کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهمسطح امام حسن مجتبی (ع) مشهد، پیشرو در توسعه اینترنت اشیا بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد فعالیت هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده شهر | هشدار آلودگی هوای مشهد برای نیمه دوم سال جاری قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز!

  • کد خبر: ۳۲۵۶۶۰
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز!
مشهدِ زیبا، حاصل اندیشه‌های پویا و دست‌های تواناست.

زیبایی، اتفاقی نیست. چشم نوازی به لحظه شکل نمی‌گیرد. همه برساخته‌های چشم نواز و دل نشین که در شهر می‌بینیم، با سوختی از توش و توان و تدبیر بسیاری شکل گرفته است.

به واقع، مشهدِ زیبا، حاصل اندیشه‌های پویا و دست‌های تواناست. المان‌هایی که مردم را از زائر تا مجاور به وجد می‌آورد تا گوشی به دست لحظات خوش خود را ثبت کنند، اول در اندیشه هنرمندان شکل گرفته است و بعد به شهر شکلی دلپذیر بخشیده است. تمیزی شهر، شرحِ بی کلمه زحماتی است که پاکبان‌های عزیز در کوچه و خیابان رقم می‌زنند.

آمد و شد مردم و مسافران که به راحتی انجام می‌شود، ما به ازایی از برنامه و اجرا دارد. به واقع هیچ چیز اتفاقی نیست. توافق و تلاش خدمتگذارن شهر است که اتفاق‌های خوب رقم می‌زند. این هم یعنی در ایام نوروز که ما در تعطیلات به تفریح و تفرج و استراحت مشغولیم، جمعی شلوغ‌ترین روز‌های کاری و توان فرسا‌ترین ساعات خود را تجربه می‌کنند.

راحتی ما در از راحتی گذشتن آنان است. این دلنشینی و چشم نوازی هم زمانی به خوشآیند احوال می‌انجامد که امنیت سازان و ایمنی آفرینان و سلامت بانان و... هم نقش خویش را هنرمندانه ایفا کنند. با سلامت می‌توان از زیبایی و تمیزی و سرزندگی شهر لذت برد. در فضای امن می‌توان آرامش را مثل شربتی گوارا مزمزه کرد. در شرایط ایمن است که می‌توان به آمد و شد، صله رحم را احیا کرد.

این مهم است که بدانیم در هر لحظه از شبانه روز که نیاز به کمک داشته باشیم، در هر حوزه‌ای در هر سر فصلی، هستند کسانی که در کوتاه‌ترین زمان خود را برسانند و زمین زیر پای مان را، خطر زدایی کنند. اتفاقات آب و برق و گاز و مخابرات و. کامل کننده نظام شهری و نظم زیستی هستند که در ایام نوروز، بستر را برای زیارت سرشار از آرامش، فراهم کردند.

همه این خدمت‌ها و کوشندگی هاست که مشهد را متمایز می‌کند تا به فرصت زیارت ممتاز شود. حرم که گل سرسبد شهر است که همیشه بهار می‌آفریند. برنامه‌های این آستان مقدس در ایام نوروز و عید فطر و شب‌های قدر، برای همگان خاطراتی رقم زد که به زیبایی ماندگار خواهد ماند.

باری، زیبایی، آرامش، آسایش، معنویت، مهربانی، و. اتفاقی نیست. وفاق و هم اندیشی سازمان‌ها و نهاد‌ها و افراد فراوانی است که اتفاق‌های زیبا را رقم می‌زند. به همه شان باید خسته نباشید و خدا قوت گفت. خسته نباشید برای روز‌های پرتلاش گذشته. خدا قوت برای همه روز‌های پیش رو..

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->