وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند
سرخط خبرها

ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند!

  • کد خبر: ۳۲۵۸۰۰
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۴
ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند!
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا روز چهارشنبه پس از اعلام توقف ۹۰ روزه همه تعرفه‌های «متقابل»، به استثنای چین به خبرنگاران گفت: آمریکا شاهد «روحیه فوق‌العاده‌ای از سوی دیگر کشورها، از جمله چین» است.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پی توقف ۹۰ روزه تعرفه‌های متقابل خود بر کالا‌های کشور‌های جهان که وارد خاک آمریکا می‌شوند، به جز کشور چین که تعرفه آن را افزایش داده است با بیان اینکه «چین می‌خوهد به توافق برسد، اما نمی‌داند چگونه باید این کار را انجام دهد» گفت: ممکن است توافقی با چین حاصل شود.

رئیس جمهوری آمریکا در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «چین می‌خواهد توافق کند آنها فقط نمی‌دانند چگونه باید آن را انجام دهند. آنها مردم مغروری هستند. شی جین پینگ رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است. من او را به خوبی می‌شناسم و آنها نمی‌دانند چطور باید این کار را انجام دهند.»

ترامپ با بیان اینکه تصمیم گرفت تعرفه‌های جدید را برای مدت ۹۰ روز به حالت تعلیق درآورد، زیرا فکر می‌کرد مردم ناراضی هستند، گفت: چیزی که در زمینه تجارت برای ما اتفاق می‌افتاد، نه تنها با چین، که البته پکن به‌طور قطع بزرگترین سوءاستفاده‌کننده در تاریخ بود، و دیگران هم همینطور بودند، اما کسی باید این کار را می‌کرد. آنها باید متوقف می‌شدند، چون این وضعیت قابل ادامه نبود.

رئیس جمهوری آمریکا به روابط با دیگر کشور‌هایی که تحت تأثیر تعرفه‌ها قرار گرفته بودند، اشاره کرد و گفت: همه آنها می‌خواهند توافقی انجام دهند. کسی باید کاری را که ما کردیم، انجام می‌داد و من برای کشور‌هایی که تلافی نکردند، یک تعلیق ۹۰ روزه گذاشتم، چون به آنها گفته بودم اگر تلافی کنید، ما تعرفه‌ها دو برابر می‌کنیم.

ترامپ ادامه داد: این کاری بود که من با چین انجام دادم، چون آنها تلافی کردند، بنابراین خواهیم دید که وضعیت چطور پیش می‌رود. فکر می‌کنم که همه‌چیز عالی پیش خواهد رفت.

وقتی از ترامپ درباره تغییر نظرش در مورد تعلیق تعرفه‌ها پرسیده شد، او به سی‌ان‌ان گفت: "باید انعطاف‌پذیر باشید"، و اذعان کرد که تیم او بازار‌ها را برای مشاهده واکنش‌ها زیر نظر دارد.

ترامپ گفت که قصد دارد «توافق‌های منصفانه‌ای برای همه» انجام دهد بعد از اینکه اعلام کرد به مدت سه ماه کامل تعرفه‌های "مقابل" را متوقف خواهد کرد، به جز در مورد چین.

او گفت: "یک توافق با چین انجام خواهد شد. این توافق با هر یک از آنها انجام خواهد شد و توافقات منصفانه‌ای خواهند بود. من فقط می‌خواهم که منصفانه باشد. اینها توافق‌های منصفانه برای همه خواهند بود. اما آنها برای ایالات متحده منصفانه نبودند. "

ترامپ پس از اینکه چین تعرفه‌های تلافی جویانه بیشتری علیه آمریکا اعمال کرد، گفت که نرخ تعرفه‌ها بر چین را به ۱۲۵ درصد افزایش خواهد داد

ترامپ ادعا کرد که " از کشور ما سوءاستفاده کرده‌اند" و ما را برای دهه‌ها سرکیسه کرده و فریب داده‌اند، هرچند که مشخص نکرد منظورش کدام کشور‌ها هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->