مسمومیت با دارو؛ بیشترین مسمومیت منجر به فوت در سالهای اخیر | مشهد رکورددار است در جهان، سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بانوان است کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) تکمیل پرونده غربالگری دانش‌آموزان مقطع متوسطه تا پایان آبان‌ماه نگاهی به شبکه فرسوده توزیع آب در مشهد | بحران ۴۰ درصدی، چاره ۱۵ همتی فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار معلم در مدارس غیردولتی | کاهش ساعت تدریس در این مدارس به ۳۰ ساعت دستگیری ۲ موبایل‌قاپ ۱۶ساله در تهران | سارقان: به‌خاطر بدهی به صاحبکارمان دزدی می‌کردیم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش‌های رگباری پراکنده باران در برخی نقاط استان نگرانی از شیوع آنفلوانزای مرغی در کشور ارائه خدمات ماموگرافی رایگان به بانوان ۳۰ تا ۶۹ سال در سه مرکز درمانی مشهد و کاشمر + نام مراکز چند راهکار ساده برای کاهش وزن و لاغری رئیس سازمان تعلیم و تربیت: میل به مهاجرت در دانشگاه‌ها به دلیل غفلت از هویت ایرانی در کودکستان است توصیه‌های مهم برای سلامت قبل از بارداری در بانوان ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی در مراکز تأمین اجتماعی آیا مصرف سالاد همراه غذا باعث ناراحتی معده می‌شود؟ آخرین مهلت ثبت نام در جشن ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت»، امروز (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + شرایط ثبت نام ۶ راهکار مهم برای پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن (CO) استاندار خراسان رضوی: ظرفیت‌های عظیم شرق کشور، بستر صادرات و سرمایه‌گذاری مشترک است فعالیت بیش از ۲۶۰ مدرسه عشایری در کشور | معلمان عشایری مشمول سختی کار می‌شوند
سرخط خبرها

رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است

  • کد خبر: ۳۲۷۴۲۵
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۹
رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است
رئیس سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه برای تغییرات در کارت ملی هوشمند باید بر اساس قانون، مجوز بگیریم، از بازطراحی کارت ملی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، هاشم کارگر با بیان اینکه در مورد کارت ملی، فناوری‌ها تغییر کرده است، گفت: زمانی که کارت ملی طراحی شده بود از بهترین و به روزترین طراحی‌ها استفاده کردند، اما حالا چندین سال از این موضوع گذشته و فناوری‌ها تغییر کرده و تکنولوژی‌های جدید آمده و در حال حاضر بیشتر خدمت بر بستر سرویس‌های الکترونیکی برقرار است.

وی اظهار کرد: تکنولوژی‌ها تغییر کرده و باید در روال‌های کاری خود این موضوع را مدنظر قرار دهیم.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور با تأکید بر اینکه سازمان ثبت احوال ظرفیت تولید ۲ تا ۲.۵ میلیون کارت ملی به صورت ماهانه را دارد، ادامه داد: تولید بدنه کارت ملی و تراشه گذاری مطابق قانون برعهده سازمان ثبت احوال نیست و نهاد‌هایی که در این ۲ زمینه فعالیت می‌کنند نیز با مشکلاتی مواجه هستند که این مشکلات در حال رفع است و همه دستگاه‌های دخیل به اتفاق سازمان برنامه و بودجه دست به دست هم دادند تا این مشکل را مرتفع کنند.

کارگر با بیان اینکه در صورت موافقت با نهاد‌های بالادست و اخذ مجوز‌های لازم، نیاز خود را به خارج از کشور کاهش می‌دهیم، تصریح کرد: یعنی یکی از مشکلات این است که در حوزه بدنه کارت ملی باید مواد اولیه از خارج کشور وارد شود و به دنبال آن هستیم که مبتنی بر فناوری‌های روز این اقدام را انجام دهیم، هرچند در طراحی کارت ملی به دنبال آن هستیم که طراحی بهتری داشته باشد.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور با تأکید بر اینکه کارت ملی از نظر کارکردی نیز تغییر خواهد کرد، گفت: وقتی بخواهیم در موضوع کارت ملی تغییراتی انجام دهیم باید مجوز و موافقت‌های نهاد‌های بالادستی را اخذ کنیم و بعد از اخذ این موضوع اطلاع رسانی می‌شود، بر اساس قانون باید برای تغییرات، مجوز بگیریم و بعد از آن در مورد مدل جدید کارت ملی اطلاع رسانی کنیم و در حال حاضر در مقدمه شروع این حرکت هستیم.

وی درباره صدور شناسنامه گفت: با مطالعات انجام شده چاپ شناسنامه را در مراکز استان‌ها متمرکز کردیم که بر این اساس تمامی درخواست‌های چاپ به این مرکز می‌آید و شناسنامه بعد از چاپ از طریق پست در اختیار متقاضی قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه کمبود شناسنامه نداریم، افزود: با افزایش نظارت، اشتباهات صدور شناسنامه به شدت کاهش یافته و در توزیع و زمان صدور هماهنگی ایجاد شده، به گونه‌ای که ممکن بود در یک شهر یک روزه شناسنامه صادر شود و در یک شهر دیگر به دلیل نبود شناسنامه خام چندین روز طول بکشد، این مشکلات حل شد و با هماهنگی شرکت پست، شناسنامه از این طریق به دست متقاضی می‌رسد.

وی با بیان اینکه از سوی دیگر با دفاتر پیشخوان هماهنگی انجام شده تا درخواست‌ها را سریعتر به ما ارسال کنند، گفت: به دنبال آن هستیم که بدون حضور فرد در خواستش برای شناسنامه را دریافت کنیم یعنی دیگر فرد متقاضی به دفاتر پیشخوان مراجعه اولیه نداشته باشد و بتواند به صورت الکترونیک درخواستش را ارسال کند و ما نیز شناسنامه را صادر کنیم و بعد از آن نیز طی فرآیندی شناسنامه قدیمی را از آن فرد دریافت می‌کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->