استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه: جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید
سرخط خبرها

شعاری که دارد به صاحبانش برمی‌گردد

  • کد خبر: ۳۲۸۹۱۱
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۲
شعاری که دارد به صاحبانش برمی‌گردد
انقلابی، معیار دارد. تراز رفتاری دارد. در هر شرایطی، سپهر اندیشه تعلیم یافته امت- امامت خود را با رهبر هماهنگ می‌کند. چنان‌که مأموم در نماز.

انقلابی، معیار دارد. تراز رفتاری دارد. در هر شرایطی، سپهر اندیشه تعلیم یافته امت- امامت خود را با رهبر هماهنگ می‌کند. چنان‌که مأموم در نماز. از این منظر فکر می‌کنم تکلیف انقلابی‌ها در هر شرایطی روشن است. چالش، اما با جماعتی است که خارج از این نظم بایسته، به ادعای انقلابیگری، می‌خواهند میدان‌داری کنند. اینجاست که شاهدِ تیغ کشیدن از دو سو می‌شویم. آن هم با خاستگاهی که ۱۸۰‌درجه تفاوت دارد. با دو نیت که باز به اندازه سیاه و سفید از هم دور است. نتیجه، اما یکی است. آنچه را می‌خواهند ببرند یک چیز است؛ نهال امید ایرانیان!

یک سو شاهد برخاستن صدا از کسانی هستیم که به همراهی با انقلاب در هندسه ولایت‌مداری سزاوارند و باید به این مدار برگردند، دوم، اما یک جبهه گسترده است به عمق باطل. از صهیونیست‌های جانی، تا جنایت‌کاران تروریست تا جهان خیال‌پردازانِ پهلوی است تا انواع و اقسامِ شبه اپوزیسیون در هر کجای عالم. همه دارند تیغ می‌زنند. اما ان‌شاء‌ا... کارشان، تجدید نقش دونکیشوت خواهد بود.

ما راه را بازخواهیم کرد. چه ایران را راهبری است که به تدبیر بن‌بست‌شکنی می‌کند. همه سخنانش در منظومه‌ای نظم یافته که نظامات امروز و فردا را مهندسی می‌کند. به جرئت می‌توان گفت او را سخنانی است که به سان دو روی یک سکه عمل می‌کند. سکه‌ای که رواجی گسترده دارد. 

ما را خدایی است تقدیر‌نویس که گاه تدبیر‌ها را چنان تغییر می‌دهد که جهان در حیرت می‌ماند. همان خدایی که همیشه ایران را از دل مصائب و دشمنی‌ها به سرفرازی برکشید. امروز هم می‌تواند خیر ما را در برنامه‌های کسی بگذارد که بیش از همه از او کراهت داشته‌ایم. این درس قرآن و منطق الهی است که در عَسىٰ أَن تَکرَهوا شَیئًا وَ هُوَ خَیرٌ لَکُم؛ چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیرِ شما در آن است. نمود پیدا می‌کند. ما در مذاکرات هم درس گرفته از قرآن و تعالیم امامت حرکت می‌کنیم. راه را گم نمی‌کنیم. 

گمراه کسانی هستند که می‌خواهند راه برون‌رفت از مشکلات را به روی ایران ببندند. ما نه مثل ذوق‌زدگان، دست‌و‌پایمان را گم می‌کنیم و نه مثل افراطیون در بدبینی، دندان به هم می‌ساییم. راه خود را در مسیری می‌رویم که با توافق یا بی‌توافق به موفقیت برسد. حقیقت هم از مسیر همین واقعیت محقق می‌شود. الحمدا...، برخی که پیش‌تر به هیاهو، صدا به صدای بیگانگان می‌دادند فهمیده‌اند واقعیت را و از راه رفته دارند برمی‌گردند. حتی برای راه رفته خود هم توجیه صواب می‌تراشند تا در ثواب همراهی با ملت، دستشان خالی نماند. 

ان‌شاءا... دیگران هم درس بگیرند و بدخواهان را تنها بگذارند. ما همراه می‌شویم. این صهیونیست‌ها هستند که سرشان به سنگِ سخت خورده است. غافلان‌اند که هنوز سر دوراهی مانده‌اند. ضدانقلاب‌ها هستند که باید طومار آرزو‌های محالشان را درازتر از همیشه بخوانند. بیچاره اپوزیسیون که داشتند آخرین برگ‌های تقویم را می‌کندند تا زودتر ما را به پایان برسانند، اما ناگهان خود به پیچ آخر رسیدند! حالا حرف پرتکرارشان را به خودشان باید برگرداند، به پایان سلام کن!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->