وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است درخواست ملاقات تتلو با مقامات قضایی تکذیب شد معلمان نباید نگران مسائل معیشت باشند سهم ۵۷ درصدی موتورسواران در تصادفات مرگبار تهران در برخی استان‌ها فاصله کیفیت آموزش میان مناطق محروم و برخوردار بسیار زیاد است آزمایش قند خون ناشتا چیست و مقدار نرمال آن چه مقدار است؟ دریافت وجه مازاد بر تعرفه پزشکی، مشمول مجازات قانونی است متوسط حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی با اجرای متناسب‌سازی و افزایش سالانه، بیش از ۱.۵ برابر اضافه شده است طوفان تند در اسکندریه مصر + فیلم کاهش شدید تنوع زیستی موجودات دریایی در جنوب کشور در چه صورتی می‌توان به تبلیغات سایت‌های واسطه‌گر خریدوفروش اعتماد کرد؟ میانگین نمرات امتحانات نهایی بین ۸ تا ۱۰ است میزان انتشار دی اکسید کربن از طریق درختان در چه شرایطی تغییر می‌کند؟ خزانه جواهرات ملی برای بازدید عموم بازگشایی شد خرس قهوه‌ای پارک پردیسان تهران کماکان ناپدید است | توله خرس ربوده شده است؟ قبل از نصف‌کردن قرص حتماً بخوانید زندانیان در حوزه سوادآموزی آموزش می‌بینند جذب ۳ هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۴ قتل صاحبخانه‌ای در تهران به دلیل اختلاف بر سر مبلغ رهن! قدرت باروری رابطه مستقیم با «سن» دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته این خوراکی ترش، قلب و کبدتان را نجات می‌دهد مسمومیت ۱۷ نفر از دانشجویان دانشگاه ایلام در خوابگاه (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) آب موجود در قلیان، از سمی‌بودن دود حاصله نمی‌کاهد آغاز ثبت‌نام کلاس‌های هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان و معلمان در خردادماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

حدود ۱۷ هزارنفر از مردم مشهد، امدادگر هلال‌احمر هستند| مشهد، میزبان بزرگ‌ترین بیمارستان امدادی کشور

  • کد خبر: ۳۲۷۰۹۰
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۹
حدود ۱۷ هزارنفر از مردم مشهد، امدادگر هلال‌احمر هستند| مشهد، میزبان بزرگ‌ترین بیمارستان امدادی کشور
رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان مشهد گفت: بیش از ۱۶ هزار و ۹۳۳ نفر از اقشار مختلف مردم مشهد در جمعیت هلال‌احمر عضو هستند. همچنین بزرگ‌ترین مرکز درمان امدادی شمال‌شرق کشور در مشهدالرضا(ع) قرار گرفته است که در سال گذشته، بیش از ۲۸ هزار و ۸۱۲ نفر از مصدومان و مجروحان سوانح مختلف در آن از خدمات درمانی بهره‌مند شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، جمال زرگر در نخستین جلسه شورای اداری شهرستان مشهد در سال جدید که عصر امروز (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) با حضور سیدحسن حسینی، معاون استاندار و فرماندار مشهد، برگزار شد، در جریان رسیدگی به دستورکار این جلسه از عضویت بیش از ۱۶ هزار و ۹۳۳ نفر از اقشار مختلف مردم مشهد در جمعیت هلال‌احمر خبر داد و تصریح کرد: در نوروز ۱۴۰۴ به پشتوانه همین شمار از خادمان گمنام جمعیت هلال‌احمر، بیش از ۲۱۱ هزار نفرخدمت به زائران نوروزی ارائه شده است. علاوه بر این، در حوزه طرح‌های مردم‌یاری و محرومیت‌زدایی هم بیش از ۵۷ هزار و ۴۹۰ نفر از خانواده‌های کم‌برخوردار حاشیه شهر از خدمات امدادگران بهره‌مند شده‌اند.

وی تأکید کرد: در سال گذشته، طرح‌های فرهنگی جمع‌آوری کمک‌های مردمی توانست در مجموع بیش از ۲۵ میلیارد ریال کمک غیرنقدی به شکل طلا و مسکوکات و ۲۰ میلیارد ریال در قالب پول نقد جمع‌آوری کند که ۲۵ میلیارد ریال هزینه‌های مددکاری در حوزه درمان از همین محل تأمین شد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان مشهد با اشاره به خدمات امدادی گسترده در نوروز ۱۴۰۴ نیز گفت: در سال ۱۴۰۳ و نوروز امسال، بیش از ۸۳۰۹ مورد خدمات امدادی در راه‌های مواصلاتی به زائران ارائه شد که اگرچه افزایش این میزان به معنای تعدد سوانح بوده و ناراحت‌کننده است، اما این حجم از خدمت‌رسانی نیز در وجه دیگری از این آمار قرار دارد و بسیار امیدوارکننده است. در بخش درمان و توان‌بخشی هم بزرگ‌ترین مرکز شمال‌شرق کشور که در مشهد قرار دارد، بیش از ۲۸ هزار و ۸۱۲ نفر از مصدومان و مجروحان سوانح مختلف را در شش سرفصل ازجمله فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی و ارتوپد فنی از خدمات درمانی بهره‌مند کرده است.

وی بیان کرد: در حوزه اقدامات غیرعملیاتی هم سال گذشته، بیش از ۳۵ هزار و ۴۰۱ نفر در ۸ سرفصل به‌صورت عمومی آموزش دیده‌اند و علاوه بر این، اقشار خاص نیز مشتمل بر دانش‌آموزان و جامعه فرهنگیان در معرض این آموزش‌های مستقیم و فرهنگ‌سازی‌های غیرمستقیم بوده‌اند. بر همین اساس، آموزش حدود ۴ هزار دانش‌آموز بخشی از همین راهبرد است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->