. 

صادقی گفت: اگر این مبالغ به حساب سازمان برگردد، شرایطی فراهم می‌شود تا ما بتوانیم مطالبات را محقق کنیم. این موضوع به ما مربوط است و اگر سازمان دچار مشکل شود، ما نیز نمی‌توانیم از آن مطالبه‌گری کنیم. حفظ دارایی‌های سازمان تأمین اجتماعی بسیار حائز اهمیت است. 

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری بیان کرد: امسال اراده بر این است که بانک رفاه را از دولت پس و آن را به تأمین اجتماعی بازگردانیم. مجلس بدون توجه به این که این اموال دولتی نیست، آنها را به وزارت اقتصاد و دارایی منتقل کرده است. این در حالی است که ما اعلام آمادگی کرده‌ایم که سهام این بانک می‌بایست به بازنشستگان و کارگران واگذار شود. ولی متأسفانه وزارت اقتصاد و دارایی اسرار به واگذاری از طریق بورس دارد که این امر برای مجموعه ما قابل پذیرش نیست. 

صادقی گفت: بانک رفاه نقش کلیدی و مؤثری برای حل مشکلات سازمان تأمین اجتماعی دارد. این بانک به عنوان یک صندوق کارگشایی عمل می‌کند. زمانی که سازمان تأمین اجتماعی با کسری مواجه می‌شود، از بانک درخواست خط اعتباری می‌کند و سند یک کارخانه را به عنوان ضمانت ارائه می‌دهد. هیچ بانکی به این شکل عمل نمی‌کند، اما بانک رفاه این امکان را برای ما فراهم می‌کند. 

وی تاکید کرد: هدف ما محقق کردن مصوبات شورای عالی کار، از جمله ۴۰ درصد متناسب‌سازی سال گذشته و ۳۰ درصدِ امسال است. 

صادقی در رابطه با ۵۰میلیون تومان وام بازنشستگان کشوری گفت: بانک صادرات متولی پرداخت این وام به بازنشستگان کشوری است. این بانک به دلیل گردش مالی ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی که از صندوق به این بانک می‌رسد، قادر به این کار است. 

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در رابطه با اعتبار وام بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: مبلغ ۷۰ هزار میلیارد تومان برای ما در نظر گرفته شده است که شامل ۳۵ هزار میلیارد تومان از بانک رفاه و ۳۵ هزار میلیارد تومان از سازمان تأمین اجتماعی است. 

صادقی در پایان گفت: به شما توصیه می‌کنم که در حال حاضر به کانون یا مجموعه ما برای ثبت‌نام وام فشار نیاورید، زیرا هنوز چارچوب کار مشخص نیست. اجازه دهید وضعیت روشن شود و به محض مشخص شدن، اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->