اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست ها به قطر معلوم شد؛ حق با خیبرشکن ایران است! کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس جمهور مصر دیدار کرد اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رژیم صهیونیستی از سلاحی جدید در غزه استفاده کرد| ۷۰ شهید و مجروح در بمباران شجاعیه

  • کد خبر: ۳۲۵۷۲۳
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۹
رژیم صهیونیستی از سلاحی جدید در غزه استفاده کرد| ۷۰ شهید و مجروح در بمباران شجاعیه
منابع خبری و بیمارستانی در نوار غزه با اشاره به استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح جدیدی علیه فلسطینیان در این منطقه اعلام کردند که در جریان بمباران امروز چهارشنبه منطقه شجاعیه در شهر غزه تاکنون ۲۰ نفر شهید و ۵۰ نفر دیگر مجروح شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، «مروان الهمص» مدیر بیمارستان‌های میدانی نوار غزه در گفت‌و‌گو با شبکه الجزیره درباره وضعیت بهداشتی و پزشکی این منطقه اظهار داشت: برای درمان کودکان بیمارمان در غزه دارو یافت نمی‌شود.

وی تاکید کرد: کودکان نوار غزه بیماری‌های متعددی دارند، اما درمانی برای آن‌ها پیدا نمی‌کنیم. به دلیل نبود آب سالم و غذای خوب در نوار غزه، بیماری اسهال و هپاتیت میان کودکان غزه شیوع پیدا کرده است.

الهمص افزود: اسرائیل در جنگ علیه نوار غزه از سلاح جدیدی استفاده می‌کند و اغلب مجروحان که به بیمارستان‌ها انتقال داده می‌شود، دچار سوختگی کامل شده‌اند.

از سوی دیگر، خبرنگار شبکه الجزیره اعلام کرد: در جریان بمباران منطقه شجاعیه در نوار غزه تاکنون ۲۰ نفر شهید و ۵۰ نفر دیگر مجروح شدند که شماری از آنها کودک هستند.

پیش از این وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که ۶۰ هزار کودک در نوار غزه به دلیل سوءتغذیه در معرض بیماری‌های خطرناک قرار دارند وبستن گذرگاه‌های غزه در مقابل غذا و دارو این مشکلات را بحرانی‌تر کرده است.

بر اساس این گزارش، نبود منابع غذایی سالم و آب شرب در نوار غزه، چالش‌های بهداشتی را چند برابر کرده است.

پیش‌تر نیز سازمان ملل نیز با اشاره به نبود امدادرسانی غذایی و دارویی در نوار غزه، به شدت درباره اوضاع ناگوار زنان و کودکان در این منطقه هشدار داد.

«استفان دوجاریک»، سخنگوی سازمان ملل گفت که مقامات ارشد سازمان ملل از رهبران دنیا خواسته‌اند که تحرک فوری برای نجات فلسطینیان در غزه به عمل آورند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->