اجتماع بزرگ روز ملی عفاف و حجاب در مشهد برگزار می‌شود + زمان و مکان پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی درپی درگذشت همسر آیت‌الله عبادی مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار ایران در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد +فیلم خانواده شهدای اقتدار ایران، مهمان امام رئوف (ع) | حرم مطهر رضوی، میزبان محفل قرآنی «به سوی فتح» آیین «مارأیت إلا جمیلاً» ویژه بانوان عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد دستیار رئیس جمهور: تجاوز رژیم صهیونیستی را با نگاه عاشورایی ببینیم بررسی میراث دعایی زین‌العابدین(ع) در صحیفه سجادیه | امام چهارم، مبارزی خستگی‌ناپذیر بسیج خیرین در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب ایران امام حسین (ع) در مکتب امام سجاد (ع) رئیس بنیاد شهید کشور: رسیدگی به اسکان خانواده‌های شهدای حمله صهیونیستی در اولویت قرار گیرد مراسم بزرگداشت پاسدار شهید «مرتضی میثمی» امروز در مشهد برگزار می‌شود (۱۸ تیر ۱۴۰۴) یادگار «رکن‌الدوله» در حرم‌مطهر‌ رضوی | درباره رواق «دارالذکر» که روزگاری مدرسه «علینقی‌میرزا» بوده است صدای آشنای حرم بچه‌های هیئتی چرا واردات خودروی جانبازان هنوز به سرانجام نرسیده است؟ شهید اقتدار ملی | درباره «شهید سردار بهنام شهریاری» که سال‌ها در مسیر اباعبدالله(ع) گام برداشت کمی از کربلا در همین اتاق | روضه‌های خانگی، برکت خانه‌ها و شهرمان هستند گردهمایی پُرشور ۴ هزار عزادار افغانستانی در حرم امام‌رضا(ع) تشییع و خاکسپاری پیکر جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس در مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری اجتماع «یک ایران زینب(س)» در حرم مطهر امام‌رضا(ع)، امروز (۱۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ضرورت تولید محتوای فاخر دفاع مقدس در فضای مجازی

  • کد خبر: ۳۲۶۷۹۶
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲
ضرورت تولید محتوای فاخر دفاع مقدس در فضای مجازی
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی در اولین جلسه کمیته فضای مجازی این استان، فضای مجازی را فرصتی برای مقابله با دروغ‌پراکنی دشمن و ترویج ارزش‌های دفاع مقدس دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، اولین جلسه کمیته فضای مجازی دفاع مقدس خراسان رضوی امروز با موضوع هفتمین جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی با حضور سردار سرتیپ دوم پاسدار حسینعلی یوسفعلی‌زاده، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان، سرهنگ دوم پاسدار هادی نیازی، مدیر توسعه و ترویج فرهنگ دفاع مقدس در فضای مجازی این اداره‌کل و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در موزه دفاع مقدس و مقاومت استان برگزار شد.

سردار یوسفعلی‌زاده در این نشست اظهار داشت: فضای مجازی یک دنیا فرصت و بی‌نهایت تهدید است که این جلسه به دنبال شناسایی و بهره‌گیری از فرصت‌های این عرصه است.

وی با بیان اینکه دشمن در فضای مجازی با دروغ‌پراکنی به دنبال برتری‌جویی است، افزود: فضای مجازی با ظرفیتی که در عرصه نشر محتوا‌های فاخر و ارزشمند دارد باید مورد توجه قرار گیرد و از این ظرفیت در راستای نشر ارزش‌های دفاع مقدس، مقاومت و همچنین ایثار و شهادت که منطبق با موضوعات این جشنواره است، استفاده کرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی تصریح کرد: ضائقه نوجوانان و جوانان کشورمان به سمت فضای مجازی گرایش پیدا کرده است؛ بر همین اساس هرچه آثار فاخرتری در حوزه دفاع مقدس در فضای مجازی تولید شود برای آینده‌سازان ایران اسلامی دارای جاذبه بیشتری خواهد بود و ارزش‌های این حماسه جاوید بیش از پیش نشر پیدا می‌کند.

این مقام مسئول با اشاره به میزبانی خراسان رضوی از ششمین جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی، گفت: دستگاه‌ها و ساختار‌های متولی در حوزه فضای مجازی باید با اطلاع‌رسانی گسترده میزان مشارکت فعالان در این جشنواره را ارتقا دهند.

سردار یوسفعلی‌زاده خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه خراسان رضوی در حوزه‌های مختلف به‌عنوان استانی مولد مطرح است؛ بر همین اساس باید از همه ظرفیت‌ها در راستای حضور حداکثری فعالان فضای مجازی در این جشنواره استفاده کرد تا در این عرصه نیز بدرخشد.

در ابتدای این نشست سرهنگ نیازی در سخنانی به تبیین اهداف و راهبرد‌های جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی پرداخت و بر نقش‌آفرینی دستگاه‌ها، ساختار‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد استانی در راستای افزایش حضور فعالان فضای مجازی تاکید کرد.

در این نشست اعضا، نقطه نظرات خود را پیرامون رونق‌بخشی به جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی ارائه کردند.

منبع: دفاع مقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->